Foruma yeni üye oldum, üyelerin konulara ilgisini gördükten sonra sizlere de fikir danışmak istiyorum. Uzun zamandır hem Balıkesir'de zeytinlikte hemde şehir içinde kullanabileceğim 20-25 bin TL aralığında sorun çıkartmayacak araç aramaktayım. Zeytinliğin hafif engebeli 2 3 km toprak yolu var. Kia Sportage 2.0 TD 177bin kmde 21 bin tl bir araç buldum araç gebzede. İlanda budur;https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-hasyil-otomotiv-den-1999-model-414142759/detay
Bu araçla ilgili pek detay bulamadım internette forumlarda. Araçla ilgili merak ettiklerim;
1- araç genel olarak nasıldır kullanan bilen var mı? 2- Motor, mekanik, yürür aksamlar sıkıntı çıkartır mı kronik sorunları var mıdır? 3- Araç 4x4 2.0 TD motor. Bu tip araçların bakımı vs. masrafları yaklaşık olarak ne kadar tutar yıllık. 4- Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. 4x4 özellik performasını nasıl kontrol edebilirim. 5- Parasına göre araç sizce nasıl alınır mı? 6- Sizce bu paraya aracı almalı mıyım? Başka araç önerir misiniz?
bu konularda bana yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim.