Şimdi Ara

1998 yılında atari salonunda oynadığım basketbol oyunu lütfen yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1997-1998 yıllarında atari salonlarında bir basketbol oyunu vardı. Hayatımda oynadığım en eğlenceli spor oyunuydu. 2 sene boyunca hergün saatlerimi vermiştim. Şimdi oyunun adını hatırlamıyorum. Grafikleri son derece iyiydi, NBA de oynanıyordu. NBA takımlarından birini seçip eleme usulu oynanıyordu. Hep Portland ı alıyordum çok iyi üçlük atıyorlardı. Alley hooop yapabiliyordun, fake yapabiliyordun ve garafikler müthişti. İsmini bilen olursa veya bulabilirse ne kadar sevinirim anlatamam.

• Atari salonunda benim gördüğüm en iyi basket sokakta oynanan bir tür vardı.( böyle ateş şeklini felanda alıyordu top ) Herkez de onu oynardı ama onun adını da hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Atari salonunda benim gördüğüm en iyi basket sokakta oynanan bir tür vardı.( böyle ateş şeklini felanda alıyordu top ) Herkez de onu oynardı ama onun adını da hatırlamıyorum.

aynen o süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Atari salonunda benim gördüğüm en iyi basket sokakta oynanan bir tür vardı.( böyle ateş şeklini felanda alıyordu top ) Herkez de onu oynardı ama onun adını da hatırlamıyorum.

oyunun ismi "street hoop" neogeonun en kral oyunlarından biriydi.
  • Aradığın oyun Dunk Mania veya NBA Showtime NBA on NBC olabilir mi? Google den bi bak istersen.
  • street hoop arkadas yazmıs bu
  • oyunun adı slam dunk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Bir Atari oyunu
    19 yıl önce açıldı
    BİR ATARİ OYUNU VARDI
    8 yıl önce açıldı
    İlk Türk Yapımı PS2 Oyunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • run and gun diyede geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.