Şimdi Ara

1998 Model Proton 415 GLSi 150.000 de Ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-415-otomatik-proton-lpg-li-fiyati-dustu-139202784/detay

Arkadaşlar sahibiyle telefonda görüştüm
    Kendisi aracın 2. sahibiymiş.
    İlanda belirtildiği gibi tüm faturalar mevcut diyor.
    Ön kaput garanti kapsamında değişmiş, Tramerden sorgulattım kazası belası bulunmamakta.
    Söylediğine göre kırmızı ışıkta dururken (?) bir minibüs vurmuş, tamir ettirmeyip, garanti kapsamında kaputu değiştirmişler.

Yürüyeninde, motorunda en ufak sorun yok diyor. Zaten sıkıntı çıkmasına karşı garanti veriyor arkadaş.

Ben araca binmek için alıyorum. Yani satmak derdim yok. Doğu şartlarında okula gidip gelirken ve haftasonları gezmek için kullanacağım.
    Bahsettiğim şartlarda bu araba yüzümüzü güldürür mü? Beni üzer mi? Sağlamlığı, yol tutuşu vs nasıldır?

Lütfen araç hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yazsın. Kulaktan dolma bilgilerle, satamazsın, yok kağıt, yok hamur diyecek arkadaşlar cevap vermezse sevinirim.

• parcası zor bulunuyor bulaşma derim. Önce parcacılara bak yasadıgın yerde bulunabiliyorsa al guzel araba. Ama parça sıkıntısı oluyorsa cok ugrastırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

parcası zor bulunuyor bulaşma derim. Önce parcacılara bak yasadıgın yerde bulunabiliyorsa al guzel araba. Ama parça sıkıntısı oluyorsa cok ugrastırır

Sanırım hyundai ve mutsibushi parçaları da 1e1 uyuyormuş, 2 saatlik mesafede Hyundai servisi mevcut. Dikkat ederseniz araçtaki jantlar hyundai jantı. Yeni değiştirilmiş.
    Ben yaşadığım yerde maksimum 1,5 yıl daha bineceğim. Bu süre 7-8 ay da olabilir.
    Mevcut durumda Allah kaza bela vermezse, tüm ağır bakımları yapılmış bir aracın da bu süreç zarfında parça ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

quote:

parcası zor bulunuyor bulaşma derim. Önce parcacılara bak yasadıgın yerde bulunabiliyorsa al guzel araba. Ama parça sıkıntısı oluyorsa cok ugrastırır

Sanırım hyundai ve mutsibushi parçaları da 1e1 uyuyormuş, 2 saatlik mesafede Hyundai servisi mevcut. Dikkat ederseniz araçtaki jantlar hyundai jantı. Yeni değiştirilmiş.
    Ben yaşadığım yerde maksimum 1,5 yıl daha bineceğim. Bu süre 7-8 ay da olabilir.
    Mevcut durumda Allah kaza bela vermezse, tüm ağır bakımları yapılmış bir aracın da bu süreç zarfında parça ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.

Evet uyuyor denmişti ama bir komsumda vardı 7-8 yıl once o bana parcası zor bulunuyor satacagım diye sitem etmişti onu hatırlıyorum

• quote:

Mitsubishi ile çoğu parçası aynı.Parça sıkıntısı çekmez yani.
  • sene olmuş 2014 küreselleşen dünyadayız parça bulunmuyor deniliyor hala ,büyükşehirdeysen sorun olmaz,küçük şehirdeysende internetten alırsın ,sanki her ay ayna tampon kaput vs değiştiriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

Hocam siz ne dersiniz, alınır mı bu araç?

Ön kaput mevzusu da, şimdi sordum tekrar, kavşakta dururken öndeki kamyonun geri kaçıp kaputu eğmesi sonucu oluşmuş.Çekiçle de düzeltilecek durumdaymış, garantili olduğu için garantiden değiştirmişler. Kazası zaten tramerde gözükmemekte. Ayrıca öyle kaputa, motora girmiş bir kaza olsa, çamurluklar da değişirdi diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresli adam

sene olmuş 2014 küreselleşen dünyadayız parça bulunmuyor deniliyor hala ,büyükşehirdeysen sorun olmaz,küçük şehirdeysende internetten alırsın ,sanki her ay ayna tampon kaput vs değiştiriyoruz

Ben de tam aynı şeyi yazacaktım :D
    Bu parça takıntısını anlamıyorum, zaten maksimum 2 yıl daha buradayım
    Bu 2 yılda kaza bela olmazsa bu aracın parça isteyeceğini pek sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

quote:

Hocam siz ne dersiniz, alınır mı bu araç?

Ön kaput mevzusu da, şimdi sordum tekrar, kavşakta dururken öndeki kamyonun geri kaçıp kaputu eğmesi sonucu oluşmuş.Çekiçle de düzeltilecek durumdaymış, garantili olduğu için garantiden değiştirmişler. Kazası zaten tramerde gözükmemekte. Ayrıca öyle kaputa, motora girmiş bir kaza olsa, çamurluklar da değişirdi diye biliyorum.

Proton 415 iyidir hocam.10.000 liraya alacağınız en iyi araçlardandır.Bu araç bana muamma gibi göründü.Farklı bir 415 bakın.

• 10-11bin butcem var ne alayim diye soruldugunda cogu proton al der simdi alayim diyene alma diyolar garip dogrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine sizofrene bagladınız arkadaslar yapmayın. Yasadıgı yerde parca sıkıntısı yoksa al dedim almama dedim şimdi. Nasıl bozuk boyle psikolojiler, biraz gevseyin lutfen bosu bosuna hır gür yapıyosunuz burda. Forum burası herkes bildigini yazacak tabiki, kafanıza göre yanlış anlamayın herşeyi

Geçen sene boyle bir konuda adam tasrada kesinlikle parcasını bulamadım diye konu açmıştı 250 km sehir merkezine gitmekten bahsediyordu. Bende bilgime istinaden arkadasa yasadıgın yerde parcacılara sor parçası bulunabiliyorsa al dedim. Konuyu yine dallandırıp budaklandırıp nerelere getirdiniz ya pes. 10 kelime yazıyor orda 10 kelimeyi okuyup birleştirmek gerek tek tek kelimeleri alıpta yorum yapmamak gerekir diye düşünüyorum haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 27 Ekim 2013; 15:23:29 >
  • akayogullari kullanıcısına yanıt
    bu forumu anlamak zor hocam
    zamanında albea ile ilgili soru sormuştum bi konuda övüyorlar yok az yakıyo iyi kaçıyo gibi yorumlar
    diğer konuda teneke,çöp,rampa çıkamıyor filan
  • Hocam bu araç Mitsubishi carismanın aynısı.
    Parçası pahalı başka sıkıntısını duymadım.(fazla arıza vermeyen Bi araç temiz olursa)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    neyse hocam siz kızmayın, bizim müdür y. da carisma kullanıyor, o pek sıkıntı çekmiyor, sadece parça pahalı diyor da
    dediğimiz gibi her ay parça değiştirmiyoruz ya.
    iyi niyetinizden şüphem yok
  • Aslında mitsu parçaları ortaksa siz bu aracı alıp omur boyu bile binersiniz çok iyi seçim olur. Bu arabayı alır almaz 4 yeni suspansiyon=600 tl olay zaten bitmiştir. Torunlarına bırak ondan sonra
  • http://www.protonclub.org

Buyur arkadaşım, protoncuların sayfasına göz gezdir ona göre daha iyi karar verebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.