Şimdi Ara

1998 Model 3.16i Compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kesinlikle-orjinal-kesinlikle-kazasiz-kesinlikle-masrafsiz-86468335/detay/

Aksaray da ilk defa ben almistim gayet memnunum aracimdan sadece bekar arkadaslarin almasini tavsiye ederim :))

zevkle masrafsiz oalrak bindigim tek arac compactim oldu E36 larla ayni parca ayni kasa hacback coupe ici oldukca genis ve seri yakiti

ideal bir arac arastirmalariniz sonucu hak verceksiniz dikkat cekici spor bir aractyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALİL İBOO -- 23 Mayıs 2012; 14:32:32 >

• Compact severim ama fiyat biraz yüksek sanki hocam. İki ay önce almak için incelerken M paket deri koltuklu sunrooflu full 16-17bine vardı. Polodan sonraki hedeflerimden birisidir. İyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aractan gayet memnunum ama ıkı kaılı oldugu ıcın degıstırıyorum aıle buyudukce ın bın ısı cok olmaya basladı :) fiyat konusundada gercekten m paket olupta diri olmayan arac cok var malesef yorulmamısını zaten istediğim paralarda bulabalıyoruz komple boyalılar 15-16 civarı zaten kardeşim tavsiye ederım polodan önce :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.