Şimdi Ara

1998-2000 Volkswagen Bora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 benzin-lpg . Bana bu aracın performansı hakkında bilgi verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzin yakıtı yakışı konusunda sana hiç yardımcı olamayacağım ama çok hantal bir araba değil çokta seri değil ama çok konforlu çok güvenilir prestijli keyifli bir araç ses sistemine hayranım!!
  • Babamın 2000 model borası var. Biz arabayı yıllardır kullanıyoruz ancak servise çok işi düştü masraf çıkardı. Tabi bu beklediğinden de olabilir ama açıkçası saçma geliyor bu bana. Konfor olarak gerçekten iyi. Ses sistemi konusunda fikir veremem bizim radyoyu çalmışlardı şimdi taktırdığımız pek iyi çalışmıyor.
    LPG ile ilk kalkışta araba çok yavaş kalkıyor ancak daha sonrasında problem olmuyor. LPG ye pek uyumlu olduğunu düşünmüyorum araç boğuluyor sanki lpg de. Benzine geçince canlanıyor. Tabi bu söylediklerim arabadan arabaya degişebilir belki bizimkinin kronik sorunu vardır ya da dediğim gibi beklediğinden dolayıdır.
    Araç gerçekten sağlam bunu eklemeden edemeyeceğim.
  • Klasik 1.6 atmosferik motor.
    Sehir ici 10lt, sehir disi 8lt yakar.
    Alt devirlerde oludur, ust devirleri nispeten daha canlidir. Performans beklemeyin.
    Lpg uyumu iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans olarak kalkışta 1.2 motor gibidir.Ama hızını aldıktan sonra özellikle 90-140 arası araba gerçekten ara hızlanması keyif veriyor.Araba kasa olarak çok sağlamdır.Benzinde çok yakar ama Lpg ile tamamen bu sorun ortadan kalkar.Parça fiyatı orta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.