Şimdi Ara

1997 Passat 1.8 Basic Ateşleme Bobini Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim aracımda bir arıza var ve her gittiğim usta benim kafamı karıştırıyor. Aracım sabah çalıştırdığımda 4 silindir değilde 3 silindir çalışıyor 1 bujiye ateşleme yapmıyor ısındıktan sonra kendi kendine düzeliyor .(yaklaşık 15-20 dk sürüyor) Bu süre içerisinde araç gitmiyor ve egzozdan çiğ yakıt atıyor.Hem benzinde hemde lpgde bu sorun oluyor. Bir ustaya gittim ateşleme bobinin bozuk dedi değişecek dedi bende başka bir ustaya gittim bobin bozuk olsa ısınınca nasıl çalışsın felan dedi ortada kaldım daha yaptıramadım yardımcı olabilecek varmı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle araç ECU sundan ateşleme sistemine kadar gelen tüm tesisatı kontrol edin. LPG takılı ise genellikle bu bağlantılarda sorun çıkar. ısınınca genleşir ve temassızlık son bulur. Aracınızı bu şekilde kullanmayın. tesisattan başlayın.

Bobin - buji tabi ki bozuk veya ömrünü tamamlamış olabilir. İlk şüpheli tesisat.

• Hella marka ateşleme bobini ve bujileri değiştirdim sorun düzeldi. Ateşleme bobini 4. Silindire giden tarafı çatladığı için bu sorun ile karşılaşmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.