Şimdi Ara

1997 MODEL OPEL VECTRA 2.0 CD? ALIYORUM SİZCE DOĞRU BİR KARAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler herkese 13.250 TL ye otomatik vites sunrooflu lpg takılı 2.0 cd almayı düşünüyorum acaba sizce bu fiyat ile kazıklanmış olur muyum veya bu fiyata başka araba al der misiniz.?

Arabanın sağ arka kapısı değişmiş komple boyalı motoru sağlam direklerinde sıkıntı yok 2003 ten bu yana tramerde hasar kaydı yok vizesi 8. ayda bitmiş. Ayrıca direksiyonda hafif boşluk çıktı ekspertizde ama bugün sahibi yaptırmaya götürdü faturasını bana getirecek. Siz olsanız alır mıydınız?

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler. Gerçekten Acil Yarın satış işlemleri için konuşmaya gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supooo -- 16 Eylül 2013; 16:46:52 >

• ben almazdım o kasa opellerin elektronik sıkıntısı meşhurdur. komple boyalı olabilir o model arabada direklerde sıkıntı yok lafı geldimi hep aklıma daha kötü şeyler gelir
  • Cevap için teşekkürler. Direklerin sağlam olduğunu ekspertiz söylediği için yazmıştım. Açıkçası ben hiç anlamıyorum araba işinden o yüzden yardım istedim.
  • Arabadan anlamıyorsanız 97 vectra dan uzak durun. Çok para parçalanırsınız sanayide.

İlla büyük araba olsun derseniz opel omega alın, ancak ve ancak düz ve 2.0 cd olanlarından.
    en azından parçalandığınıza değer

2.0 omega vectradan daha keyiflidir vectra kadar atik olmasada yumuşak suspansiyonları sayesinde yolda amerikan salon lezzeti alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 16 Eylül 2013; 17:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Çok arıza çıkaracağından mı para çok harcarsınız dediniz yoksa başka nedenleri de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

ben almazdım o kasa opellerin elektronik sıkıntısı meşhurdur. komple boyalı olabilir o model arabada direklerde sıkıntı yok lafı geldimi hep aklıma daha kötü şeyler gelir

Katılıyorum..

Uzay kasalarda birçok elektronik sıkıntı olduğu hemen hemen tüm kullanıcıları tarafından dile getirilir..

İlk çıkan yol bilgisayarı, elektronik klima gibi güzel donanımları vardı fakat dediğim gibi elektronik aksam yani saydıklarımda risk altında...

Biraz daha çıkma imkanınız var ise makyajlı olanlara bakın.. O modellerde çözüldüğü söylenir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

ben almazdım o kasa opellerin elektronik sıkıntısı meşhurdur. komple boyalı olabilir o model arabada direklerde sıkıntı yok lafı geldimi hep aklıma daha kötü şeyler gelir

Katılıyorum..

Uzay kasalarda birçok elektronik sıkıntı olduğu hemen hemen tüm kullanıcıları tarafından dile getirilir..

İlk çıkan yol bilgisayarı, elektronik klima gibi güzel donanımları vardı fakat dediğim gibi elektronik aksam yani saydıklarımda risk altında...

Biraz daha çıkma imkanınız var ise makyajlı olanlara bakın.. O modellerde çözüldüğü söylenir..

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. 15.000 tl ye kadar çıkabiliyorum bu paraya bulamam diye düşündüğümden 1997 vectra ya yöneldim gördüğümde hoşuma gitti. İçi temiz diye ve tabi ki pek anlamadığımdan dolayı bu araca yöneldim. Siz hangi modeli veya arabayı önerirsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parçalanmaya En basit örnek o otomatik vites arıza yaparsa 3500tl. Elektrik tesisatı zaten vectranın sorunlu , sıfırı yok 250 ila 500 tl alırlar tesisatı toplamaya, volan ve egzantirik mili sensörleri çabuk bozulur çünkü piyasadaki sensörleri çakma taklit orjini 200 tl vs vs

Netice çok arıza çıkarır , size gelmez 15000 tl ye 2004-2006 marea bakın abs 2xairbag klima yada hyundai accent
    18000-20000 tl hundai elentra ford focus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 16 Eylül 2013; 17:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supooo

quote:

quote:

Katılıyorum..

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için. 15.000 tl ye kadar çıkabiliyorum bu paraya bulamam diye düşündüğümden 1997 vectra ya yöneldim gördüğümde hoşuma gitti. İçi temiz diye ve tabi ki pek anlamadığımdan dolayı bu araca yöneldim. Siz hangi modeli veya arabayı önerirsiniz?

Volvo fanatiği sayılırım.. Gerçekten bu araçları çok seviyorum ama gerçekten fanatiklikden değil, ülkemizde tutulmamasından dolayı, düşük fiyatları sebebiyle size önereceğim...

LPG ile kullanacağınız için VOLVO S40 2.0T yada 2.0 bakmanızı tavsiye ederim..

Hemen hemen düşündüğünüz rakamlara bulabilir, senelerce sorunsuz binebilirsiniz..

Parçalarıda şuan ülkemizde yaygın, yan sanayisi oluşmuş bir modeldir..

Özellikle 2.0T tavsiye ederim..

Donanım olarak, deri, ısıtma, yol bilgisayarı, otomatik klima gibi donanımları barındıır, 165hp LPG uyumlu Turbo motoru vardır..

Güvenlik olarak bahsettiğiniz opelden çok daha iyidir.. Uzun lafın kısası işinize yarar bir araç bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Parçalanmaya En basit örnek o otomatik vites arıza yaparsa 3500tl. Elektrik tesisatı zaten vectranın sorunlu , sıfırı yok 250 ila 500 tl alırlar tesisatı toplamaya, volan ve egzantirik mili sensörleri çabuk bozulur çünkü piyasadaki sensörleri çakma taklit orjini 200 tl vs vs

Gözüm korktu gerçekten bu bilgilerden sonra. 1 değil 5 kere düşünmem gerekecek sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supooo

quote:

quote:

Katılıyorum..

Volvo fanatiği sayılırım.. Gerçekten bu araçları çok seviyorum ama gerçekten fanatiklikden değil, ülkemizde tutulmamasından dolayı, düşük fiyatları sebebiyle size önereceğim...

LPG ile kullanacağınız için VOLVO S40 2.0T yada 2.0 bakmanızı tavsiye ederim..

Hemen hemen düşündüğünüz rakamlara bulabilir, senelerce sorunsuz binebilirsiniz..

Parçalarıda şuan ülkemizde yaygın, yan sanayisi oluşmuş bir modeldir..

Özellikle 2.0T tavsiye ederim..

Donanım olarak, deri, ısıtma, yol bilgisayarı, otomatik klima gibi donanımları barındıır, 165hp LPG uyumlu Turbo motoru vardır..

Güvenlik olarak bahsettiğiniz opelden çok daha iyidir.. Uzun lafın kısası işinize yarar bir araç bence..

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için volvolarada bakmıştım ama ayrıntılı değil biraz daha ayrıntıya girerek bakacağım.

• 20000tl altındaki tr şartlarında lüx segment sayılan arabalardan uzak durun , hem paranız hem sinirleriniz yıpranır araba kullanmaktan soğursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

20000tl altındaki tr şartlarında lüx segment sayılan arabalardan uzak durun , hem paranız hem sinirleriniz yıpranır araba kullanmaktan soğursunuz

bu yorum çok doğru ha alınır ama usta tanıdığınız olacak ve aracın geçmişi temiz olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 16 Eylül 2013; 17:40:17 >
  • Elektronik sıkıntıları var doğrudur, kasa olarak konfor olarak müthiş araç ama 2.0 Motordan alınan güç az gibi, 1.6 dan inip 2.0 e binince fark az oluyor. Gerçi Vectranın 1.6 sı Accordun 2.0 i ama. Performans yeterlinin azcık üzerinde. Ben olsam 2.5 V6 alırdım en azından performans alırıdım doğru düzgün.
  • Ben 7 sene kullandım ama sadece cam bozuluyordu o kadar şoför tarafındaki cam bozuluyordu yani elektronik bir sorunu olmadı aracın 1996 2.0 Gls soruların varsa alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 16 Eylül 2013; 17:54:12 >
  • Temizse sorunsuzsa çok memnun kalır çok zor satarsın. Temiz değilse çok başın ağrır satamazsın.
  • özellikle otomatiklerini satmak çok zor. bende vardı, 2001 elegance değişensiz ve full. ama aracı satamadım ve en son takasa zorla verdim. eski arabaların otomatikleri çok zor satılıyor. ve biraz masraflılar. egr valfi, bobin, beyin değişti bir yılda. çok çok temizse binmek için alınır, şağlam ve sürüşü güzeldir. ama ben olsam artık vectra almam. tabi ki karar sizin.
  • alma yağı yakıyor. bir sebep bu yani.
  • bir vectra b sahibi olarak iyi yolda değilsiniz diyorum...
  • Manueli bile düşündürüyor siz otomatik istiyorsunuz Opel severim ama ben bile güvenemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.