Şimdi Ara

1997 e320 4matic avangarde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1997 e320 4matic avangarde 186000 kmde lpg li olan bu araç sizce alınırmı.e200 den ne kadar fazla yakar, yakıt tüketimi nedir.

• üstad yakıt tüketimi konusunda E200 ler ile pek farkı olacağını düşünmüyorum ama 186.000km olması oynanma ihtimalini de ortaya çıkarır iyi araştırın öyle alın ama müthiş bir torku var yaşamak lazım.... satışta zorlanabileceğiz arabadır. saygılar
  • Gökhan biraderim E320 tam delikanlı arabası yakıt konusunda ciddi bir problem olmaz. Hele uzun yolda 100-130km civarı hızlarda E200 le aynı kalır. LPG de zaten sıralı da problem yok.Vergi ve satışı biraz E200 egöre ağır olur ama en önemlisi temizin almak bu tür arabalar da piyasa arabası almak problem olur. Yani iyi gösterip 10 numarasını almak çok daha mantıklı olur belki alırken %20 25 fazla vermek gerekir ama sonrası hem kullanırken hem de satarken daha isabetli olur.Bugün 25000TL ye de bulunur ama problemi bitmez. Boya değişen çok km az bakım vs tam piyasa arabası Vesselam
  • Arkadaş arabayı aldın mı bilmiyorum ama e320 lere çok yakıyor diyorlar fakat birde senin dediğin araba 4 matic yani 4 çeker.O bayağı bi fazla yakar.
  • Geçen haftalarda 96 model LPG li E320 ye bindim. Bi kere artık LPG olayını aşalım artık, bu mevzular eskidendi.
    Arabada daha önce hiçbir makinede yaşamadığım bir güç var. Yakıt konusunda da E200 le farkı olmadığını öğrendim. Sahibi uzun yolda 18 kuruşa gittiğini söyledi. Zaten turbo haricinden normal hızlarda devir 1500-2000 i geçmiyor. Böyle olunca da yakıt tüketimi oldukça makul seviyelerde kalıyor. Şehir içi dur kalk çok olursa tabiki tüketim çok farkediyor.

Yalnız benim söylediğim 4 çeker değildi, 4 çekerlerin biraz daha fazla yakacağı kaçınılmaz. Bence tek problem bu arabaların vergilerinde.onun dışında anlatılmaz yaşanır bi durum söz konusu. fiyatının E200 lere göre daha ucuz olma sebebi de vergi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetiniteM

Geçen haftalarda 96 model LPG li E320 ye bindim. Bi kere artık LPG olayını aşalım artık, bu mevzular eskidendi.
    Arabada daha önce hiçbir makinede yaşamadığım bir güç var. Yakıt konusunda da E200 le farkı olmadığını öğrendim. Sahibi uzun yolda 18 kuruşa gittiğini söyledi. Zaten turbo haricinden normal hızlarda devir 1500-2000 i geçmiyor. Böyle olunca da yakıt tüketimi oldukça makul seviyelerde kalıyor. Şehir içi dur kalk çok olursa tabiki tüketim çok farkediyor.

Yalnız benim söylediğim 4 çeker değildi, 4 çekerlerin biraz daha fazla yakacağı kaçınılmaz. Bence tek problem bu arabaların vergilerinde.onun dışında anlatılmaz yaşanır bi durum söz konusu. fiyatının E200 lere göre daha ucuz olma sebebi de vergi zaten.

Arkadaşınızın yanlışı var.Ben deirek satıcısına sordum adam arabasını satıyordu.Şehir içi 500 civarı yakar dedi.Şehir dışıda en aşşağı 400 kuruş yakar.

• Bendeki E200 ,km başına ortalama 0,35 yakıyor. Kaldı ki E320 oooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes gl320
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi araç
  • Şehir içinde 320 sömürür arkadaşom arkadaş km ile oynanmıştır diyor öel birşey yoktur gerçekte bir mercedes benz binisi ise 97 model araca 186 km fazla değil ama almanı tavsiye ederim hele birde avantgarde ise off bence mersonun hakkını verenler 320 ler al derim arkdaşım falza yakacaı en falza 35 40 ya kar oda bi şahin zaten 27 yakıyor:):)
  • Bencede araç hakkını verir 35 falan yaksa gene fazla değil zaten e230 falan 23-25 yakıyor e buda 4matic bırakta fazla yaksın yani :))
  • az yakıyor çok yakıyor gibi belli belirsiz yorumlar can sıkıcı oluyor. bilmiyorsanda yazma arkadaşım burayıda kirletme bi zahmet.

almayı düşündüğünüz (belkide çoktan aldığınız çünkü 2 sene olmuş konu açılalı) ama ilgilenen arkadaşlar varsa diye yazıyorum. Amcamdaki 1996 model e 320 şehir içinde 100 KM de 12-13 litre arasında yakıyor. uzun yolda bu miktar 8-9 litre civarındadır. ekonomi bekleme ama sırtını koltuğa yapıştırıyor orasını garanti veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman ağa

az yakıyor çok yakıyor gibi belli belirsiz yorumlar can sıkıcı oluyor. bilmiyorsanda yazma arkadaşım burayıda kirletme bi zahmet.

almayı düşündüğünüz (belkide çoktan aldığınız çünkü 2 sene olmuş konu açılalı) ama ilgilenen arkadaşlar varsa diye yazıyorum. Amcamdaki 1996 model e 320 şehir içinde 100 KM de 12-13 litre arasında yakıyor. uzun yolda bu miktar 8-9 litre civarındadır. ekonomi bekleme ama sırtını koltuğa yapıştırıyor orasını garanti veririm.

benim 98 e320 de arkadaşın verdiği değerlerden 1 litre felan fazla yakıyor.
    tabi gti felan tokatlarsanız sürekli 5-6 litre fazla yakar. :)

• Bende vardi 99 5 ileri istanbuldan almıstım rizeye geliyordum tam hatırlayamıyorum ama 400 TL yakmıstım hemde benzin LPG yoktu aracta :) uzunda bişe yakmıyor bide gelelim perfonmasına boyle bi araba yok gaz petalına bas cek hız 180 :D yok boyle bişey yolda kimse oynaymaz snle kolay kolay :)
  • Bende hem 1998 E200 hemde 2001 E320 Var uzun yolda ikisinin de yakıt tuketimi aynı sehir icinde %25 fark var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.