Şimdi Ara

1992 şahin motor problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir tanıdıktan 1992 şahin aldım.Arabanın motorun altından bir hortum sallanıyor tanıdık olduğu için ustaya göstermedim.bir kaç kişi motora segman atılması gerektiğini söyledi ankarada yaşıyorum ve bu bana kaça patlar.Malum önümüz kış ve yaz başı yaptırmayı düşünüyorum:böyle binersem ne olur sıkıntıları nelerdir bilgiye ihtiyacım var imdaaaaatttttt....

• quote:

Orijinalden alıntı: denizbozat

Arkadaşlar yakın zamanda bir tanıdıktan 1992 şahin aldım.Arabanın motorun altından bir hortum sallanıyor tanıdık olduğu için ustaya göstermedim.bir kaç kişi motora segman atılması gerektiğini söyledi ankarada yaşıyorum ve bu iş bana kaça patlar.Malum önümüz kış ve yaz başı yaptırmayı düşünüyorum:böyle binersem ne olur sıkıntıları nelerdir bilgiye ihtiyacım var imdaaaaatttttt....

Arkadaşım o boruya bizim bir tamirci arkaadaş gravat diyor.Gravatı taktığında motor sanırım ömrünü tamamlamış oluyor.3sene önce bir yakınıma bu şekilde bir araç sattım.Ama ona motorun bitik olduğunu öyledim ona görede fiyatı düşük tuttum.Benden aldıktan 6 ay sonra segman attırdı ozaman yaklaşık 700tl civarı tutmuştu.Sanırım 3aşağı 5 yukarı aynı paralara yaptırısın.İzmirde olsan çok iyi arkadaşım vardı.

• Böyle binersen bolca yağ yakarsın.Sonunda segman kurtarmaz komple motor yaparsın.Ama şahinin komple motoruda çok tutmaz herhalde.
  • yaaa ukala lık olarak saymazsan ben 400 tl gibi rakamlar duyuyorum yağ su normal gibi görünüyor ama kısmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbozat

yaaa ukala lık olarak saymazsan ben 400 tl gibi rakamlar duyuyorum yağ su normal gibi görünüyor ama kısmet...

Doğru duyuyorsun segman 400-500 TL arasına atılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.