Şimdi Ara

1987 yapımı Apple Macintosh nereden bulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu nereye açacağımı bilemedim bu yüzden ciddiyet bakımından buraya açtım konuyu. Mac ve 1987 yapımı Apple II'nin güzelliğini ve önemini anlatmama gerek yoktur. Beni anlayan mutlaka çıkacaktır. Ben Apple II veya baska bir versiyonu mesela Lisa'yı satın almak istiyorum. Ancak nerede alacağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında zamanında araştırma yapmış olanların yada sadece önerisi olanların mesajlarını bekliyorum.

Lütfen konuyu kücümseyici ve dalga geçmek için postlar atmayın. Sizin için önemsiz olabilir ama şuan kullandığınız teknolojik aletleri bu makine ve sisteme borçlusunuz.

• 30 yıllık çalışırmı ki bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

30 yıllık çalışırmı ki bunlar

Çalışır tabi
  • Vay be geçmişin yüzüne bakılmayan firmasının peşinden koşuluyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Vay be geçmişin yüzüne bakılmayan firmasının peşinden koşuluyor artık.

Kullandığın Windows'un Macintosh'tan çalıntı olduğunu unutma
  • Eeee? Nerden bulacağını biliyorsun şimdi napacaksın.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Vay be geçmişin yüzüne bakılmayan firmasının peşinden koşuluyor artık.

Kullandığın Windows'un Macintosh'tan çalıntı olduğunu unutma

Boş versene.Windows aldı gitti senin mac'lerin birkaç yıl öncesine kadar yüzüne bakan yoktu.Hem ben windowsu şu yaptı bu yaptı ilgilenmem o işin yazılım kısmı.Ben donanıma bakarım.
  • Bi an dedim acaba hyoin kyoma mi konuyu acan ? stein gate mi oluyoruz felan ,
    hala şüphe içideyim? Niye lazımdı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Eeee? Nerden bulacağını biliyorsun şimdi napacaksın.?

Çalışan bir versiyonunu bulup aldığımda projem için düzenleyeceğim bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 11 Ekim 2013; 11:32:14 >
  • quote:

quote:

Proje nedir?
  • quote:

quote:

quote:

Proje nedir?

macintosh tabanlı profesyonel robot
  • çoğu ergen apple firmasının geçmişini bilmediği için sadece iphone ve ipod dan ibaret olduğunu sanıyor
  • Iyi durumda calisan bir lisayi 10000$a satabilirim dusunurseniz yanida bircok aksesuarida mevcut
    Kutusu bile duruyor hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_DarkBlade -- 11 Ekim 2013; 13:12:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

çoğu ergen apple firmasının geçmişini bilmediği için sadece iphone ve ipod dan ibaret olduğunu sanıyor

+1

@Indigo

Sen ne dedigini kendin anladin mi arkadasim biz ne diyoruz sen olayi nereye getiriyosun. Anlamadigin konuda yorum yapma mecburiyetin yok

@Mert_DarkBlade
    Amerika da 600$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 11 Ekim 2013; 13:17:39 >
  • quote:

quote:

çoğu ergen apple firmasının geçmişini bilmediği için sadece iphone ve ipod dan ibaret olduğunu sanıyor

+1

@Indigo

Sen ne dedigini kendin anladin mi arkadasim biz ne diyoruz sen olayi nereye getiriyosun. Anlamadigin konuda yorum yapma mecburiyetin yok

@Mert_DarkBlade
    Amerika da 600$

Iyi durumda calisan lisalar ortalama 5-6000$bakabilirsin ki
    almaya kalksan fiyatindan dolayi gumrukten cekemezsin bendeki lisa neredeyse hic kullanilmadi kutusunda duruyor fiyat normal bence internetteki fiyatlara oranla
    Apple 2 ler 600$civari ancak onlarda bazi serileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

quote:

quote:

+1

@Indigo

@Mert_DarkBlade
    Amerika da 600$

almaya kalksan fiyatindan dolayi gumrukten cekemezsin bendeki lisa neredeyse hic kullanilmadi kutusunda duruyor fiyat normal bence internetteki fiyatlara oranla

Vergisini ödedikten sonra çekersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

quote:

quote:

+1

@Indigo

@Mert_DarkBlade
    Amerika da 600$

Vergisini ödedikten sonra çekersin

Malesef 5000dolarlik 1 urunu kisisel olarak cekemezsin ticari sinifa giriyor 1500euro ya kadar kisisel olarak gumrukten cekebilirsin 1501 euroyu gectigi an ticari unvanla cekebilirsin ancak

• Artistlik yaptigim yok her bilgisayar muhendisinin hayalidir mac ler. Esas sen biliyomus gibi ortami germe bilgin yoksa yazma populer olcam diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Artistlik yaptigim yok her bilgisayar muhendisinin hayalidir mac ler. Esas sen biliyomus gibi ortami germe bilgin yoksa yazma populer olcam diye.

Kardes populer olcam diye bir derdim yok sen kasma kendini bos yere ok ? Oyle derdim olsa bazi avanaklar gibi heryere atlar dururdum ok ? Sen insanlara karsi duzgun takinicaksin tavrini uslubunu duzgun tutucaksin oyle ben bilgisayar muhendisi oldum en iyi benim kafasindan cikicaksin ondan sonra bid bid bid etmeye baslarsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.