Şimdi Ara

1981 BELÇİKA GP'DE NE OLDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım bi video izletti youtube'da ama üye olunmadan izlenmiyor
    bu yüzden burda linki vermeyeceğim(zaten vermekte istemiyorum çünkü çok kötü)
    yalnız startta birşeyler oluyor ve bi görevli hayatını kaybediyor(çok feci bi şekilde hemde,arkadaşım görevlinin ikiye bölündüğünü söyledi ama ben farkedemedim)
    bu olayın aslını bilen var mı?
    görevliye çarpan aracın sürücüsü resmen şok geçiriyor görüntülerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 13 Ocak 2007; 19:59:55 >

• http://www.youtube.com/watch?v=zkyNhXo26kk

İkiye bölünme yok. Yanlış anlamadıysam elemanın kafatası kırılyor ve ölüyor.
  • vay beee.. böyle bişeyden haberim yoktu.. tam bir skandal olmuş.. bir pilot kollarını defalarca sallamasına rağmen hakemlerin yarışı başlatması büyük hata..

bernie'ye kızıyoruz falan ama güvenlik konusunda taviz vermeyen yaptırımları da takdire değer gerçekten.. çünkü insan hayatından daha önemli hiçbir şey olamaz..
  • adam resmen ezilmiş. gördüğüm en pis kaza.
  • her zaman ki gibi yine imola hiç sevmiyorum imolayı..

güveliğe yeterince önem verilmediğinden eskiden f1 de çok ölümlü kaza oluyordu.. senna nın ölümü f1 için milat oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

her zaman ki gibi yine imola hiç sevmiyorum imolayı..

güveliğe yeterince önem verilmediğinden eskiden f1 de çok ölümlü kaza oluyordu.. senna nın ölümü f1 için milat oldu..

Ne Imola sı yaw???

Belçika Zolder orası
  • Yav aklım imolaya gitti
    Gilles Villeneuve da ayni yerde ölmüştü Zolder'de, hiç sevmem bu iki pisti... f1 in en kötü 2 pisti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben katılmıyorum bu görüşüne...İmola yı İmola yapan zaten o büyülü havasıdır...Orda yarışan eski pilotlar hep o pistin ruhunun olduğundan bahsederler.orası bir tarihtir.Çok trajedi yaşanmıştır bu doğrudur ama zaten efsaneliği birazda ordan gelmekte.En eski pistlerden biri ve uğrunda çok insan öldü.Şimdi kimin söylediğini anımsayamadığım ancak eski bir yarış pilotunun İmola hakkındaki yorumlarından birinde şöyle bi söz vardı;

"imola da olduğunuz zaman, yarış ruhunu sonuna kadar hissedersiniz, orda hayatlarını yitirmiş insanlar hep o an sizinle birlikte gibidir, bu büyü insanı etkiler ve araçların çalışmasıyla ürkütücü bir hal alır.İmola gerçekten büyülü bir yerdir."

Bua rada İmola artık iyi bir pist değil evet bu doğru.Çünki İmola artık eski İmola değil:) Daha güvenli yapacaz diye durmadan yıllar geçtikçe pist katledilip durdu...Efsane tamburello virajı saçma sapan bir şikanla kesildi.Aynı şekilde variente alta da katledildi ve Tosa virajınıjn önünede saçma sapan bir viraj daha eklendi. Minerali de eskisine oranla yumuşatıldı.

uzun lafın kısası o hızlı ve profesyonellik isteyen hata affetmeyen imola gitti yerine katarcılık oynanan saçma sapan bir pist geldi.

Bugünki İmola için konuşacaksak evet iğrenç bir pist.Ama söz konusu eski gerçek İmola ise dünyadaki çok az pist o heyecanı yaşatır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.