< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1980 de verilen para

-
-
İnsanlar böyle böyle zengin oluyor sahiden. Benim baba tarafı dedemin hiçbir şeyi yoktu ama babam oturup plan yapıp çalışarak 2 milyon dolar para biriktirdi. Sıfırdan.
Neyse, yazılı kanıtın yokmuş. Başını ağrıtabilirler, dalga geçmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baban bir hata yapmış sonucu da bu. Kimseden belgesiz kağıtsız bir şey isteyemezsiniz, dalga geçerler. Öyle bir varlığa sahip insanların da empati yapmasını bekleme. Mal ne kadar fazlaysa 5 liranın bile değeri çok oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani siz olsanız peşlerini bırakırmıydınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: r.H
Baban bir hata yapmış sonucu da bu. Kimseden belgesiz kağıtsız bir şey isteyemezsiniz, dalga geçerler. Öyle bir varlığa sahip insanların da empati yapmasını bekleme. Mal ne kadar fazlaysa 5 liranın bile değeri çok oluyor.Maalesef öyle Hocam.
Hiç bir belgesiz, kağıtsız, senetsiz, sözleşmesiz kim kimle ticaret yapar böyle yahu? büyük hata çok büyük hata yapmış babası! ayrıca şu ölen şahıs ulan madem sonradan o kadar para kazanmış, insan demez mi şu adamın parasını ödeyeyim?
-
elimizde belge yok'u önce yazsaydınız keşke, elinizde belge yoksa hiç bir hak iddia edemezsiniz. özellikle de çocuklarından. insanların peşini bırakın derim. hata sizde çocuklarda değil.
mesela bir gün biri de bana çıkıp senin rahmetli baban benden şöyle para almıştı şöyle borcu var hakkımızı helal etmiyoruz gibi bir şey söylese belge sorarım. nereden bileyim bana kalan paraya konmak istemediğini? ben de karşı tarafa hakkımı helal etmem. uzatırlarsa da şikayet ederim savcılığa, mahkemeye veririm.
babamın teyzesi de aynı olayı babama yapmıştı. rahmetli dedem zamanında sözde teyzeden 100 dolar para almış ödemeden ölmüş. teyze babamdan istemişti. babamda benim öyle bir borcum yok ortada belge de yok demişti konuyu kapatmıştık. vermeseymiş ya da verecekse senet yapsaymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 20 Haziran 2020; 7:22:28 > -
Milletin üstüne giderek sadece kendine zarar verirsin.
Ortada yazılı bir şey yok ise onların vicdanına kalmış.
Onlar da hayır diyorsa bu iş olmaz.
İnatlaşırsan ya kendine ya onlara zarar verirsin ki onlara zarar verirsen kendine de vermiş olacaksın.
-
Güzel değerlendirme fakat o zaman istanbul altunizade tarafında Deniz manzaralı devasa tarla alınmış şu anda belirttiğiniz parayla ordan bir daire bile alamayız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X