Şimdi Ara

198 TL Tronsmart WCP02 60W USB-C PD 3.0 Şarj Aleti (AMAZONAPP kodu ile 168 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• telefonun şarjı azalınca ''dur abi zahmet etme ben hallederim'' diyor sanırım. Bu paraya bu hizmeti beklerim ben =)

• 30 tl kupon ile 170 tl ye geliyor herhalde. Macbooklar için yedek şarj olarak kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: manaman22

telefonun şarjı azalınca ''dur abi zahmet etme ben hallederim'' diyor sanırım. Bu paraya bu hizmeti beklerim ben =)

60W şarj aleti bu, Macbook/XPS/Thinkpad gibi bilgisayarlar için adaptör olarak da kullanılıyor. Kendi adaptörlerine göre çok daha iyi çünkü, taşınabilirliği üst seviyede.

• bilgi için teşekkürler @cohannan

ama amazon kodu ile konu açanları sevmeyen birileri var, şimdi rahatsız olurlar

aynen şöyle demişler ''Önüne gelen kodu düşüp, amazonda kampanya var diyor. İnşallah amazondaki bütün ürünler için tek tek konu açılmaz''

yazık bu konuları görünce üzelecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISH-HANDERE

bilgi için teşekkürler @cohannan

aynen şöyle demişler ''Önüne gelen kodu düşüp, amazonda kampanya var diyor. İnşallah amazondaki bütün ürünler için tek tek konu açılmaz''

Halen öyle düşünüyorum. Bir değişiklik yok. Ama biraz eleştiriye açık olun bu nedir. Buraya etiketlemek nedir.

Neyse kaldı milyonlarca ürün, ha gayret başarırsınız siz, inanıyorum size.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt

burada amaç insanlar FAYDALANSIN.

yapıcı eleştiri yap eyvallah.

ama sen sadece negatif olumsuz hiç bir faydası olmadığı gibi , insanlara yardımcı olmak isteyenlerinde hevesini kırıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

burada amaç insanlar FAYDALANSIN.

yapıcı eleştiri yap eyvallah.

ama sen sadece negatif olumsuz hiç bir faydası olmadığı gibi , insanlara yardımcı olmak isteyenlerinde hevesini kırıyorsun.

Herşeyi bu kadar takma. Boşver gitsin. Kendine zarar. Herkese herşey söyleniyor.

herkes boş şey söylemesin , olabildiğince faydalı yazsın eleştirsin ,birbirimize faydamız olsun .Sen de yapıcı olmayı dene bence arkadaşım

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt

Paylaşım için teşekkürler yalnız ugreen kablo 1m aşağıdaki daha mantıklı.

https://www.amazon.com.tr/Baseus-Drop-shaped-kablosu-CATSD-K01-%C5%9Farj-data/dp/B015N600RI

• quote:

bilgi için teşekkürler @cohannan

e haklı değiller mi? kodu paylaşırsın biter olay. buradaki olay belli ki amazon-dh anlaşması, admin paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 18 Aralık 2020; 8:40:28 >

• quote:

herkes boş şey söylemesin , olabildiğince faydalı yazsın eleştirsin ,birbirimize faydamız olsun .Sen de yapıcı olmayı dene bence arkadaşım

Bunlar güzel dilekler, tabii. Dünya barışı olsun, kimse ölmesin, çocuklar yaşasın...

Ama boş söz söylemedim. Yukarda da dedigim gibi söydigimin arkasındayım. Kod için ayrı bir konu açıldı ve güzel fırsattı. Ama bırakın kodu kullanmayı insanlar akıl etsin. Kod konusunun içinde paylaşın. O konuyu açan arkdaşın konusu hem geriye düşmesin, işlesin, insanlar yararlansın, hem de zırt pırt konu açılmasın. Benim düşüncem budur ve bu konuda başka söyleyecek bir şeyim yok.

Artık konu tartışmaya dönsün istemiyorum. Bana söylediğin şeylere dön bak. Tonla laf ettin, rahatlayamadın. Artık yeter. Konuyu beğenmesem ve eleştirsem de, ne konu sahibi, ne de buradakiler bu boş taştışmayı okumak zorunda değil.

Size sağlık, mutlu günler.

• cohannan kullanıcısına yanıt

laptop şarj etmek için 60w kablolay yeterli mi, bunların bir de 100w olanları var ondan mı almak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Paylaşım için teşekkürler yalnız ugreen kablo 1m aşağıdaki daha mantıklı.

https://www.amazon.com.tr/Baseus-Drop-shaped-kablosu-CATSD-K01-%C5%9Farj-data/dp/B015N600RI

Farkindayim ustad.ben çeşitlilik olmasi açisindan link koydum.ornegin kisisel olarak uzun kablo sevmiyorum.evdeki kablolar en fazla 1.2m :))

Birde ugreen markasina baseus tan daha çok eğilimim var.daha kaliteli gibi geliyor bana ugreen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 18 Aralık 2020; 11:17:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arvelo kullanıcısına yanıt

Herhangi bir anlaşma kapsamında paylaşmıyorum fiyat kod olmadan da uygun, kodla daha uygun hale geliyor. Amaç üzüm yemek olmalı, bağcıyı dövmek değil. Ürünün daha uygun fiyatlı alternatifi varsa paylaşabilirsiniz. Onun haricindeki tartışmalar sadece düzenli paylaşım yapan üyeleri forumdan soğutur ki buna da başta ben izin vermem.

• Benim laptop 45 watlik acaba bu olur mu bilen var mı dostlar

• Sağlam cihazmış ama telefon için aşırı bence, laptoplar için daha ideal gibi (ona uygun laptop kullanmadığım için bilgim ve tecrübem yok). Laptopa uygunsa bence cihaz da fiyat da iyi. Yok telefon içinse bu kadar güçlü bir şarj cihazını 2 ya da 3 portlu olarak almak daha mantıklı ve pratik olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

senin gibi negatif olumsuz kişiler yüzünden bir çok insan konu açmıyor.

Ayrıca konu sahibininde belirttiği gibi, kod olmadanda ürün uygun, benim açtığım konuda ürün bitti.

yani demekki insanlar uygun bulup alıyor.

sen neden rahatsız oluyorsun, girme konuya.

başlıkta yazıyor amazon kod ile olduğu

foruma faydası olmayan, işi gücü boş eleştiri yapmaktan başka bir şey olmayan birisin.

sen faydalı bir şeyler yap, eleştiriden daha iyidir. dene bak ruh sağlığın içinde iyi olur, insanlar teşekkür eder boşa nefes almamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 18 Aralık 2020; 11:55:49 >
  • manaman22 M kullanıcısına yanıt
    Sen yenisin galiba ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.