Şimdi Ara

1920 Öss ye girmiş dedenizden 2020 Yks yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe: Yani Osmanlıca öncellikle 1920 Türkçesi şu ana kadarki en zor Türkçedir. Burda 1999 ya giren bir torunum geçen konu açmış en zor Türkçe 1999 un demiş. Yalan arkadaşlar.
    O yıllarda okumaya bile zorlanıyorduk. Ne anlaması? Size soruları atsam 0 çekersiniz.

O sorular hala rüyalarıma girer. Paragraf soruları da dil bilgisi de eleyiciydi ama herkes camiye gidip en azından elif be te se öğrendiği için dil bilgisi kolay geliyordu.
    2020 yks de dil bilgisi yoktu zaten. Paragraflar desen okuma yazma bilen herkes yapardı 15 dk mi aldı. Kalan zamanda tütün sarıp içtim. O yıllardan beri sarmaya alıştım.

Kısacası 1920 Türkçesi >>> 2020 Türkçesi

Sosyal: Siz size sorulan sorulara bilgi mi diyorsunuz. Bizim zamanimizda onlari zaten hedefi en dusuk adam yapip geciyordu.

O eleyici sorulari size bugun sorsalar kafayi yersiniz.
    Zaten o yıllarda her gün yeni bir işgal her gün yeni bir kongre buluşma her gün yeni bir şeye çalışmak zorundaydık. Neyse bilgiler tazeydi yaşayıp görüyorduk en azından

1920 sosyali yks sosyal den 1 tik daha zordu diyelim hadi.

Matematik: Çok zor degildi 1920 de.
    2020 de de zor degildi.
    Yine sormuş geçmişler işte.
    zaten daha Atatürk kitaplarını yayınlamamış nerden öğrenicez
    Boş boş sorular
    2020de de 1920de de yata yata cozdum full geldi. Ikisi de o kadar basitti ki karşilaştirma bile yapamiyorum

1920 mat = 2020 mat

Fen: 1920da kolaydi 2020 de eleyici sorular vardi. Burda hakkinizi yemeyecegim. Ozellikle Biyoloji sorularini beğendim. Bizim fizik ve kimya çol kolaydı ya kimyada element tablosunu sembollerini bil yeter. Ama kalıtım soruları fenaydı hakkını yemeyelim. Tabi Mendel daha yenice deneylerini bitirmişti.

2020 yks >>> 1920 oss diyelim.

Evet bu yorumum da bulunsun burda.

Geçmiş olsun beyler.

Bu arada yazdiklarim hem tyt hem ayt için geçerlidir.
    Teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açıkçası bir gecede cahil kalma ve şeyh sait olaylarının olmasıyla yığılma olmayacağını düşünüyorum.
    geçmiş yıllardan faydalanarak salladığım algoritmaya göre; (kurtuluş savaşında öldürdüğünüz düşman X boyunuzun son iki rakamı)/ (yaşınız) size türkiye geneli sıralamanızı verir.
  • hocam 1920 gibi gelirmi sıralamalar
  • 1920 Öss ye girmiş dedenizden 2020 Yks yorumu

• Bu harbiden iyiydi

• Amcacım senin senin 3 kere mezuna kaldığını duydum eğer bu doğruysa diğer 3 senenin de analizini yapar mısın rica etsem
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Sonuçların 1939 - 1945 gibi geleceğini tahmin ediyorum. İsmet İnönü o yıllarda pasif davranmış öğrenciyi pek zorlamak istememişti.

• Ahhahaahah farklı bir konu uplayalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    bu görselinize attığım kahkaları bir nebze olsun geri ödemek isterim üstadım.
    1920 Öss ye girmiş dedenizden 2020 Yks yorumu
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    21 - 22 - 23 hemen hemen benzerdi ama 24 ve 24 ten sonra inkılaplar yapılmaya başladığı için ülke adeta yeniden başlatıldı. Müfredat değişmişti. Ama benim dayım eskiden ittihatçi olduğu için bana modern bir eğitim vermişti sağolasın onun sayesinde kazandım sayılır. Son yıl da ibreyi dişe kaydırmama rağmen beklediğimden iyi sıralama geldi ibre tıpa kaydı.

• açıkçası bir gecede cahil kalma ve şeyh sait olaylarının olmasıyla yığılma olmayacağını düşünüyorum.
    geçmiş yıllardan faydalanarak salladığım algoritmaya göre; (kurtuluş savaşında öldürdüğünüz düşman X boyunuzun son iki rakamı)/ (yaşınız) size türkiye geneli sıralamanızı verir.
  • rickwoods kullanıcısına yanıt
    Hocam torunumun sıralamasını hesaplar mısınız?

tyt 97 ayt 79

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    ya şimdi açıkça söylemek gerekirse sizin torun vahdettinle yurt dışına kaçabilir ya da bir yıl daha hazırlanabilir ama seneye sorular zor olacak diye duydum çünkü MEB örnek sorularda bir parşömene bir tane yatay yeni nesil soru sormuş. bence vahdettinle beraber yurt dışında kalması daha iyi olur hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.