quote:Orjinalden alıntı: rapture Benim de en az 350 mesajım var ama 266 gözüküyor anlamadım gitti.... Bu konuda bana yardımcı olabilecek yokmu?
quote:Orjinalden alıntı: rapture quote:Orjinalden alıntı: rapture Benim de en az 350 mesajım var ama 266 gözüküyor anlamadım gitti.... Bu konuda bana yardımcı olabilecek yokmu? Futbol bölümünde mesaj sayısı artmaz .
quote:Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 quote:Orjinalden alıntı: rapture quote:Orjinalden alıntı: rapture Benim de en az 350 mesajım var ama 266 gözüküyor anlamadım gitti.... Bu konuda bana yardımcı olabilecek yokmu? Futbol bölümünde mesaj sayısı artmaz . Önceden artıyordu...
quote:Orjinalden alıntı: rapture quote:Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 quote:Orjinalden alıntı: rapture quote:Orjinalden alıntı: rapture Benim de en az 350 mesajım var ama 266 gözüküyor anlamadım gitti.... Bu konuda bana yardımcı olabilecek yokmu? Futbol bölümünde mesaj sayısı artmaz . Önceden artıyordu... hiçbir zaman artamadı
topik -ği isim Ermenice Tahin, nohut, patates ve soğanla yapılan meze. http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF05A79F75456518CA