Şimdi Ara

1900xt+250dolar=2900xt Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Penta kartımda yolladıgım screenshotlarda gordugu hatayı bulamayınca bana beni de mahcup etmemek icin karsılıgında 1950 pro onerdi ama ustune para koyarak baska kart da alma şansım var simdi 1900xtmin ustune 250 dolar verip 2900xt almam mantıklı olur mu sizce antialiasingde kartın dagılması ve daha dx oyunu cıkmaması da ayrı birsey.

• Para sorun değilse değer kısıtlı bir bütçen varsa pek tavsiye etmiyorum yani pekde değmez +250$ felan..
  • bence iyi seçim olur, eğer sende sıkıntı yaratmayacaksa 250 verip alırdım 2900ü.
  • simdi bir de beni endiselendiren durum antialiasingde 2900 un kotu performansı diyorlar yazılımsal ama ya cıkarmazsa adamlar sonucta adamlar yeni kart cıkartacaklar amacları da yeni kart aldırmak sanmıyorum eski kartı cok sallayacaklarını peki bu kart directx 9 cok ustunluk kurarmı 1900xtye gore cunku 1900xtnin fullde sorun cıkardıgı tek oyun flight simulator x idi.fps dusuyordu cok asılınca butun ozelliklere 2900 nasıl bir performans veriyor bilen varsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Penta kartımda yolladıgım screenshotlarda gordugu hatayı bulamayınca bana beni de mahcup etmemek icin karsılıgında 1950 pro onerdi ama ustune para koyarak baska kart da alma şansım var simdi 1900xtmin ustune 250 dolar verip 2900xt almam mantıklı olur mu sizce antialiasingde kartın dagılması ve daha dx oyunu cıkmaması da ayrı birsey.

Yapabiliyorsan onu 8800gts için yap ben olsam 2900xt yi almam hem 8800gts oyunlarda daha fazla memnun eder aynı zamanda daha az fark verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Temmuz 2007; 16:52:34 >
  • acele gerek yok bence 1900xt le devam et
    bu 2900xt ve nvidia 8800 serisi eskicek 2 ay sonra :)Dx10 super cakulıyor her 2 kartda ful acarsan .Onun ıcınde fırmalar yenı kartları surecek pıyasaya acele etme bende beklıyorum:)))
  • hiç bir zaman ilk çıkan kartları almak iyi değil .r580 deki ısı problemi r600 de de devam ettiği söyleniyor . ikiside 90nano metre . x2600 ler 65 ama onlarda 64 bitlik veya 128 bitlik bellek veriyolu ile beş para etmez x2900 ler yeni dx10 serilerinin öncüleri ,bence dx10.1 yada 65 ,45 nanometre gibi özellikler taşıyan kartların çıkmasını beklemek daha mantıklı
    , bu hızla çokta bekleyeceğimizi sanmıyorum adamlar daha 2900 lerin yazılımsal olarak tam desteğini veremiyor hatta x1900xtx li sistemde 64 bit vistada ccc 7aydır açılmıyor ve ortalıkta r700 , r800 lerin yol haritaları geziyor ,ben sayın fx57 arkadaşımıza teşekkür ediyorum kendimi tutup hala 2900almıyorsam uyarı niteliğindeki haberleridir .geçen yıl tam intel 940 işlemci aldım 1 ay sonra conreo lar çıktı aşağıdaki linki incelemenizi öneririm .
    http://forum.donanimhaber.com/m_15612309/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    11 ay önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 64 bitlik veya 128 bitlik veriyolu ile neden 5 para etmiyorlar onu anlayamadım? Sonuçta önemli olan bant genişliğidir ve bu kartlada bu gayet iyi durumda. 8600 Gt'de 128 bit bellek arabirimini kullanmaktadır.

Bence Hd 2900 Xt'ye değer. Dx 10'daki performansın kötü gözükmesinin sebebi sürücü ve o oyunların sonradan "Dx10'a" çevrilmiş olmasındandır. Gerçek Dx 10 oyunlarında ne olduğunu görebileceğiz. Sonuçta Dx9'un ilk kartı olan 9700 Pro çıktığındada kullanıcılar Ti serilerini övmüşlerdi ve sonra olanları hepimiz gördük, bu gün hala 9700 pro çoğu oyunu oynatabilir.
  • teknoloji televizyonunda adamlar 256 bitlik bellek veri yolu ile oyunların kasmaması için ayarlardan bazı detayların azaltılması gerektiğini söylüyorlar ,oyunlardan pek anlamam ama 256 bitin zor yaptığını 128 bit daha zor yapar gibime geliyor tabi bu benim kendi görüşüm üstelik orjinal dx10 oyunlardada bir fps artışı olacağını sanmam ,yani bir oyunu çoğu ayarları kapalı oynamak sadece dx10 için değmez (x2400 x2600 serisi için).
  • ben zaten 2600 serisini hic dusunmuyorum 2900xt alırım alırsam onunda 512 bit degilmi?
    birde burada esas konu ben bu kartı alırsam ilk cıkacak directx10 oyunlarını oynayamayacakmıyım full olarak
    o zaman tam bir komedi olur en üst kartı al oyunu açama yani quaddro mu alalım hani o iş yerinde var ayrı mesele
  • Şu anda değmez.bir süreye kadar kullan ekran kartını.fiyatlar düşünce alırsın
  • 8800 gts 320 lik karti unutmusum ben eğer bu kart varsa bunu seç hiç düşünme, seçeneklerde yoksa 2900 al. zaten o para bi şekilde harcıcaksın, daha elindeki parayı tutabilen adam görmedim yani al kartı bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Penta kartımda yolladıgım screenshotlarda gordugu hatayı bulamayınca bana beni de mahcup etmemek icin karsılıgında 1950 pro onerdi ama ustune para koyarak baska kart da alma şansım var simdi 1900xtmin ustune 250 dolar verip 2900xt almam mantıklı olur mu sizce antialiasingde kartın dagılması ve daha dx oyunu cıkmaması da ayrı birsey.

Yapabiliyorsan onu 8800gts için yap ben olsam 2900xt yi almam hem 8800gts oyunlarda daha fazla memnun eder aynı zamanda daha az fark verirsin

8800gts imkanın varsa ole yap derim aslında 2900xt nin verimi yuksek gorunor ama suruculeri cıkana kadar bide tutmazsa

• HD2900XT en ucuz yerde 400$+KDV yani 472$. Bu durumda senin kartı 222$ a saymıs olurlar ki bence gayet iyi..

Ben olsam alırdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutismail

teknoloji televizyonunda adamlar 256 bitlik bellek veri yolu ile oyunların kasmaması için ayarlardan bazı detayların azaltılması gerektiğini söylüyorlar ,oyunlardan pek anlamam ama 256 bitin zor yaptığını 128 bit daha zor yapar gibime geliyor tabi bu benim kendi görüşüm üstelik orjinal dx10 oyunlardada bir fps artışı olacağını sanmam ,yani bir oyunu çoğu ayarları kapalı oynamak sadece dx10 için değmez (x2400 x2600 serisi için).

256 bit veriyolu ile ayarların bazıları kısılabilir normaldir, ancak 128 bit bahsettiğimiz kart "orta sınıf" yani, üst sınıf bir kartta 128 bit bellek veriyolu olsa bir şey demem ama, orta sınıfta zaten bazı detaylar kısılarak oynanacak. Directx 10 zaten fps'yi arttırmak için çıkartılmadı, yeni efektlerin oynatılabilmesi için çıkartıldı.

labrodoit@

Evet Hd 2900 Xt'ler 512 bit diye biliyorum.

• 440 dolara alıyorum ben 2900xtyi kdv dahil olarak yani simdi ben bu kartı 220 dolara saydıramam baska yerde ama benim esas sorum 2900xt acacakmı butun dx10 oyunlarını full olarak acamayacaksa hic almam
  • Nasıl oluyor da size 1900xt gibi üst seviye bir karta karşılık, 1950pro gibi orta-üst seviye, yani sizinkinden çok daha düşük bir kartı önerebiliyorlar! Resmen tüketici haklarının çiğnenmesidir bu
    Sizin kartınızın eşdeğeri var bugün piyasada. O da 1950xt. Size değişim yapacaklarsa onu vermeleri lazım.
    Bu arada HD 2900XT için de üzerine çok istemişler. Sizin kartınızın ederi 150 dolar mı ki üstüne 250 dolar daha istiyorlar
  • Ya bende biliyorum da adamlar hatayı bulamadık magdur da olmayın diye bunu veriyoruz ama normal muadilini veremeyiz hatayı bulmadan diyorlar ss leri gostermeme ragmen.Bu arada 1950xt de benim muadilim değil cunku 256mb o kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.