Şimdi Ara

19000$'lık iPhone 6 ve iPhone 6+ R.T.ERDOĞAN Edition inceleme videosu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
15
Favori
40.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler Mesut Bey, çok güzel söylemişsiniz.
  • Yapcaz Dedik Yaptık Sonunda Buda R.T.E Iphone
  • Hemen kaptık 1 tane sağol Mesut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

arkadaşım cari açık vs. demişsin bana edebiyat yapma süslü cümleler ile. Cari açık bugün artar yarın azalır bunlar ekonomistlerin işi. Zaten halkın ekonomi ile alakası olmaz pek dolar artmış veya düşmüş ayda 2500tl alan adamın zararı ne olacak sanki. dolarla iş yapanlar düşünsün. 2500tl alan adam yine 2500 alıyor sonuçta isterse dolar 5tl olsun bize ne? bunlar hep zengin işi anlayacağın.

asgari ücretli halinden memnun olmasa büyük çoğunluğu ak partiye oy vermez, milletin oyunu ekonomik durumunu sorgulamak sana mı kaldı?

hem iyi işte millet araba alıyor demek ki bol bol, ekonomik durumları yerinde. bir insan 18 yaşında çalışmaya başlasa yılda 12bin tl'den 3 yılda arabasını alıyor, kiraya başka bir eve geçebiliyor. Evlenip yeni bir aile kurabiliyor. sadece 3 yıl çalışma ile tüm bunları yapabiliyorsun ülkemizde bilmem anlatabildim mi? o .ok övdüğün almanyada burda 1 kilo domates fiyatına orda 1 tane alamazsın. adamlar 80 yaşında bile geçinebilmek için çalışmak zorunda kalıyor biliyor musun sen?

Trollsen

Ciddi olarak yazdiysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Koyunlara süper cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Koyunlara süper cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: byzagor

o zaman yükseltene geliceksin
    sıraya koyup, 70 sente muhtaç edene değil
    derler adama...

Kim diyor birinci ağızdan konuş
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kralcı olmanız şaşırtıyor beni. Yeriniz gerçekten kaçak sarayda. Ben size sanayi de alımın ne ile olduğunu söyledim. Bir şeyi alım yaparken kâr oranı azalıyor ve bunun işçiye zam olarak yansıması düşüyor. Ayıp yahu. Gerçekten ayıp. Ben size gelen sebze-meyvelerin yakıtının ne olarak geldiğini söylüyorum, siz bana arabası olan düşünsün diyorsunuz. Asıl siz utanmalısınız. Sizin gibi trolleri bu ülkeye bela olduğu için utanmalıyız. Bir ülkenin en önemli kaynaklarından biridir demir - petrol. Geçinilemiyor arkadaşım. Elinde altında google var, çevrendekilere sor. Asgari ücret alan bir adam geçinemiyor. Mutfak masrafı, elektrik-su, doğalgaz, çocuk masrafları, kira. Hesapla geçiniliyor mu? Bilerek mi milleti trollliyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Çok param olsa üzerine işemek için alırdım

Kesinlikle
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Videoda anlatiyorsun zaten Abi. Bu arkadaşlar izlemeden karar verebilme, bazıları da beyni olmadan yasayabilme yetenegine sahip oldukları için konu buralara gelmis

Yine söylüyorum, DH incelememis olsa, böyle bir şey olduğunu bilmiyor olacaktim. Teşekkür ederim
  • beyin.dll was deleted. ıssssstırrıımmmm

bu ne len
  • Saçma sapan dlc'lere pahalı olduklarından dolayı verdiğiniz tepkiyi keşke bunada verseydiniz...
  • Yapılan bu telefon kesinlikle provokasyon amaçlı, seçimden önce yapılması manidar. Merak ettim neden Atatürk değilde RTE? Buna alet olup insanların siyasi düşüncelerini depreştirmeyin, site olarak saygınlığınız öncelikli olmalı, böyle yaptıkça acaba yüksek paralar alıp bu oyuna alet olduğunuz aklıma gelmiyor değil.
  • Telefonu parasina yakisir bir istasyona takmak ne demek allah askina ya. Ne demek bu aciklarmisin? Alengirli konusucam diye sekilden sekile giriyirsunuz bir mok anlamiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byzagor

o zaman yükseltene geliceksin
    sıraya koyup, 70 sente muhtaç edene değil
    derler adama...

HIRRRRRRRRRRRRRRRRRSSSSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

• DH de siyaset yapmaya yapanlara piyon olmaya baslamis yazik!

• Tam hirsizlara yakisir bir telefon balli ihaleler alan rantcilar yalayicilar yetim hakki yiyenler haketmedigi makamlara tepeden getirilenler dini istismar eden artik peygamberini ve kiblesini sasirmis olanlar alsinlar ve tepe tepe kullansinlar

• Her şey güzelde, kutusu yanlış. Ayakkabı kutusunda saklamaları lazım.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.