Şimdi Ara

190 LIK TRANSİT ALIYORUM BAKAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar nakliye işinde kullanılmak üzere 1998 model 190 lık ford transit alıyorum.

araç transitin benzinli modellerinden lpg de mevcut.benzin ve lpg li olması acaba sorun yaratırmı 1 ton yük tasırım maksimum.bu durumda uzun yolda 70 80 km sabit hızla lpg ve benzin tüketimi ne kadar olur ?

araç aşağıdaki linkte olan araçtır arkadaşlar gayet temiz ve bakımlı bir araç.fiyat olarakta biraz aşagıya cekilecek sizce degeri nasıldır acil fikirleriniz lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-full-orjinal-190-lik-panelvan-40855959/detay

• arkadaslar haftasonu gidip aracı görecem ne diyosunuz
  • up
  • hayırlı olsun dostum ne diyeyim iyi kontrol ettir ama..
  • hayırlı olsunda transit benzinli bu ne yakar ne kadar tüketir dizel olmadıgı için bir fikir verin almaya degermi
  • benzinli transitin sahibiyle görüştüm lpg de km de 30 kuruş yakıyormuş.büyük bir ihtimal alacagım.

arkadaşlar zaten 190 lık transitin dizelide 10 lt den asagı yakmazki o da 35 tl ye tekabul eder.
  • Benzinli Transit ilk defa duyuyorum.
    Bence normal dizel alın.

Sonra son sahibi olursun benzinlinin. LPG de olsa mantıklı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ticarı kaç ton arac ve benznli.. cok ama cok sakat.
  • ayrıca sakat olan durum ne ne gibi bir sakatlık çıkaracakki.dizellerde malesef bütçemi çok ama çok aşıyor yarın detaylı bir şekilde aracın sahibiyle görüşeceğim.zaten araç 1 ton yükle 400 km felan yol gidecek yolun büyük bir kısmı düz yol.onun dışında yük araçtan alınarak.400 500 kg ile kısa mesafelerde dagıtım yapılacak
  • İki tane aynı konu açamıyorsunuz...

Aracınız şimdiden hayırlı olsun,bu konuyu kilitliyorum,lütfen diğer konudan devam ediniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.