Şimdi Ara

19 yaşında biri için hangi spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler ben öncelikle vucut yapmayı dsunuyrm cunku hamlamışım sınava calısıyom derken birde vucutun yanında ilerde spora başlamak istiyorum sizce hngisi bnmiçin uygundur boks.kickboks.muaythai.whungshu.aikido.kung fu tarzı bıseyde olabilr önceden tekwando ve karete yaptım ancak istdgm sporların bu olmadıgına karar verip bırktm ama ddgm gibi suan cok hamladım göbek b.le cıkmaya basladı tavsyelrnızı bklyorum.

• Önce sağlam bir vücut..

Fitness + 5-6 ay sonra Wing Chun tarzı sağlam felsefelere dayanan,herkesin yapamadığı elit bir dövüş sanatını yapmanı öneririm
    Milli takıma kadar yükselmiş bir Judocuyum,sporumuz olimpik olmasına rağmen hiç bir yararını görmedim
    Kick boks - Muay thai gibi sporlara ise daha çok ergenlik döneminde özenilir,ki bende o şekilde gittim bir ara,Ankaradaysan yönlendirebilirim seni,Ben Kulga'da çalıştım bir süre,Ömer hoca işin ehli sağlam bir hocadır,başka bir ildeysen yalnızca bu konular üzerine açılmış forumlarda daha net ve kesin cevaplar bulabilirsin
    bol şans..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransa 98 -- 23 Eylül 2011; 5:25:32 >
  • hocam boy 183 kilo 90 suan ek olarak elit baska hangi spor war ozellikle el calıstıran bırde malesef ankarada deglm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.