Arkadaşlar sizce widescreenmi yoksa normalmi? widescreen küçük gibi geldi gözüme. 22" in fiyatı tuzlu?? hangisi alınır? normalmi yoksa ws mi?
20" yada 22" ve üzeri olursa widescreen almanı tavsiye ederim. 19" düşünüyorsan bence 4:3 ekran tercih etmelisin. Tabi ki burada önemli olan senin monitörü daha çok ne için kullanacağın. Bu arada 19" ekran için LG 1960TR-BF yi öneririm. Eğer widescreen alacaksan Samsung ürünlerini öneririm. Ben kısa zaman içinde samsung 226bw almayı planlıyorum.
tamamen kişisel tercihe ve kullanma amacına bağlı bir şey. ben wide screen sevmiyorum.
ben bugün 19 wide diye çıktım gözüme çok küçük geldi 20 wide aldım philips aslında acayip memnunum mağazada çok büyük gelmesede odama koyunca bu ne yaw dedim dev gibi geldi 14 laptop ekranından sonra.ah bide mağazada farkemedip evde farkettiğim allahın belası pixellerin yüzkarası pixel bozuntusu olmasa.
normal almanı tavsiye ederim videscreen çok hoşuma gitmedi normal monitör tadını almıyorusnuz ama tercih tabiki senin
widescreen benim gözüme de küçük geldi ankara vatan bilgisayar da sordum bunlar 19 mu 17 mi diye adam direk tavan 3.5 metre dedi eve gelince dev gibi oluyor sanırım, ama daha alamadım