Şimdi Ara

19'LCD PC Monitörüne Uyumlu Uydu Alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips marka 19" LCD Bilgisayar monitörümü Televizyon yapmaya karar verdim, ama bu işlere yabancı olduğumdan nası olacak bilmiyorum.

Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdi monitörüme uyumlu uydu alıcısı bağladığımda TV şeklinde kullanabilecek miyim?

Monitörümde sadece VGA ve DVI girişleri mevcut. 90-100 Lirayı geçmeyecek şekilde bir masrafla televizyona dönüştürmem mümkün müdür?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 12 Mart 2013; 3:20:12 >

• Mini HD uydu alcılarına baktım, HDMI çıkışları var, bunu DVI to HDMI kabloyla çevirebilirim ama bu sefer sesi nereden alacağımı bilemedim. Monitörün kendi hoparlorü olmadığı için harici hoparlör bağlayacağım. Yani bana aynı zamanda ses çıkışı olan bir uydu alıcı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 12 Mart 2013; 4:07:45 >
  • Bana normal ses çıkışı olan bir mini uydu alıcı lazım arkadaşlar (HDMI yada scart)

Lütfen yardımcı olabilecek yok mu?
  • hem hdmı hemde RCA/skart çıkışı olan uydu alıcısı işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

hem hdmı hemde RCA/skart çıkışı olan uydu alıcısı işinizi görür.

Bazı Mini uydu alcılarında RCA-Tos Girişi mevcut yazmakta. Bu bahsettiğiniz şey midir?
  • Evet önemli olan hdmı den görüntüyü alırken, aynı zamanda diğer çıkışada sesvermesi gerekiyor. Satıcıyla görüşün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 13 Mart 2013; 10:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Evet önemli olan hdmı den görüntüyü alırken, aynı zamanda diğer çıkışada sesvermesi gerekiyor. Satıcıyla görüşün..

Teşekkür ediyorum bir tek siz cevap yazdınız,

Bana önerebileceğiniz bu sana olur diyebileceğiniz bir cihaz var mı tavsiye acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.