Alınır mı, kullanılır mı, kaliteli mi, idare eder mi, sorunlu mu, gibi gibi sorular sormak istesem, cevaplar nasıl olurdu acaba? Almayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim.
Ben de almaya karar verdim çoktan ama piyasada yok:(
Chipte aylardır 19W listesinde 1numara..
Yani alınır bir monitör o zaman. Doğru seçim yapmışız. Şimdi monitörü bulmakta iş..
Bu ay'da PC Magazin tam 17 adet 19" testinde test birincisi olmuş, az önce karıştırırken gördüm. 1- benq 94VW 2-samsung 931bw 3- lg l19wt.
Vatan'da yakında gelicek diye bahsediyorlardı.
valla ben sanalmarketim den buldum aldım harika bi alet. kesinlikle tavsiye ederim. ama profesyonel gözle bakmadım. renkler ve estetik harika. 5ms olayına takmayın zaten 2ms olan yok benq hiç olmassa sallamıyor.
94VW den bahsediyorsak, ürün 2ms zaten. Dediğiniz gibi aslında 2ms panel üretimi henüz yapılamıyor. Dünyada üretilebilen en hızlı panel 5ms. Bu paneli "over drive" teknolojisi ile 2ms ye kadar hızlandırabiliyor, üreticiler.
İş yerinde bu monitoru kullaniyorum.Kisisel gorusum bu kategoride ki en guzel urun oldugu yonundedir.Cok amacli kullanılabilir. Oyun ,divx , consol. Daha iyisini ariyorsaniz mva yada
ips panel kullanan bir monitor bakmaniz gerekir.
saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: atilgan26
valla ben sanalmarketim den buldum aldım harika bi alet. kesinlikle tavsiye ederim. ama profesyonel gözle bakmadım. renkler ve estetik harika. 5ms olayına takmayın zaten 2ms olan yok benq hiç olmassa sallamıyor.
Sanalmarketimde bu ürün yok ki. FP 93VW si var. HDMI sız ve 5ms li. Yanlışlık olmasın? Başka bir site ise bildirebilir misin ben bulamadım bir türlü.. Ürüne bak yok satıyor yahu...
aga bende var süper lcd yani iyi biliriz alınır kullanılır kesinlikle tavsiyedir(tabii bulabilirsen) valla sorunu yok 19" wide ların en iyisi diyebilirm. bende 226bw alacaktım ama sonra bu lcd yi arkta gördüm ve bunu almaya karar verdim. özellikle ps3 ve xbox360 performansı bana bu lcd yi alma konusunda ikna edici nitelikler oldu
Dostum ben de bu monitörü kullanıyorum bence gayet iyi bir üsürün 19" monitörler arasında en iyisi diyebilirim...
Ancak piyasada yok satıyor. Hiçbir yerde bulamıyorum. Bekleyeceğiz bakalım.
bulabilirsenin kaçırmayın arkadaşlar bende var bu monitör hiçbirzaman pişman olmadım...19 inc wide lcdlerin kralı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme