Şimdi Ara

19 Ay Garantili Asus Zenfon 6 * 675TL*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 9.11.2014 fatura tarihli telefonum satılıktır. istediğim FİYAT 675TL dir. LÜTFEN PAZARLIK TEKLİF ETMEYİN.

**6 nisana kadar n11 comdan 22 yada 55 tl kupon hediye http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

**Kutu içeriği (şarj adaptörü,kulaklığı,ve data kablosu)asus 176c tabletimle aynı olduğu için, hiç kullanılmamıştır. telefonun kozmetik,yazılım ve donanım olarak zerre sorunu yoktur. . .

**İl dışına önce para, sonra kargo yapılır.Kargoyu alıcı öder

**Ankarada eryaman goksu civarı elden teslim edebilirm.pazar günleri de saat 13:00 gibi sincan merkezden teslim edebilirim

**Hepsiburada.com dan alınmıştır ,faturasını bulamadım , hepsiburadan aldığım,Garanti belgesi yerine geçen fatura örneğini verebilirim.

Teknik özellikler

Ekran: 6 inç, 720x1280 piksel, IPS, Gorilla gGass 3
    İşlemci: Intel Atom Z2560 1,6 GHz, 2 çekirdek (Hyper-threading ile 4 izlek)
    Grafik işlemcisi: PowerVR SGX 445 MP2
    Bellek: 2 GB RAM
    İşletim sistemi: Android 4.4,2 ASUS ZenUI ** Lolipop gelmek üzere
    Kamera: 13 megapiksel Pixelmaster arka, LED flaşlı / 2 megapiksel ön
    Depolama: 16 GB yerleşik, microSD kart yuvası
    Kablosuz ağ: HSPA+, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
    Pil: 3300 mAh
    Ağırlık: 196 gram
    http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ZenFone_6_A600CG/specifications/
     19 Ay Garantili Asus  Zenfon 6  * 675TL* 19 Ay Garantili Asus  Zenfon 6  * 675TL* 19 Ay Garantili Asus  Zenfon 6  * 675TL* 19 Ay Garantili Asus  Zenfon 6  * 675TL* 19 Ay Garantili Asus  Zenfon 6  * 675TL* 19 Ay Garantili Asus  Zenfon 6  * 675TL*
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 3 Nisan 2015; 18:11:08 >

• Fiyat takibi için mesajım bulunsun.Hayırlı alışverişler.
  • Takip.
  • Büyüklüğünden dolayı satmak istiyosun ama aynı boyutta olan zenfone 5 ile takas ediyosun ilginç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISIran

Büyüklüğünden dolayı satmak istiyosun ama aynı boyutta olan zenfone 5 ile takas ediyosun ilginç :)

Nasıl yani? Zenfone 5 yüzey alanı olarak %30 daha küçük. Cepte taşıma açısından bakarsak boy olarak 2cm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: Promathia

http://www.teknosa.com/urunler/125071319/asus-zenfone-6-siyah-akilli-telefon sıfırı 799 ?

tamam işte sıfırırından 150tl ucuz

matematikle ilgili sanırım büyük sıkıntılar var 799-711=150 ? ok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/125071319/asus-zenfone-6-siyah-akilli-telefon sıfırı 799 ?

tamam işte sıfırırından 150tl ucuz

matematikle ilgili sanırım büyük sıkıntılar var 799-711=150 ? ok.

sizin gözlerde daha büyük sıkıntı var +3adet cam filmi,kılıf ve otg kablo

cam kılıflar 7 liradan diyorum hadi abartarak 21 lira kılıf 10 lira 31 otg kablo 15 lira 46 lira.

şimdi sizin için kolaylık olsun diye kolayca bi matematik yapalım

7*3=21+10=31+15=46....

Hayırlı satışlar.

• pm
  • 600TL alırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

600TL alırım.

600tl satılsa bile sen alamazdın,sana sıra gelmezdi.parana yazık 500tl satan arkadaşlar var,sen onlardan al paran boşa gitmesin .

Bilader iphone 6 satmıyorsun ne bu afra tafra ? 800 liralık cihazı 700e satıyorsun. Kusura bakma alcak durumum olsa da almam yüz lira fazla verir sıfırını alırım. Neyse ne hadi hayırlı alışverişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süraka kullanıcısına yanıt
    Fiyat takip..
  • sahibinden.com da sıfırından fazla fiyata satanları görünce pek de bişey di,yemiyorum. işin garibi ben sıfır ayarında s4 minimi yarı fiyatına satamıyorum millet sıfırından pahalı yazıyo satıyor.
  • Öncelikle iyi satışlar, zenfone telefonlar için genel yorumdur yanlış anlamayın, telefonları biraz tutulduğundan fiyatlar çok yükseldi, sonuçta 2 çekirdek ve düşük işlemcisi var, çözünürlükte düşük, artı tarafı ram ve kamera ama okadar ram nerde lazım olacaksa. Telefon kötü demiyorum ama sıfırı 800, sıfırına okadar verilene kadar 900 a G2 veya s4 al mis gibi, bu tlf fiyatına gelince piyasa şartlarına göre temizse fiyat fena sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

Öncelikle iyi satışlar, zenfone telefonlar için genel yorumdur yanlış anlamayın, telefonları biraz tutulduğundan fiyatlar çok yükseldi, sonuçta 2 çekirdek ve düşük işlemcisi var, çözünürlükte düşük, artı tarafı ram ve kamera ama okadar ram nerde lazım olacaksa. Telefon kötü demiyorum ama sıfırı 800, sıfırına okadar verilene kadar 900 a G2 veya s4 al mis gibi, bu tlf fiyatına gelince piyasa şartlarına göre temizse fiyat fena sayılmaz.

merhaba yanlış anlaşılacak bir durum yok,telefon fiyat performans ürünü işlemcisi mükemmel olmasada performans açısından fazlasıyla tatminkar, telefon gayet temiz kozmetik ve donanım olarak hiçbir sorunu yok,sıfırdan farkını her kullanıcı tesbit edemez ,mağazalarda herkezin mıncık mıncık ettiği ve 800 tl sattıkları teşhir ürünlerinden çok daha iyi durumda

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.