Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortigon58 -- 3 Haziran 2022; 15:51:3 >

• tıp istiyorsan kesin gelir hayırlı olsun

bu arada 2019da bu puan için kaç sıralama gösteriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8k hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    emin misin hocam bu arada ?
  • TIP GELİR

• Hocam sen ne yaptın görüyodum seni arada
  • vortigon58 kullanıcısına yanıt
    EN KÖTÜ GTÜ MAKİNE YAZACAKTIM 48K GELDİ 3.MEZUNLUĞA GİDİYORUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    DRİVER SİLME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni de 9700den 21028'e atmış. Böyle rezillik olmaz, Kars falan gelir mi diye düşünüyorum artık.

ben karsa geçen sene 19.5 ile girdim en son giren de 19.7k ile girdi o yüzden kesin diyorum tabi diş vs istemiyorsan. bence isteme zaten pek garantisi kalmadı.

• Hocam kaçla alıyor orası
    Geçen sene 19800 ile kapatmış. Siz girersiniz, ben şüpheliyim.

• Tıp kesin gelir. Rahat ol

Kars nasıl hocam babamın mesleği gereği ağrı da kalmştık ama şehir çok kötüydü
  • Netler nasıldı hocam sizin
  • Gri_Koç kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortigon58 -- 3 Haziran 2022; 15:43:42 >
    geçen bir mesajda detaylı açıklamıştım dur bulayım onu

Sana zahmet hocam şimdi karsta mısınız
    ‘evet ordayım. ben memnunum çünkü okul gereksiz zorlamıyor. finalsiz geçme 70 ve bu gerçekten büyük bir nimet. sınavlara adam akıllı çalışırsan 65 üstü alıyorsun zaten her türlü. biraz daha sıkarsan kendini finalsiz geçersin ve tatilin 4 aya çıkar yatay geçiş muhabbeti sürekli döner bizim okulda ama ben pek yanaşmıyorum çünkü gideceğim okul zorlayacak bizimkine göre. hocalar çoğu okulda olduğu gibi hiç sevilmeyeni de var -ama tek tük oluyor bu- ben şahsen çoğundan memnunum slayt verip burdan sorarım diyenler özellikle. noktasına kadar okudugun zaman onun dersinde max 1-2 yanlış yaparsın.

şehirden beklentin çok yüksek olmasın ama düşük de olmasın. gerçi düşük olursa şaşıracağın şeyler olabilir. avm yok ama boyner koton lcw tarzı mağazalar mevcut. burger king gratis vs. var. avm yok ama çarşıya çıktığın zaman her ihtiyacını görebilirsin. yemek kültürü güzel et ağırlıklı yemekler ve fiyatlar öğrenciyi çok yormayacak biçimde. ben ilk sene kyk da kalmanı öneririm çünkü arkadaş ortamı yurtta oturuyor orda tanıyıp sonraki sene yurda geçebilirsin ki ben öyle yapmayı planlıyorum. 2 tane erkek yurdu var biri yarı özel biri tam devlet. ben devlet olanda kaldım fena değildi iyi oda arkadaşlarım olduğu için öteki yurdu hiç aramadım bile. seneye belki değişiklik yapılabilir çünkü 5-6 tane kyk kız yurdu var. yurtlar kampüse uzak dolmuş seferleri var onun için. maalesef dolmuşçular kafasına göre çalıştığı için pek memnun değiliz ordan umarım ona da el atarlar. belediye otobüs sistemi çok çok iyi çalışıyor. çarşıdan kampüse 5dk da bir otobüs geçer.

başka aklına takılan varsa sorabilirsin diğer arkadaşlara da fikir olur hem de. ben geçen sene çok konu açtım burda giden olmadığı için bilgi alamadım. öğrencilerin son umudu oldugu için sormaları çok doğal. ben de öyleydim’

şuan karsta değilim 5 ay civarı okudum malum koronadan

KENDİMİ 13 YAŞINDA GİBİ HİSSEDİYORUM (CİDDİ)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.