Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sFenX_06

orada ki atmosfer nasıl bilgilendirirsen sevinirim.

Koru migrostayım, ortam iyi, en azından yalan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekmeköy eltes, ataşehir ve soyaka gittim 2 çocuk var 300 tl gitti furby yok ve gelmicek dendi.. Eltesde heliden bolca vardı ama istikrarlı bir şekilde tükenmekte idi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepe sahil migrostaydm ana baba gunuydu sepetler dolu oyuncak vardi . Furby kalmamisti nerden bulcz bunu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Maltepe sahil migrostaydm ana baba gunuydu sepetler dolu oyuncak vardi . Furby kalmamisti nerden bulcz bunu ya

Son furby'i ben kaptim. Actim biraz oynadim da bence almayin. 10 20 dakika oynayip sıkılirsiniz

• Furby nerelerde var acaba , bulan arkadas olursa reyonlara saklayabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 19 Nisan 2014; 15:05:32 >
  • furby nin fiyatı neydi arkadaslar?
  • 100 tl furbyler cok uygun yaaa

• Monopoly empire aldım. Elektronik bankacılık mı alsaydım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furby bulamadım ben Kütahya'da akşam başka şubelere bakacam. 3-4 tane kalem aldım boş cikmayayim diye

• Beyaz furby izmir ici elden satabilirim. Son rakam 100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silivrideyim yarin maxiye gitmeyi planliyorum,puzzlelar ne durumda bilen var mi? 1000 parçalar, 2000 parçalar ne kadar acaba bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 19 Nisan 2014; 15:29:16 >
  • Beylikdüzünde çok çeşit vardı ama öğlene kadar talan ettiler :) Yine de nerf, benten, kıtulu oyunlar vardı. Ama bugün yarın biter herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

Jetkasalarda indirim olmuyor dikkat..

oluyor hocam önce migros kartı okutuyorsun sonra da bütün indirimler düşüyor ürünleri okuttukça
  • Yazildimi bilmiyorum ama kipada da %50 yaziyor ama fazla bir indirim yok

• Ankara da herhangi bir migrosta 4 kanal helikopter gören varsa PM rica ediyorum.

• novoda epey oyuncak vardı, kalabalık azdı, aldıklarım ekte resimde...

• furby dediğiniz iphone gerektiren oyuncak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Silivrideyim yarin maxiye gitmeyi planliyorum,puzzlelar ne durumda bilen var mi? 1000 parçalar, 2000 parçalar ne kadar acaba bilgisi olan var mi?

Silivri'yi bilmiyorum ama maltepe sahildekinde puzzlelardan bir suru var. En fazla 1-2 adet alinmis. Bence silivride de bayagi vardir.

@vindobona evet iphone, ipod veya ipad lazim bu arada google olay store'a da gelmis furby uygulamasi. Alirken kapaginda yaziyor. Yani Apple olmak zorunda degil. onlarsiz da kullanabilirsiniz fakat uygulama olmayinca yapabilecekleriniz cok kisitli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Silivrideyim yarin maxiye gitmeyi planliyorum,puzzlelar ne durumda bilen var mi? 1000 parçalar, 2000 parçalar ne kadar acaba bilgisi olan var mi?

Ben de bugün silivri maxideydim baya bi pazıl vardı ama pazıl ile ilgıilenmedigim için kaçlıl ve fiyatı nekadardı bakmadım.9aylık çocuga bişiler aldım 156tl ile zor çıktım.baya bi gezindim ama furby göremedim.zaten alıp almamakta kararsız olduğum için reyob görevlisibede olup olmadığını sormadım.

• Furby ne işe yarıyo gördüm pahalı dedim almadım konulan ve yürüyen bi bebek vardı onu aldım

Ankarada gözü kulağı burnu monte edilen patates kafalardan gören var mı? Bir de ilk yaş kitaplarından?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.