357-Udinese - Juventus-Üst-1.70 431- Fenerbahçe-Beşiktaş- X/1 = 5.00 [İlk yarı, Maç Sonucu) 388- Hercules - Valencia - 2 - 1.90 369- St Pauli - Hamburg - İlk yarı 0 - 2.00
Juve maçında, 3 gol, yada daha çok gol bekliyorum üst biticektir. Fenerbahçe maçında ise, fenerbahçe ne kadar kötüde olsa taraftarının ve kadrosundaki iyi oyuncaların desteği ile maçı alıcaktır. Valencia maçı, gerek hafta içindeki galibiyetleri gerek ise formları onlara moral oldu, bu maç vermezler.Not: Hercules son hafta Barca'yı şok bir galibyetle yendi bunuda göze alarak oynayın bu benim fikrimdir. Valencia ise 4 maçtır yenilmiyor. Hamburg maçı ilk yarısının 0 biteceğini düşünüyorum.
fener-bjk maçı için ilk yarı 0 sakat maç sonucu 1 olabilir ama iy 0 sakat bence
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
Neden ki bir açıklama getirir misiniz? İlk yarı birbirinden çekinen iki takım olacağını düşünüyorum sahada.
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
Neden ki bir açıklama getirir misiniz? İlk yarı birbirinden çekinen iki takım olacağını düşünüyorum sahada.
ya benim fikrim öyle belli olmaz bu maçın sonucu herşey olabilir ben mesela handikap 1 vercem sizinkinden çok daha riskli bakalım umarım tutar kuponlarımız
Umarım, ben yatırdım kuponu hayırlısı..
Hercules riskli , adamlar geçen hafta Barca'yı yendi , moralliler , Valencia hafta içi maç yaptı yorgun. 2-3 gol oynamayı düşünüyorum.
Juve ilk yarıda 3'ledi maç üst şu an. Hamburg nazar değmesin 0-0 gidiyor aman aman rakipleri 1.lige çıktığıından beri bu maçı bekliyormuş derbi niteliğinde bir maçmış kırmızı kart kesin çıkar diyorlar dk 32 0-0 şuan.