Şimdi Ara

183 ve üstü boyu olanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç yaşınıza kadar uzadınız anne ve babanızın boyu kaç sakalınız çıkmaya başladıktan sonra uzama görüldü mü? Ve uzamak için ekstra bir şey yaptınız mı?(not 17 yaşında 177 boyundayım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 199 um. 21 yasindayim. Lise sona dogru uzamam durdu sayilir, belki iki uc cm uzamisimdir. Su an universitede 5. Yılım. Liseye baslamadan tras oldugumu hatirlarim. Ozel.bir şey yapmadim genetik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 8 Nisan 2018; 20:10:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam boyun çok iyiymiş anne babanın boyu kaç? Benimkiler 175 ve 170

• quote:

Orijinalden alıntı: kd7

Hocam boyun çok iyiymiş anne babanın boyu kaç? Benimkiler 175 ve 170
    Anne 170 baba 193 kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 1.88 Liseden sonra 3-4 cm uzadım.
  • Şu an 21 yaşında 190'ım. 9. sınıfta 183'tüm gayet iyi hatırlarım. O seneden sonra da pek uzamadım, lisenin sonuna doğru uzamam durdu. 195 olmasını hep hedeflemiştim fakat 190 da çok kötü değil. Sakalım küçükken de çıkmazdı, hala da çıkmaz. 2-3 ayda bir traş olurum, durumu anlayın. :) Uzamak için pek bir şey yapmadım, lisede basketbol oynardım onun katkısı vardır muhakkak. Annem 150, babam 175.

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Hocam annen gerçekten 150 mi? Eğer öyleyse 190 olman mucize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • annem 1.55 babam 1.69 ben 1.83 kardeşim 1.81

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız böyle uzadınız beslenme ve spor olarak

• Sakal 18'de çıkmaya başladı, boy 20 yaşında durdu artık. 184 cm'im.

• Liseye başladığımda 170 bile değildim 6 yıl oldu şu an 190 ım lisedeyken kick boks wing chun falan yaptım kick bokstaki esnemeler bayağı fayda etti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.92 boyundayım 28 yaşındayım. bildim bileli uzunum. ortaokulda lisede falan hep uzundum. basketbolla sporla süt içmeyle alakam bile yok. tamamen genetik. sülalemdeki erkekler hep uzun ve iri yapılı. dayımlar amcamlar babam falan. bizde ufak adam yok :)
  • 183, lise1'den beri 10cm uzadım. Sanıyorum ki lise3'te uzamam durdu. Anne 170 baba 170. Babamın genetiği uzun değil, bu yüzden anne tarafında 190'dan kısa tek erkek benim. Dayım 196 idi, kuzenlerim de o civarda. Kardeşim de 190. Uzamamın durduğu yaşlara kadar çok uyurdum ve güzel beslendim, basketbol hiç oynamadım. Sakal olarak babam kadar sakallı değilim, dayım gibi 25'li yaşlara kadar sakal/bıyık seyrek çıkacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kd7

Hocam annen gerçekten 150 mi? Eğer öyleyse 190 olman mucize
    150 tabii neden yalan söyleyeyim ki? Arada bir annem bana der, ben seni nasıl doğurdum diye. Haksız da değil gerçi.

• Liseye başladığımdan beri boyumun değiştiğini sanmıyorum maksimum 1-2 cm uzamışımdır. (184 cm, 20 yaşındayım)
  • kd7 kullanıcısına yanıt
    Baban kisada annen uzunmus

• Kardeşimin 16 dan sonra hiç uzamadi anne 165 baba 182 2 yıl basketbol oynadı kendi de 185

• Ama spor yapmasa 180 anca etkiliyor baya spor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.