Abi bu koxp yapımcıları send packet mi nedir öyle bir şey diyorlar. Nedir bu? Bir anlatın. Bir daha koxp olmayacak mı? Ezik gibi oldum he hf kalkmaz zaten de ücretsiz koxplar nolacak ?
Ücretsiz koxpların hepsi calışmaya devam ediyo. Yeni sürümlerini zaman kaybetmeden upload etti adamlar sitelere.
Merhaba Sovalyeler
Son yama 1827 ile oyunda wallhack ve bir anti-hile gelistirmesi sizlere sunulmustur. Ayrica oyunda karsilastiginiz bug ve hatalari da bildirebilme sansina bizzat sahip olacaksiniz. Keyifli oyunlar dileriz.
Ben şuanda oyunda hiç koxp göremedim. Bence şuan için engelli koxp. He ?
Paramunda kasıyozz
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
Slotlar doldu taştı bile
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
Kosp bitmez, bunu böyle bilin. Hiç kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez. Bu doğrultuda K2 ve HF arasındaki danışıklı dövüş, aralık vermeksizin devam edecektir. Kimse bel bağlamasın K2, HF'yi önleyecek anti cheat kalkanını devreye sokacak, bizde ardreamde mage & priest hede hödö dizip pk atacağız diye.
Keşke tam tersi olsa da yanılan ben olsam...
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
Kosp bitmez, bunu böyle bilin. Hiç kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez. Bu doğrultuda K2 ve HF arasındaki danışıklı dövüş, aralık vermeksizin devam edecektir. Kimse bel bağlamasın K2, HF'yi önleyecek anti cheat kalkanını devreye sokacak, bizde ardreamde mage & priest hede hödö dizip pk atacağız diye.
1 Temmuz'da K2 sözleşmesi bitiyormuş.Oyunu alan kxp u kaldırır insallah
heycan yapmayın sendpacket deişmedi bişi yk
quote:
Orijinalden alıntı: !ß®ahiM
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
1 Temmuz'da K2 sözleşmesi bitiyormuş.Oyunu alan kxp u kaldırır insallah
1 Haziran'da da bitiyor diyordular, sonuç ortada...
Send packet olayı wall hack açan oyuncuyu mob'ların olduğu bir bölgeye ışınlama cezasıdır.Şuanda böyle birşey sözkonusu değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkElf
Send packet olayı wall hack açan oyuncuyu mob'ların olduğu bir bölgeye ışınlama cezasıdır.Şuanda böyle birşey sözkonusu değildir.
O nasıl olacakmış bakalım
Yine calimaestro'nun aklından çıkmıştır bu fikir. Eskiden koxperları bir arenaya teleportlamıştı uzun bir zaman charlar orda kalmıştı. Şimdide wallhack açıp herhangi bir yere illegal olarak girdiğinizde sizi otomatik olarak bir arenaya teleportlicak. Bu arenada birbirinizi ve mobları kesip kurtulmaya çalışıcaksınız. Düşünüldüğünde fena fikir gibi değil.
Eğerki hf nin kaynak kodlarını biri parayla alırsa (ki bu allahın emri) yada piyasaya sürerse ozaman milletin eline geçer demektir. Hf deki tpt fix mantıgını çocu kimse çözebilmiş değil. Herkesin eline geçerse hiç bi koxp tpt vermez artık...
Hani geçen patch dede aynı böyle vardı hiç bir icraat yok
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Hani geçen patch dede aynı böyle vardı hiç bir icraat yok
İcraat olmadı, olmayacakta...
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
Yine calimaestro'nun aklından çıkmıştır bu fikir. Eskiden koxperları bir arenaya teleportlamıştı uzun bir zaman charlar orda kalmıştı. Şimdide wallhack açıp herhangi bir yere illegal olarak girdiğinizde sizi otomatik olarak bir arenaya teleportlicak. Bu arenada birbirinizi ve mobları kesip kurtulmaya çalışıcaksınız. Düşünüldüğünde fena fikir gibi değil.
Bu adamda şeye sürülecek akıl yok.Ulan adam gibi yaptırım uygulamak yerine böyle zıttırı pıttırı işlere yöneliyor.Wh kalkıcakta ne olacak.Oto heal, seri ps,6-7 li ok yine çatır çutur vuracak.Npt nin dibine vuracak millet.
Oyunun son demleri artık,son yudumlarını alsın herkes.
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Bu adamda şeye sürülecek akıl yok.Ulan adam gibi yaptırım uygulamak yerine böyle zıttırı pıttırı işlere yöneliyor.Wh kalkıcakta ne olacak.Oto heal, seri ps,6-7 li ok yine çatır çutur vuracak.Npt nin dibine vuracak millet.
Ne yani oyun kapanacak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
Ne yani oyun kapanacak mı?
Şimdilik kapatma gibi bir düşüncem yok biraz daha oynayın