Şimdi Ara

18000 TL ye Oyuncu Bilgisayarı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  18000 TL ye Oyuncu Bilgisayarı.
    [simage][/simage]
    İşlem tamam herşeyi ayarladım tavisyeleriniz için teşekkür ederim tekrardan.Vatanda Zotac 780Tİ ve Z97-DELUXE(NFC&WLC )Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI&DP Anakart olmadığı için görsele ekleyemedim Ekran kartını SLİ yapacağım toplamda 13.122 TL tutuyor.
    Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/z97-deluxenfcwlc.html
    Ekran Kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-ti-amp!-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html
    Birde Samsung 4k UHD Monitör alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TochBanned -- 19 Temmuz 2014; 16:42:31 >

• Asus r9 295x2 si biraz fazla pahali degilmi hocam vatanda sapphirein de vardi yaklasik 1500 tl daha ucuzdu sonucta ikiside referans kullaniyor 1500 tlyi baska seylere harcasaniz daha guzel olmazmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

18000 TL ye Oyuncu Bilgisayarı.
    [simage][/simage]
    İşlem tamam herşeyi ayarladım tavisyeleriniz için teşekkür ederim tekrardan.Vatanda Zotac 780Tİ ve Z97-DELUXE(NFC&WLC )Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI&DP Anakart olmadığı için görsele ekleyemedim Ekran kartını SLİ yapacağım toplamda 13.122 TL tutuyor.
    Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/z97-deluxenfcwlc.html
    Ekran Kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-ti-amp!-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html
    Birde Samsung 4k UHD Monitör alacağım.

En iyisini yapmissiniz hocam simdiden hayirli olsun

• xalaram X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim saolasın.
  • YAV HE HE
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_2003

bence az daha bekle ddr4 ramler çıkıcak o kadar para verme 7000 ayır sonra 500 TL 600 TL upragade yaparsın idare eder seni

Sadece idare mi eder
  • Arkadaşı tanıyorum, yüksek ihtimal Alacak sistemi. Aldığında resim falan da atar merak etmeyin. Fake falan değil yani.
  • Kardeş milyoner, para babası falan değilsen israf bu bilgisayar. Bu bilgisayarı alacak kişinin her ay rahat 15.000 geliri olmalı.
  • Arkadaşın FACEBOOK adresini buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

Arkadaşı tanıyorum, %90 alacak.

Ne olursa olsun bu paralar çok büyük israf 5bin tl ile yapamayacağı şey yok. Hep derim Allah çok para vereceğine akıl versin akılla para kazanılır nasıl olsa öteki türlüsü çok zor.

• Dedim, ama vazgeçmeceyek sanırım. Daha sonra güncellersin dedim ozaman daha pahalıya gelir dedi.
  • en pahalılarını seçi kaçmış fake
  • 1 milyar 500 tl bana verirmsiniz ciddiyim. bilgisayarım tam bir çöp
  • Evet zaten 5000 TL nin üstü gereksiz masrafa girilmiş oluyor.

Ama doğrusu bende inanmadım kandırıyormuş gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Sadece oyun icinse allah akil fikir versin diyorum ve yazacak bisey bulamiyorum.

O paraya 90 model corolla alınırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Oyuncu bilgisayarı için 18000tl israf

Arkadaş öyle söylemeyin demiş ama insaf yani. 6-7 bin tl yine eyvallah. 18.000 tl'ye ps3 cafe açarsın.
  • Arkadas bızım mıllet komık hadı ınandın konuya anladım adama nıye beklıyorsun 18kya oyun oynuyacak adam gıder yenısı cıkınca bı daha alır

• bi yerde daha gördüm bu konuyu heralde :) 18bin'e oyun oynayacak pcmi alırım be bi sıfırını siler bi pc alırım 4000bine ps4 vs alırım 12binde yapılır bişeyler :)
  • Hastalıklı zihniyet...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.