Şimdi Ara

1800 tl laptop mu toplama pc mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1800 tl bütçem var sizce laptop mu almalıyım yoksa toplama pc mi ve laptop bu iyi mihttps://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-8gb-notebook?keyword=Asus%20x5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorunun cevabı amacına göre değişir. Taşınabilirlik senin için önemliyse tabii ki laptop almalısın. Ama toplama pc her zaman daha performanslı olacaktır.
  • Bilgisayarda ne yapacağın onemli oyun içinse kesinlikle toplama

• Aslında geçen yaz toplama alacaktım param yetmediği için ps3 aldım ona da artık sony iletişimi kesmişmi ne öle diyorlar pc alırsam yani şıuan laptop var 2009 da almıştım ama hiçbir oyunu kaldırmıyor alırsam çoğunlukla oyun için ve taşınabilirlikte önemli sayılır her yere götürüyorum çünkü

• Up

• Oyun için olacaksa toplama derim ben. Diğer laptopla idare edersin. Ayrıca 1800tl ile oyun laptobu olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nygaard

Oyun için olacaksa toplama derim ben. Diğer laptopla idare edersin. Ayrıca 1800tl ile oyun laptobu olmaz.

https://www.notebookadresi.com/asus-x550jk-xo012d-8gb-notebook?keyword=Asus%20x5 Şu iyi değilmi

Edit: daha dün bu laptop 1849 tl ydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McWhite -- 3 Ocak 2015; 1:15:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi güzel ama bunun yerine 2000tl ye on numara bilgisayar toplanır. Kararını sen ver bu seni mutlu edecekse al.
  • quote:

İyi güzel ama bunun yerine 2000tl ye on numara bilgisayar toplanır. Kararını sen ver bu seni mutlu edecekse al.

Enn fazla böyle kasa monitor felan dahil 1850 tl ye sistem güzel olurmu kurarmısın bitane

• 2000 tl toplama yaparsan şu anki oyunları ultrada oynarsın laptop alırsan bazı oyunlarda 10 fps zor aşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

2000 tl toplama yaparsan şu anki oyunları ultrada oynarsın laptop alırsan bazı oyunlarda 10 fps zor aşar.

2000 tl olmaz en fazla 1850

• quote:

Oyun için olacaksa toplama derim ben. Diğer laptopla idare edersin. Ayrıca 1800tl ile oyun laptobu olmaz.

çok doğru +1
  • quote:

2000 tl toplama yaparsan şu anki oyunları ultrada oynarsın laptop alırsan bazı oyunlarda 10 fps zor aşar.

2000 tl ye de toplayacağın bilgisayarda yeni nesil oyunların çoğunu en üst ayarda oynayabileceğini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.ipek

quote:

2000 tl ye de toplayacağın bilgisayarda yeni nesil oyunların çoğunu en üst ayarda oynayabileceğini sanmiyorum.

1850 tl ye monitor dvd okuyucu vs dahil sistem. Toplarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrt65

quote:

Orijinalden alıntı: c.ipek

quote:

1850 tl ye monitor dvd okuyucu vs dahil sistem. Toplarmısınız

CPU: AMD FX6300 = 300 - 310 TL civarı.
    Anakart: MSI ya da ASUS am3+ 1600mhz ram uyumlu 200 - 220 TL arası modeller var.
    Kasa: Dark'ın 300 - 310 TL civarı fiyatı olan 750W PSU lu bir modeli vardı o alınabilir.
    Ram: 8gb 1600mhz kingston - hi lvl 200 TL civarı
    HDD: 1 TB WD 150 TL
    Monitör: 21.5" LG - BENq vs 300TL
    Ekran kartı: 1850 lira bütçenden diğer parçaları düşünce 360 lira kalıyor ona da sıfır alabileceğin en iyi ekran kartı muhtemelen ati radeon hd7850 olur powercolor markayı kullandım gayet başarılı tercih edilebilir.

dar bütçe ile pc toplamak gerçekten zormuş kolaylıklar diliyorum. Detaylı fiyat vs bakmak istersen yarın pm ile ulaşırsan araştırmaya yardımcı olmaya çalışırım son 3 ayda 4 pc topladım o yüzden neyin nerde olduğu hala ezberimde :)

dvd okuyucuyu unutmuşuz onu da 50 TL ye falan herhangi bir yerden bulabilirsin sanırım artık çok elzem bir donanım olmadığı için dikkat etmemişim bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ipek -- 3 Ocak 2015; 2:01:59 >

• Hocam iyi güzel fakat ekran kartı beni tatmin etmedi açıkçası

• quote:

Hocam iyi güzel fakat ekran kartı beni tatmin etmedi açıkçası

Bütçe dar :)

ve o ekran kartını uzun süre kullandım farcry3 bf4 hepsini en üst ayarlarda çoğunlukla 40fps nin altına düşmeden de oynadım :)

düşünüyorum düşünüyorum kısıp ta çok fark yaratacak bir yer bulamadım da sistemde :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ipek -- 3 Ocak 2015; 2:24:56 >
  • quote:

Hocam msi nin neredeyse 5milyarlık laptoplarındaki ekran kartı masaüstünde 400liralık ekran kartlarına denk performans olarak . Siz düşünün gerisini . Bütçeyi 2000 2250ye zorlarsanız çok rahat güncel oyunları high veya daha yukarıda oynarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

quote:

Hocam msi nin neredeyse 5milyarlık laptoplarındaki ekran kartı masaüstünde 400liralık ekran kartlarına denk performans olarak . Siz düşünün gerisini . Bütçeyi 2000 2250ye zorlarsanız çok rahat güncel oyunları high veya daha yukarıda oynarsınız

Hocam aslında bütçe 1700 bir zamanlar uğraştığımdan biliyorum o fiyata toplama olmaz düzgün zorr bela 1850 yaptım ve bence hiç uğraşmadan şu asus un laptopunu alayım sizce onda her oyunu oynatırmı kasmadan low bile olablir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.