Şimdi Ara

180 TL Centone Takım Elbiseler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Linkleri kopyala yapıştır yapmalısınız

Masaüstü link

-https://www.trendyol.com/takim-elbise/centone?siralama=1

Mobil link

-https://m.trendyol.com/takim-elbise/centone?siralama=PRICE_BY_ASC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Ağustos 2019; 22:14:40 >

• Niye bu şekilde incitici yorumlar yapıyorsunuz? Herkesin bütçesi bir değil. Her ürün grubunun alıcı bir kitlesi vardır. Özel bir günde asgari ücretle ailesini geçindiren birinin de kıyafet giymesi lazım. Lütfen yorum yaparken daha seçici olun. Nitekim pamuk ve yün oranı yükseldikçe daha fazla kırışıyor bir kesim de sırf bu yüzden polyester, viskon tercih ediyor.
  • % 65 Polyester %35 Vıskon
    bim poşeti giy daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

% 65 Polyester %35 Vıskon
    bim poşeti giy daha iyi
    Niye bu şekilde incitici yorumlar yapıyorsunuz? Herkesin bütçesi bir değil. Her ürün grubunun alıcı bir kitlesi vardır. Özel bir günde asgari ücretle ailesini geçindiren birinin de kıyafet giymesi lazım. Lütfen yorum yaparken daha seçici olun. Nitekim pamuk ve yün oranı yükseldikçe daha fazla kırışıyor bir kesim de sırf bu yüzden polyester, viskon tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Ağustos 2019; 22:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Niye bu şekilde incitici yorumlar yapıyorsunuz? Herkesin bütçesi bir değil. Her ürün grubunun alıcı bir kitlesi vardır. Özel bir günde asgari ücretle ailesini geçindiren birinin de kıyafet giymesi lazım. Lütfen yorum yaparken daha seçici olun. Nitekim pamuk ve yün oranı yükseldikçe daha fazla kırışıyor bir kesim de sırf bu yüzden polyester, viskon tercih ediyor.

Alıntıları Göster
    lafım bu tip ürünleri tercih edenlere değil. elbette herkesin bütçesi aynı değil. ancak %100 polyester ürüne 429 tl yazıp 199 a düşüren centone gibi markalar dalganın alasını hak ediyor. 99 tl olsa hadi yine fırsat derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• lawyerdem kullanıcısına yanıt
    ucuza ne kaldıki piyasada herşey müthiş zamlanmış
  • Ucuz olsada giyemedikten sonra ne anlamı kaldı. 200 TL az değil fakat sürekli giyecekler daha iyi karışımlı takımlar tercih etmeli. Boynerde haftasonu yüzde 50 yün fabrika takım 300 e geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Alıntıları Göster
    hocam biz sana inanıyoruz, %100 pamuklu da bu fiyata bulabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yün ile bu ürün ne alaka ben anlamadm. Biri yün yani kalın kışkık , bu ürün yazlık. Yazın yün mü giyilir??? Yılda 1-2 kez giyene takım gayet güzel ürünler, 2-3 kez bile giymiorum şahsen ben takım. Oda düğün vs olursa. Nie gidip Pahalı markalar alayım bu kdr giyceğim ürünü?? teknoloji diye naylonu yüksek fiyatla millete kakalayınca mutlu oluosunuz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sürekli takım elbise giyiyorum, son 2 senedir centone ürünleri kullanıyorum, aşırı derece memnunum ürünlerinden 600 TL tek bir takım elbiseye vermek yerine buradan 3 takım alıyorum. Her hafta birini giyiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Yün ile bu ürün ne alaka ben anlamadm. Biri yün yani kalın kışkık , bu ürün yazlık. Yazın yün mü giyilir??? Yılda 1-2 kez giyene takım gayet güzel ürünler, 2-3 kez bile giymiorum şahsen ben takım. Oda düğün vs olursa. Nie gidip Pahalı markalar alayım bu kdr giyceğim ürünü?? teknoloji diye naylonu yüksek fiyatla millete kakalayınca mutlu oluosunuz galiba
    Yün karışımlı takım elbiseler diğer kumaşlara göre daha hafif, yumuşak ve doğal olduklarından daha çok tercih edilir. Yazın esen rüzgarı pöfür pöfür içine alır, terletmez, bakteri ve mantar oluşumunun da önüne geçer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.