Şimdi Ara

180'den kısa erkek olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun mudur? Benim boyum 182 falan ama 185 olmak isterdim tribe girdim, neyse 180 altında olmak daha mı sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatun dediğin 1.65 i geçmeyecek, hafif balık etli olacak. Erkeklerin boyu ile niye uğraşıyorsun ki vurduracak mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Hatun dediğin 1.65 i geçmeyecek, hafif balık etli olacak. Erkeklerin boyu ile niye uğraşıyorsun ki vurduracak mısın?

Olm sen ne diyon değişik,

• cmea06 kullanıcısına yanıt
    Kadınların boyuyla niye uğraşıyosun ki lezmisin
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir yorum la adam boy diyor sen vurduruyor musun diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1.82 yim 1.85 olmak isterdim ama kalıplı olmakta çok farkettiriyor. Zayıf dar omuzlu biriysen arkadaslarının yanında daha kısa duruyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ben de 1.82 yim 1.85 olmak isterdim ama kalıplı olmakta çok farkettiriyor. Zayıf dar omuzlu biriysen arkadaslarının yanında daha kısa duruyosun

Tarih ettiginiz gibi biriym neden oyle duruyor diyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Hatun dediğin 1.65 i geçmeyecek, hafif balık etli olacak. Erkeklerin boyu ile niye uğraşıyorsun ki vurduracak mısın?

nası laf sokmuşsun öyle offff forumu kapatıcaklarmış birazdan
  • 1.65 bi sikinti yasamadim

• the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    Zayıf birimisiniz. Bende benimle aynı boyda olan kardeşimle yan yana gelince kendimi kısa hissediyorum.Benden biraz cüsselidir de:) bide 14 yaşında

• Eskiden boyum kısa diye ağlardım da büyüdükçe daha büyük dertlerin oluyo aklına gelmiyo. Kız da sorun değil zaten

• Bak kardeşim boyum 1,86 civarlarda. Bugün ne yaptım biliyor musun? uyandım dh ye girdim kitap okudum oyun oynadım. bir şey eksik değil mi niye dışarı çıkmadığım...
    çünkü tipsizim . nasıl vantilatör sıcak olmayan havalarda bir işe yaramıyorsa illa o ikilinin bir araya gelmesi gerekiyorsa tip + boy da bir araya gelmeli.
  • 1.78' im barajın altıdayım ama buna da şükür. 1.88 olmak isterdim, 1.87 veya 1.89 değil bakın 1.88
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Eskiden boyum kısa diye ağlardım da büyüdükçe daha büyük dertlerin oluyo aklına gelmiyo. Kız da sorun değil zaten

Hocam, haklısınız benim de derdim degil ama ne bileyim hep bi tam 85 olmak istedim ama napalım(':

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Sadece boy sadece tipten daha avantajlı gibi. Güzel kızların yanına bakarsan çok tipsiz herifler görebilirsin. Bakım+boy iş yapıyor.

• 1.73'üm boyumla ilgili tek sıkıntım aldığım bazı kotların paçalarının uzun gelmesi

Fazla takıyorsunuz ben de 2-3 önce takıyordum büyüyünce bir şekilde geçiyor

• DH'li kardeşlerim neredesiniz. 1.90 boylu kardeşlerim daha konuya gelmemiş. Kısa boyutlar basmış konuyu..

• Gencin biri de :hatun 1.65 i geçmeyecek demiş,neden? yanında kısa mı kalıyorsun,üstelik konuyu açan arkadaşa da hakaret etmiş,kimsenin boyuyla uğraşmam ama böyle sıkıntılı tiplere de dayanamam doğrusu,tamamen boy kompleksli birinin sözü..keşke 1.75--1.80 arası bir kız arkadaşım olsaydı(en fazla 1.74 buldum)edit:I was in young guys
  • Derdini seveyim butonunu aradı gözler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.