Şimdi Ara

18 yaşta futbolculuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaşım 18.En buyuk hayalim bir futbol takımında oynamak.Bu yaşıma kadar çevremden bi destek almadığım için hiçbir altyapıya ve klube giremedim.Ama bi klupte oynamayı çok istiyorum.Barcaya reale gitmek gibi uçuk hayallerden bahsetmiyorum.Resmi maçlara çıksam herhangi bi yerde benim icin yeter.Ama galiba yaş 18 olduğu için geç kalmış bulunuyorum.Son seneye kadar mevkiim kaleydi.Şimdi stoper ve sağ bek oynuyorum.Herhangi bi şansım var mı futbol konusunda?Yoksa hayalimden vazgeçmem mi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dunya basari hikayeleriyle dolu yetenegin varsa denemelisin ve kendine kisa vadeli orta zorlukta bir hedef belirlersin. ( mesela 4 sene icerisinde 2. ligde oynamak gibi ) ciddi anlamda basarisiz olursan 22-23 yasinda kendine hayatinin geri kalaninda seni maddi anlamda mutlu edecek bir meslek secip ogrenmelisin. eger futbolda basarili ve mutlu olur ortalama bir gelire sahip olursan devam etmeni oneririm. 30-35 yasinda futbolu biraktiginda hayatina yeni bir yon vermek icin bana gore en mukemmel zamanlarinda olacaksin. tabi insanin karakteri farkli farkli ama ben 30-35 arasinin (belki 40 a kadar uzayabilir ben daha oraya gelemedim) insanlarin universite egitimi almak haricinde hayatlarina sifirdan yon vermek konusunda en uygun zamanlari oldugunu dusunuyorum.
  • Vardy gibi bir örnek var önünde ama Türkiye' de sanmıyorum.
  • Esas turkiyede olursan olursun altyapi egitimi denen bir sey zaten yok ki ama sansin yaver gitmeli ve tanidiklarin olmali.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhostHustler kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde hayalim üniversite futbol takımına girmeye çalışıcam bu sene
    Yaz aylarında da bazı amatör takımların A takım seçmesi oluyor




    https://m.youtube.com/watch?v=hECR7TKawXU

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.