Şimdi Ara

18 yaşındayım giderim ve mercedesim var ama kız arkadaşım yok (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
12
Favori
15.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kendini değiştir ya da mercedesi bırak şahine geç
  • RiddLeR? kullanıcısına yanıt
    Mersedesim var ama kız arkadaşım yok diyen birinin kız arkadaşının olmaması kadar doğal bir şey olamaz.

Bumudur yani ?

Yanlış anlamada benim 10 yaşındaki kız yeğenim bile kendine bu kadar selfilemyodur .
  • Bi bmv ile mi denesen acaba :) baksana Mercedes ile olmuyor anlaşılan. mış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Kız arkadaşı gerçekten yok
     18 yaşındayım giderim ve mercedesim var ama kız arkadaşım yok

• ya beyler mercedes dediği de 1.6 renault motorlu önden çekiş a serisi bence büyütmeye gerek yok
  • Kızlar bu tiplerle ilgili ne düşünüyo bilmiyorum ama ben aşırı uyuzum bunlara ya. Böyle fotoğraflarda garip garip bakmalar, dudakları hafif öne çıkarmalar, parayla hava yapanlar ve ozellikle çıplak fotograf atanlar. Bence kızlar da bunlardan bıktı. Egoist olmamayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış ülkede yasiosun , kezban tribi cekemezsen kız arkadaşı zor yapar sin

• kaş kalınlığı 2 cm olan arkadaşım bir yılda 6 kızla birlikte olduğuna göre sorun sende.

Not : zengin değil hatta züğürt hatta bazen çok kendini bilmiş olabiliyor üstelik
  • senin yaptığın gider benim hoşuma gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Kız arkadaşı gerçekten yok
     18 yaşındayım giderim ve mercedesim var ama kız arkadaşım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Hem mercedesin olacak hemde böyle giderin olacak kız arkadaşın olmayacak

SEN BENCE GAY OLABİLİRSİN

O zaman da erkek arkadasim yok diye konu acar. Gerci burdakiler o parayi gorunce artik oyle bir sorunu kalmaz onu.

• RiddLeR? kullanıcısına yanıt
    İnsanlar arasındaki bazı kutsal duyguların; dış görünüşle, Mercedesle ya da maddiyatla elde edilemeyeceğini anladığın zaman gerçek bi' kız arkadaşın olur belki. Ne dersin?

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 27 Eylül 2015; 17:07:48 >
  • Bende hiç biri yok valla :) tip/para/araba/sevgili vs.. :)

Egolumusun bilemem ama samimi olmaya çalış birazcık.
    Ortamındaki(yani çevrendeki) kızlarında nasıl bir tipleme olduğu da önemli aslında.

Samimi olacağım derken çamur olma sakın..
    Dürüst ol, kendin ol vs..

Birde paranın her kapıyı açtığını sanma yani kardeşim. Hayatta şansın var. İnsanlar ne konuşursa konuşsun. Paran var vs kendini yaşatıyorsun. Birazcık akıllı olsan mutlu olacak adamsın :)

• Acıdım lan. 13 yaş kıskanç ergen dhliler tarafından konunun altında Bi ton laf işitmeyi geçtim bir suru küçük dhli ergen tarafından da instagramı işgal edilmiş. Bence kapa hesabını daha fazla rezil olma. Yenisini açarsın. Ama suç sen de. Seninki de ayrı bir ergenlik kardeş.

• 28 yaşındayım giderim ve mercedesim YOK ama kız arkadaşım VAR

Arkadaslar, troll veya gösteriş için yapmıyorsam şerefsizim! Sırf trollük olsun diye bu yazı

Bir tane kız arkadaşım VAR sebebini bende anlamadım. Pek ortamım yok. Ortam kurmaya ÇALIŞMIYORUM ama nasıl kız arkadaşım oldu bende anlamadım

Lanet falan olduğunu düşünmüyorum

ortalama sosyal bir insanım
    Atılgan kişiliğim yok .... Öyle her boka atlamayı sevmem buda instagram hesabım bakabilirsiniz demek isterdim ama ne yazıkki instagram hesabım yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Instagram profiline girince potansiyel Cem Garipoğlu gördüm resmen.

bu konuda okuduğum en iyi tespit
  • vegas foton ile kendimden geçtim, kemal ekşioğluna atılmalık o foton, ne dalga geçilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Acıdım lan. 13 yaş kıskanç ergen dhliler tarafından konunun altında Bi ton laf işitmeyi geçtim bir suru küçük dhli ergen tarafından da instagramı işgal edilmiş. Bence kapa hesabını daha fazla rezil olma. Yenisini açarsın. Ama suç sen de. Seninki de ayrı bir ergenlik kardeş.

Kötü yorumlar hoşuma gidiyor kardes zaten onun için açtım konuyu iyi yanlarimi bende görür bulurum mühim olan yanlışlari düzeltmekte

• Kardes seninn arkadasin bile yok tum fotograflar yalniz.

• karakter meselesi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.