Şimdi Ara

18 yaş altında nasıl yatırım yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşının altındayım biriktirdiğim harçlılarla zengin olmak içşn deil belki ama hem aldığım harçlığı aylık 50 60 tl arttırmak hem de ilerde yapmayı düşündüğüm bu işi şimdiden biraz orenmek için borsa be döviz alım satımı yapmaya karar verdim ancak yatırım yapmak için bulunan bankalar banka hesabımı istiyor aracı bi banka olmadan bunları almanın bi yolu varmıdır? yoksa bi hesap mı açmalıyım açmalıysam 18 yaş altında banka hesabı açılabilirmi ?
    Lütfen Yradım Edin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasapkesendana -- 11 Şubat 2014; 20:26:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasapkesendana

Arkadaşlar 18 yaşının altındayım biriktirdiğim harçlılarla zengin olmak içşn deil belki ama hem aldığım harçlığı aylık 50 60 tl arttırmak hem de ilerde yapmayı düşündüğüm bu işi şimdiden biraz orenmek için borsa be döviz alım satımı yapmaya karar verdim ancak yatırım yapmak için bulunan bankalar banka hesabımı istiyor aracı bi banka olmadan bunları almanın bi yolu varmıdır? yoksa bi hesap mı açmalıyım açmalıysam 18 yaş altında banka hesabı açılabilirmi ?
    Lütfen Yradım Edin!!!

döviz bürolarından ya da kuyumculardan altın ve döviz alabilirsin
  • saol kardes
  • aile büyüğüne hesap açtırıp işini halledersin.O işler öyle döviz bürolarında felan olmaz.dolar her saniye değişiyor sabah-akşam dövizcilerin kapısında yatmak gerekir.

Aile söyle bir banka hesabı açsınlar sonra sen kullan.ama piyasayı çook iyi takip etmen gerekiyor.FED Kararları,gündem cart curt yorucu ama uzun vadede karlı iş.
  • altın al her eline para geçtiğinde 1 gr 1 gr al at kenara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.