Şimdi Ara

18 yaş altında barda jandarma tarafından yakalanırsak olacaklar nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
18.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17imdeyim ama bu yaz bar işleri çok fazla olucak kuzenle birlikte akçaydaki yazlığımızda 1 ay civarında kalıcaz ... Kimlikle diyelim gittim barda jandarma arama yaptı kimliklerde yaşım açığa çıktığında bana ne yaparlar ? Veya kimliksiz olursam ne yaparlar ? Mantıklı cevap vermiyecekler mizah bölümünde esprilerini yapabilirler ... saygılar...

D.g : 01.01.1992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 7 Mart 2009; 21:52:00 >

Barlarda 18 Yaş Sınırı ve 18 Yaş Altı Kişilerin Cezaları

Giriş:

18 yaşından küçük bireylerin barlara girmesi yasal olarak yasaktır ve bu yasağa uyulmaması çeşitli cezalara yol açabilir. Bu metin, barlarda 18 yaş sınırı ve 18 yaş altı kişilerin yakalanmaları durumunda karşılaşabilecekleri cezalar hakkında bilgi verecektir.

18 Yaş Altı Bara Girebilir mi?

Hayır, Türkiye'de 18 yaşından küçük bireyler yasal olarak barlara giremezler. Bu kural, hem içkili içeceklerin tüketimini hem de kumar gibi oyunların oynanmasını içerir.

18 Yaş Altı Bara Girmenin Cezası

18 yaşından küçük bir kişi barlarda yakalanırsa, hem kendisi hem de barda çalışanlar ceza alabilir:

• 18 Yaş Altı Kişiler için Ceza: İdari para cezası veya çocuğun velisinin çağrılarak teslim alınması.
    • Bar Çalışanları için Ceza: İdari para cezası veya işyeri kapatma cezası.

18 Yaş Altı Gece Kulübü Cezası

Gece kulüpleri de barlar gibi 18 yaş sınırı olan işletmelerdir. 18 yaşından küçük bir kişi bir gece kulübünde yakalanırsa, yukarıda belirtilen cezalar uygulanır.

18 Yaş Altı Kulübe Girebilir mi?

Hayır, 18 yaşından küçük bireyler yasal olarak kulüplere de giremezler. Kulüpler, genellikle alkollü içecekler ve dans gibi yetişkinlere yönelik eğlenceler sunan işletmelerdir.

Bara Kaç Yaşında Gidilir?

Türkiye'de barlara ve gece kulüplerine girmek için yasal yaş sınırı 18'dir. Bu yaş sınırına uyulması, hem bireylerin hem de işletmelerin olası cezalardan kaçınmaları için önemlidir.

Sonuç:

18 yaşından küçük bireylerin barlara ve gece kulüplerine girmesi yasal olarak yasaktır. Bu yasağa uyulmaması, hem çocuklar hem de işletmeler için çeşitli cezalara yol açabilir. Bu nedenle, 18 yaşından küçük kişilerin bu tür işletmelere girmemeleri ve ebeveynlerin de çocuklarını bu konuda uyarmaları gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

17imdeyim ama bu yaz bar işleri çok fazla olucak kuzenle birlikte akçaydaki yazlığımızda 1 ay civarında kalıcaz ... Kimlikle diyelim gittim barda jandarma arama yaptı kimliklerde yaşım açığa çıktığında bana ne yaparlar ? Veya kimliksiz olursam ne yaparlar ? Mantıklı cevap vermiyecekler mizah bölümünde esprilerini yapabilirler ... saygılar...

Sana değil, olan bar sahibine olur.

Orjinalden alıntı: turksauron

quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

17imdeyim ama bu yaz bar işleri çok fazla olucak kuzenle birlikte akçaydaki yazlığımızda 1 ay civarında kalıcaz ... Kimlikle diyelim gittim barda jandarma arama yaptı kimliklerde yaşım açığa çıktığında bana ne yaparlar ? Veya kimliksiz olursam ne yaparlar ? Mantıklı cevap vermiyecekler mizah bölümünde esprilerini yapabilirler ... saygılar...

Sana değil, olan bar sahibine olur.

Evet öyle.Sık kontrol yapılan biyer olursa almazlar zaten

Orjinalden alıntı: BhuraQe

para cezası olur heralde ama kimlikler falan istenir siz aradan sıvısır kacarsınız bizi polis internet cafede basmıstı biz karısıklıkta sıvısmıstık ama barda ne olur onu bilemem

O zaman benim '' banane kardeşim almasalardı içeri '' deme gibi bi hakkım olurdu

not:tabi bu laftan sonra daya yerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bar sahıbıne olur . 18 altı veletler aldı dıye
  • Ben de alkol kullanırım ederim ama 17 yaşında o ortamda işiniz ne Allah aşkına ? Orada nasıl sırıtacağınızı tahmin edebiliyor musun ? Akçay neresi bilmiyorum ama deniz varsa oturun deniz kenarına için ne güzel işte..

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

kuzenim göz altına alınmıştı annesi gidip almıştı karakoldan

soru cevaplanmis burada

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

kuzenim göz altına alınmıştı annesi gidip almıştı karakoldan

doğrusuda bu

@qraff

Bence yanımdakiler daha çok sırıtır 1.87 boy 90 kilom var orda saç sakalda karışık olcak normalde kimse inanmaz yaşıma ...

@SeZa®

ya matematiğin kötü veyahut söylediğin şeyi önceden düşünmüyorsun çünkü şu an sende 18 yaşının altındasın 6 yaş büyüksün benden , normalde kaç gösterdiğine bakmak lazım bana velet dediğine göre

Jandarma dan korkacaksın
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • akçay mı? bizde yazları küçükkuyu ya gidiyoruz beklerim

Orjinalden alıntı: y.ulus

akçay mı? bizde yazları küçükkuyu ya gidiyoruz beklerim

Şu an Kocaelideyim benim burdaki dişcimin de yazlığı varmış o tarafta adama hep uğrarım diş için yazın da uğruyacam k.kuyunun denizi iyidir baska bişeyini bilmem uğrarız. .. olmazda Dh bulusması yaparız ... Ha hatta bu yaz oraya DH den kuzenim olan D@angerous ile gidicez insallah .. Bakarız ...

@Fatih:

katılıyorum

• Gittiğin yere girerken kimlik sorarlar zaten kapıda..
  • Şimdik şöyle söyliyim bana en yakın akrabam 360 km uzakta olucak sanırım ben o bardan alınırsam ... 2.ci barda girerken kimlik soruyorlar diyorsunuzda kimlik göstersem o zaman 18e girmeme 4 ay kalcak o yüzden belki yanımdaki arkadaşımında 20 yaşında olmasını göz önünde bulundurarak alırlar beni diye şeetdim ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.