Bildirim
18 Yaş Altı Banka Kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up? -
dostum banka kartıyla paypala para atamassın .Kredi kartı lazım.kredi kartı içinde +18 olman lazım. -
18 yaş altı olduğun için velinle gitmen lazım öncelikle bankaya.Gidiyosun bankaya ben garantiden açtırdım vadesiz mevduat hesabı açtırıyorsun.Sonra sana hesap cüzdanını veriyorlar paracardın gelicek diyorlar çıkıp gidiyosun.Ondan sonra garantinin online işlem merkezine kayıt olup ordan sanal kart açıyorsun .Sonra bu sanal karta hesabında ne kadar para varsa ve ya ne kadar kullanmak istiyorsan aktarıyorsun ve alışverişini yapıyorsun .sonra eğer fazla para aktardıysan geri hesabına aktarabiliyorsun .Aynı normal kredi kartı gibi kullanılabiliyor birçok siteden alışveriş yaptım bu sayede.Ayrıca 6ayda bir 35 tl hesap ücreti alıyorlar oda ayrı mesele tabi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan994
18 yaş altı olduğun için velinle gitmen lazım öncelikle bankaya.Gidiyosun bankaya ben garantiden açtırdım vadesiz mevduat hesabı açtırıyorsun.Sonra sana hesap cüzdanını veriyorlar paracardın gelicek diyorlar çıkıp gidiyosun.Ondan sonra garantinin online işlem merkezine kayıt olup ordan sanal kart açıyorsun .Sonra bu sanal karta hesabında ne kadar para varsa ve ya ne kadar kullanmak istiyorsan aktarıyorsun ve alışverişini yapıyorsun .sonra eğer fazla para aktardıysan geri hesabına aktarabiliyorsun .Aynı normal kredi kartı gibi kullanılabiliyor birçok siteden alışveriş yaptım bu sayede.Ayrıca 6ayda bir 35 tl hesap ücreti alıyorlar oda ayrı mesele tabi..
peki bu sanal kart dediğin sistemde evde online olarak para atabiliyormuyuz ve bu arkadasın dediği gibi paypal olabiliyormu mesela bu sekilde ebay den alışveriş yapabliyormuyum
-
Sanal kart , gerçek kredi kartın üzerinden oluşturulan farklı numaralara sahip bir karttır . Sanal kart için gerçek bir kredi kartı lazımdır . Sen gerçek kartından sanal kartına para aktaracaksın . Ardından paypal a tanıtacaksın zaten Ebay dan bir şey alırken direk kartından çekiyor . Paypala para atılmıyor . Paypal arada aracı olarak duruyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Story
Sanal kart , gerçek kredi kartın üzerinden oluşturulan farklı numaralara sahip bir karttır . Sanal kart için gerçek bir kredi kartı lazımdır . Sen gerçek kartından sanal kartına para aktaracaksın . Ardından paypal a tanıtacaksın zaten Ebay dan bir şey alırken direk kartından çekiyor . Paypala para atılmıyor . Paypal arada aracı olarak duruyor .
yani sadece kredi kartı ebay için yeterli.
ayrıca banka kartıyla paypal kullanamıyorum
doğru mudur ? -
Banka kartını bilemeyeceğim ama kredi kartı yeterli fakat sadece kredi kartı güvenlik açısından sakıncalı .
Kredi kartınızın online işlemler bölümünden sanal kart açıp paypal a tanıtırsanız daha iyi olacaktır . O karta belirli bir miktar yatırabilirsiniz başkası istese de o karttan fazla para çekemez . -
Garantinin banka kartı (Paracard) sanal karta izin veren tek banka kartıdır. Mesela hesabında 150 TL var. Gidip online işlemlerden sanal kart oluşturuyorsun (Paracard Web) ve limitini belirliyorsun 75TL diyelim o para içine gidiyor ve sen o kartı PayPal'e tanıtıp istediğin alışverişi yapabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ayk2002
quote:
18 yaş altı olduğun için velinle gitmen lazım öncelikle bankaya.Gidiyosun bankaya ben garantiden açtırdım vadesiz mevduat hesabı açtırıyorsun.Sonra sana hesap cüzdanını veriyorlar paracardın gelicek diyorlar çıkıp gidiyosun.Ondan sonra garantinin online işlem merkezine kayıt olup ordan sanal kart açıyorsun .Sonra bu sanal karta hesabında ne kadar para varsa ve ya ne kadar kullanmak istiyorsan aktarıyorsun ve alışverişini yapıyorsun .sonra eğer fazla para aktardıysan geri hesabına aktarabiliyorsun .Aynı normal kredi kartı gibi kullanılabiliyor birçok siteden alışveriş yaptım bu sayede.Ayrıca 6ayda bir 35 tl hesap ücreti alıyorlar oda ayrı mesele tabi..
peki bu sanal kart dediğin sistemde evde online olarak para atabiliyormuyuz ve bu arkadasın dediği gibi paypal olabiliyormu mesela bu sekilde ebay den alışveriş yapabliyormuyum
online olarak hesabındaki para kadar aktarabilirisn tabi ben hesabındaki diyorum eğer kredi kartın varsa ordaki limitine paralel olarakda aktarabilirsin parayı .Hesapten aktarmak için hesabına bir şekilde para göndermelisin tabi bankamatik havale eft ... Bu sanal kartı bütün sitelerde kullanabilirsin normal kredi kartı gibi paypalda dahil zaten size normal kart gibi bilgileri veriliyor( kart no cvc no son kull tarihi gibi) sanal kartın sizde bu bilgilerle yapıyorsunuz alışverişinizi.
-
quote:
quote:
quote:
online olarak hesabındaki para kadar aktarabilirisn tabi ben hesabındaki diyorum eğer kredi kartın varsa ordaki limitine paralel olarakda aktarabilirsin parayı .Hesapten aktarmak için hesabına bir şekilde para göndermelisin tabi bankamatik havale eft ... Bu sanal kartı bütün sitelerde kullanabilirsin normal kredi kartı gibi paypalda dahil zaten size normal kart gibi bilgileri veriliyor( kart no cvc no son kull tarihi gibi) sanal kartın sizde bu bilgilerle yapıyorsunuz alışverişinizi.
Teşekkür ediyorum o zaman ilk işim vadesiz mevduat hesabı açtırmak olacakSon bir soru gelen kartta benim ismim yazıyor değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Coleslaw
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ediyorum o zaman ilk işim vadesiz mevduat hesabı açtırmak olacakSon bir soru gelen kartta benim ismim yazıyor değil mi?
Hesabı garanti bankasından açtırır isen , paypalda kullanırsın
Nasıl kullanabilirsin;
Sadeece garanti bankası hesap kartı ile sanal kart acabiliyor, sanal kartı paypala tanıtacaksın.
Evet adın yazıyor.
-
Arkadaşlar Garanti bankası'nda bir vadesiz hesap açtırıp paracard web denilen sanal kartı oluşturduk diyelim Paypal'da sadece dolar kuru ile alışverişe izin veriyor mu?içinizde bilen var mı?Paypal'dan garanti bankası banka kartı niteliğindeki sanal kartı ile dolar vadesi hesabı açtırıp bunu paypal'e bağlasak olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: SORGUMEMURU
Arkadaşlar Garanti bankası'nda bir vadesiz hesap açtırıp paracard web denilen sanal kartı oluşturduk diyelim Paypal'da sadece dolar kuru ile alışverişe izin veriyor mu?içinizde bilen var mı?Paypal'dan garanti bankası banka kartı niteliğindeki sanal kartı ile dolar vadesi hesabı açtırıp bunu paypal'e bağlasak olmaz mı?
Siz vadesiz tl hesabı açtırsanız bile yurtdışı alışverişiniz olduğu için banka otomatik olarak Türk lirasına çevirerek işlem yapıyor. -
Arkadaşlar Garanti bankası'nda bir vadesiz hesap açtırıp paracard web denilen sanal kartı oluşturduk diyelim Paypal'da sadece dolar kuru ile alışverişe izin veriyor mu?içinizde bilen var mı?Paypal'dan garanti bankası banka kartı niteliğindeki sanal kartı ile dolar vadesiz hesabı açtırıp bunu paypal'e bağlasak olmaz mı?Yoksa dolar vadesiz hesabı da açsak alışveriş yapınca önce kendi belirledikleri düşük kurdan TL'ye çevirip sonra da yüksek kura bölüp tekrardan dolara mı çevirecekler acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: SORGUMEMURU
Arkadaşlar Garanti bankası'nda bir vadesiz hesap açtırıp paracard web denilen sanal kartı oluşturduk diyelim Paypal'da sadece dolar kuru ile alışverişe izin veriyor mu?içinizde bilen var mı?Paypal'dan garanti bankası banka kartı niteliğindeki sanal kartı ile dolar vadesiz hesabı açtırıp bunu paypal'e bağlasak olmaz mı?Yoksa dolar vadesiz hesabı da açsak alışveriş yapınca önce kendi belirledikleri düşük kurdan TL'ye çevirip sonra da yüksek kura bölüp tekrardan dolara mı çevirecekler acaba?
Paypal'de ödeme için 2 seçenek var. Birincisinde kendi kurlarını kullanıyor direk türk lirası olarak çekiyor. ikincisinde ise parayı çevirmiyor direk döviz olarak çekiyor siz ikinci seçeneği kullanırsanız olur.
-
İninal kart çözer paypal olayını hem teyitli olursun hem para attığın sürece alışveriş yaparsın -
yanlış bilgilendirmeyin. Banka kartım var. Paypalla kullanabiliyorum. Üstelik Ebay ile yurtdışından sipariş de verdim kargoda şuan. 18 yaş altıyken de kullanabiliyordum. -
İninal kart yardımcı olur sana -
Garanti bankasından vadesiz mevduat hesabı açtırdık.Ancak paracard 1 aydır ortalıkta yok.Babam gidip sorgulatmış bugün 18 yaş altındakilere kart vermiyoruz demişler.Peki ya alanlar nasıl alıyorlar ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X