Şimdi Ara

18 Wheels of Steel Pedal to the Metal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistemim bu düzeyde bir oyunu oynatabilecek düzeyde ama sorun nedir?
    hata bu

Runtime Error

Program: C:\Program Files\18 Wos pedal to the Metal\pr'sm3d/exe

This appl'cat'on has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
    please contact the application's support team for more information

• krds sorun oyunda onu acabılmek ıcın 52x cd-rom lazım dwd wrıter falan olmuo ark eziq makınasına yukledı bn 1gb ramlı core duo ıslemcılı laptopumla acamadım cok koydu walla. o prısm3d dosyasını alıp attım bnm makınanın ıcıne bu sefer acıo oyunu 2 dakka oynuom durup dururken atıo.sınır oldum cd rom la dene olması lazım

• Hadi arkadaşlar yok mu bunun bi çözümü?
  • walla biz gece 2 ye kadar uurasmıstık o gun olmuo oyun acılsa bile en fazla 2 3 dakka oynayabıldım o dosyayı atınca.:(((
  • Bu hata bende de var ya bunu çözen arkadaşlar varmış. yardımcı olabilirler mi?
  • Bu oyunu nasıl oynuyorsunuz ya. bende açılırken

Program: C:\Program Files\18 Wos pedal to the Metal\pr'sm3d/exe

This appl'cat'on has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
    please contact the application's support team for more information

ve

we are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manuel for known workarounds.....

Diye iki hata veriyor bu hataları düzelten bazı arkadaşlar vardı forumda. yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • arkadaslar bende bu sorunu gideren bi patch war msnden yollayabilirim 4mb civarı bi dosya

canozpinar@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben yeni tır yamaları indirdim fakat oyuna nasıl kuracağız bi yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.