Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.755.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sebenlim

quote:

Orjinalden alıntı: xwasem

quote:

Orjinalden alıntı: sebenlim

quote:

Orjinalden alıntı: cetin_003

merhaba arkadaslar 18 Wheels of steel Haulin nerden indirebiliriz acaba yardımcı olurmusunuz acaba

bu tür istekler forum kurallarana ters. istersen once uyulması gereken kuralları bir oku diger çözüm -pm-

arkadaşım arkadaşa doğru diyorsunda ama her sayfada bir adres var

kardeş buradaki 30 kusur sayfayı iyice oku

once ne denilmek isteniyor onu iyi anla
    kac mesaj atmışım bi bak. bu sana bu sayfalara hakim oldugum noktasında net mesaj verecektir.
    hangi satırda illegal bir link var?

kardeş burda kimseyle tartışmaya gelmedim ve büyüklenmemde bak burda site adı oyunda indirebiliyorsun bende bunu anlattım yasaksa yasak anlarız arkadaş sormuş bende cevep verdim ama neyse burda maksat birbirimize yardımcı olmak bilmeyen bilene sormak bilende bilmeye söylemek için dir herhalde bu forumlar yanlışsam özür benimde bilmediğim bir sürü şey var tşk
    RebelNightWolf
    Onbaşı

1 Temmuz 2007; 22:32:49

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.hardtrucktr.com/forum/

hepinizi beklerim burada haulin için yeni tırlar ve Türkiye haritasının bulabilirsiniz. Türk dorseler ve Türkçe pakette cabası :D

http://www.rebeldream.com
    http://www.rebeldream.com/forum/

• verilen sitede mod var. tr modu ve digerleri. ayrıca verilen sitede illegal başlık olarak download adresi varsa o, o sitenin problemi.
    diger bir nokta bilgi alma ve bilgilendirme icin buradayız. tartışma kelimesi yersiz. pm ile hallettik zaten o konuyu.

http://forum.donanimhaber.com/m_4473880/tm.htm

....
    5-) Bölümde lisanssız, illegal olan her türlü içerik ve kaynak dağıtımı veya konu açarak istenilmesi yasaktır.
    6-) Oyun Bölümünde hack, crack, serial number, key-gen, cd-key, adult, warez gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır. Buna her türlü korumalı oyunun korumasını kırmak da dahildir.
    Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir...
    7-) p2p Programlarından linkler, torrent site ve oyun linkleri vermek ve istemek yasaktır.
    Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir
    ...

burada net ifadelerle forumda neler olmamalı yazılmış durumda.

v.s...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmEthem -- 4 Kasım 2007; 1:34:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Arkadaşlar sadece bu oyunda kullanıcağım,bu oyun için en uygun direksiyon modeli nedir acaba ? Fiyatı 60 ytl den yukarıda olmazsa sevinirim bir de vitesi olursa iyi olur tır oyunlarında atmosfere uygun gider vites attırmak ..

SNOPY FT38B1 66 ytl

JWIN MX-006 40 ytl

sizce hangisini alayım arkadaşlar ? Arabalarla ilgili sadece tır oyunları oynarım nfs falan için istemiyorum yani sadece 18 Wos için hangisi daha iyidir ?

• Bu tür bir ürün hic kullanmadım ama snopy daha şık duruyor. digerinin cok parçalı bir dizaynı var
  • bir diğer scania

dönüşlerde cok kıvrak

suspansiyonu guzel yapmışlar.iyi sallanıyor kabin

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]
  • ya arkadaşlar prism3d engine yüzünden bnm oyun sürekli atıo yardım eden varmı:)
  • sebenlim kardeş bu kamyonun linkini verirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

otobüsü anladıkta o arkadaki ne yav öyle.içinde bavullar var heralde

hakkaten yaw arkadaki pek hoş durmamış....

yolcular köyden çok fazla çuval fln getirmişler

Bence o otobüs Romanya bulgaristan seferini yapıyor.

• linki bulamadım..bulursam yazarım

quote:

Orjinalden alıntı: EnTeRaSaN

sebenlim kardeş bu kamyonun linkini verirmisin
  • bu tır modellerini nerden bulabilirim ?

edit: 4. sayfada buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 11 Kasım 2007; 1:52:41 >
  • güsel..

quote:

Orjinalden alıntı: mexi_53

quote:

Orjinalden alıntı: tarikkeskin

Meraba arkadaşlar Kenworth K100 Long Frame 3 seven varmı?

http://****.com/files/17079999/truck_z_kk100lf3.zip.html

bnde bi ss koyiim bari...

• Daha önce de biri aynı resmi koymuştu. Google da da arayınca başka uçuk resim çıkmıyor ki naapalım. Bunu sürmek çok zordur herhalde. tırın kendisi zaten normal dorsesini takmış bir tır uzunluğunda maaşallah. Bu amerikalıların her türden büyük taşıta zaafı var herhalde.
  • Beyler truck ların linkini verirmisiniz 4. sayfada sebenelim vermiş ama linkleri çalıştıramadım
  • sheryo nun adresi tekrardan aktif olmuş

ve yeni dorse ile tır eklenmiş bilginize
  • yaw şu işi kökten birisi anlatsın çıldırcam file front dowload edemiyorum indirdigimiz tırları oyunda görmek için ne yapmalıyız yardım yaw
  • oyun güzel ama şu 2deki kamera açılası pek kullanışlı değil
  • arkadaşlar kullandığımız modları paylaşsak iyi olur aslında dimi ?
  • 30 küsür sayfada paylaşmaya çalıştık yeni arkadaş.
    senin buldukların varsa buyur
  • http://rs103.r-a-p-i-d-share.com/files/35985996/TueRK__304_YE_TIR_MOD.rar

Arkadaşla bu Linkte HAULİN için tasarlanmış birçok tır,kokpit ve dorse bulunmaktadır.

İndirdiğiniz RARlı dosyayı bir yere açıp, içinden çıkan dosyaları

C:\Documents and Settings\XXX\Belgelerim\18 WoS Haulin\mod\ klasörü içerisine atarsanız sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiiz.
    Eğer Mod klasörünüzde daha önceden yüklemiş olduğunuz Tır Dorse veya interior yani kokpit MOD ları varsa onları geçici olarak kaldırınki her hangi bir çatışma yaşanmasın.

Oyunu açtığınızda 3DPrism hatası alırsanız Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız, hatayı PC Restartından sonra tekrar görmenizde ise Oyunu yeniden kurmanız önerilir.

Ayrıca 3DPrizm hatası aldığınızda
    C:\Documents and Settings\Yılmaz\Belgelerim\18 WoS Haulin\ klasörü içinde 3DPrism isimli bir Not defteri Kaydı ve Gamecrash isimli bir dosya belirecek bu dosyaları silmenizde bir nebze bu hatayı gidermekte yaralı olacaktır..

Pakette bulunun Tır Markaları:
    * Mercedes-Benz
    * Scania
    * İveco
    * DAF
    * Renault
    * Volvo

NOT:Aradaki (-) işaretleri kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado1 -- 18 Kasım 2007; 14:35:19 >

• haulinde nasıl araba alıcam
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.