Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (780. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.760.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webtime

DX2 manı paylaşır mısın?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu tırı indirdim. oyunda onu yapmaya çalştım servisten.hani lamba falan takim dedim.servsite 3 tane şey var AVI BBS ABS. ilk fotoğraftaki gbi ne camlarında bşy var nede lamba koyablyrm.bunun için bana bi mod mu gerekli?yoksa haulin in bunlar için farlı bir pacth mi var?

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble.eagle -- 25 Mayıs 2010; 16:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noble.eagle

arkadaşlar ben bu tırı indirdim. oyunda onu yapmaya çalştım servisten.hani lamba falan takim dedim.servsite 3 tane şey var AVI BBS ABS. ilk fotoğraftaki gbi ne camlarında bşy var nede lamba koyablyrm.bunun için bana bi mod mu gerekli?yoksa haulin in bunlar için farlı bir pacth mi var?

Alıntıları Göster
    bir şey daha sorucam.ben buna skin yapmaya çalıştım.ama çok garip bişey çıktı orta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 45Leeee

Prism3d dosyasını upload edebilicek varmı ?

Prism3d dosyası

http://uploaded.to/file/1q5j5g

Eyw Kardesim saolsın.
  • quote:

quote:

quote:

Prism3d dosyasını upload edebilicek varmı ?

Prism3d dosyası

http://uploaded.to/file/1q5j5g

Eyw Kardesim saolsın.

Rica ederim umarım işini görmüştür.

• quote:

DX2 manı paylaşır mısın?

Alıntıları Göster
    #45Lee Ne Demek :)

#huseyin356 , #boss620 , #DaLiJa SeBuS SS'ler Çok Güzel :) Ellerinize Sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

#45Lee Ne Demek :)

#huseyin356 , #boss620 , #DaLiJa SeBuS SS'ler Çok Güzel :) Ellerinize Sağlık :)

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar uzun süredir aranızda yokum bunun sebebi burSasporumun şampiyonluk yolundaki üzerimize düşen vazifeyi yerine getirdim ve okulun zorunlu tuttugu sTaj şu an fethiye hisarönün deyim ama sırf oyun için laptop aldım yine aranızdayım.

(Yol ver yeşile yetişsin eşine...) BuRsAlı16// dan selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRsALı16//

ARkadaşlar uzun süredir aranızda yokum bunun sebebi burSasporumun şampiyonluk yolundaki üzerimize düşen vazifeyi yerine getirdim ve okulun zorunlu tuttugu sTaj şu an fethiye hisarönün deyim ama sırf oyun için laptop aldım yine aranızdayım.

(Yol ver yeşile yetişsin eşine...) BuRsAlı16// dan selamlar...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu benim soruna bi yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

arkadaşlar şu benim soruna bi yardımcı olursanız sevinirim...

aşağıdaki linkten patc ı indir çalıştır.Daha sonra oyuna girdiğinde tüm araçlar için var olan modifiyeleri yapabilirsin.
    dosya orjinal siteden linklidir.

Haulin Patch 1.6 Tıkla İndir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrianOConner

bu arada oyunun içine girebildim fakat artık son oyunu açmak istediğimde prisma3d çalışma durduruldu hatası alıyorum darlandım artık yardımcı olursanız sevinirim bu arada bu oyunun baya bi fan ı varmış guzel oyuna benziyor fakat oynayamamak kötü yapcak birşey yok yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

ekran kartını web sitesinden güncelleme yap oyuna rahatça girebilirsin.
    benim ekran kartım başka bir marka olmasına rağmen nVIDIA güncellemesi işimi görüyor.aşağıdaki güncellemeyi yüklerden %90 oyuna girip oynayabilirsin.yine prism3 hatası alırsan mod klasörünü boşalt ve oradaki araç ve modları oyuna girip çıkarak dene.

orjinal siteden linklidir
    Ekran Kartı Güncellemesini İndirmek İçin Tıkla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrianOConner

bu arada oyunun içine girebildim fakat artık son oyunu açmak istediğimde prisma3d çalışma durduruldu hatası alıyorum darlandım artık yardımcı olursanız sevinirim bu arada bu oyunun baya bi fan ı varmış guzel oyuna benziyor fakat oynayamamak kötü yapcak birşey yok yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

ekran kartını web sitesinden güncelleme yap oyuna rahatça girebilirsin.
    benim ekran kartım başka bir marka olmasına rağmen nVIDIA güncellemesi işimi görüyor.aşağıdaki güncellemeyi yüklerden %90 oyuna girip oynayabilirsin.yine prism3 hatası alırsan mod klasörünü boşalt ve oradaki araç ve modları oyuna girip çıkarak dene.

orjinal siteden linklidir
    Ekran Kartı Güncellemesini İndirmek İçin Tıkla

Alıntıları Göster
    Webtime: ilgin için çok teşekkür ederim kardeşim şimdi indiriyorum

• quote:

Webtime: ilgin için çok teşekkür ederim kardeşim şimdi indiriyorum

Alıntıları Göster
    rica ederim Noble.eagle
  • quote:

rica ederim Noble.eagle

Alıntıları Göster
    Kardeşm hazır seni bulmuşken onuda sorim.Kokpite ufak bir resim koymak veya yazı istyorum.olurmuki acaba?

bir de yukardaki skin problemim vardır.Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble.eagle -- 26 Mayıs 2010; 0:53:19 >
  • quote:

Kardeşm hazır seni bulmuşken onuda sorim.Kokpite ufak bir resim koymak veya yazı istyorum.olurmuki acaba?

olur tabi ki.istersen istediğin yazı ve linki kullancağın araçla birlikte bana at yapıp yollayım hemen
  • quote:

quote:

olur tabi ki.istersen istediğin yazı ve linki kullancağın araçla birlikte bana at yapıp yollayım hemen

Alıntıları Göster
    ben tır aldıkça yaparım kardeşim.hersefernde de seni rahtsız etmim.msni versem bana orda öğreteblrmsn?

• quote:

ben tır aldıkça yaparım kardeşim.hersefernde de seni rahtsız etmim.msni versem bana orda öğreteblrmsn?

Alıntıları Göster
    noble.eagle: kardeşim daha yenisin galiba hoşgeldin aramıza elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırız sorunlarına skin konusunu açıklayayım ilk önce bazı tırların sendeki tırdaki gibi skin problemleri var örneğin bende bi vabis vardı bi skin yapmaya çalıştım 3 saatte yapamadım en sonunda vazgeçtim skini yaparken paintte yada photoshopta hiç bir sorun yokmuş gibi görünüyor her şey çok güzel tam yerine oturmuş gibi fakat oyuna giriyosun bi bakıyosun renk karmaşası olmuş bence başka bi tır bul kendine diğer bir sorunun sanırım prizm3d hatası o hata genelde verir bu hatanın tam çözümü yok ekran kartının driverlarını güncelleştirmek belki işe yarayabilir ama sorunu tam olarak kaldırmaz ayrıca eğer bu hatayı oyun tam başlarken alıyorsan mod klasöründe bi çakışma mevcuttur mod klasöründe eğer harita varsa sadece bir tane olsun 2 yada 3 haritayı mod klasörüne atma eğer oyun sırasında alıyorsan bu hatayı oyundaki tırların dinlenme tesislerindeki araçların kasması sonucudur ben kullanmadığım araçları oyunda tutmuyorum sende öyle yap bir de eğer kullandığın tırın boyutu yani megabaytı çoksa o da prizm3d hatası almanı sağlar sana önerilerim şunlar: prizm3d hatası çözümü için; eğer tam oyuna girerken alıyorsan o hatayı mod klasörünü kontol et mapları falan sadece bi map olsun eğer oyun sırasında alıyorsan aynaları açma kamerayı çok fazla değiştirme dinenme tesislerindeki araçlar yüzünden alıyorsan mapını değiştir. skin sorunu için; bence başka bir tıra bak tırda sorun olabilir. kokpite resim koymak istiyorsan koyabilirsin tabiki aynı skin yapar gibi bu iş çok kolay. aracın interiorunu bul onun içindeki dds dosyalarını DXTBmp programıyla aç interiorun kendisinde resim varsa mesela yatağın ucunda asılı bi resim var tır resmi. ismi myba onu aklında tut. şimdi gelelim senin koyacağın resme senin koyacağın resmi DXTBmp ile dds olarak kaydet isminide myba yap. onu değiştireceğin resmin yerine depola hepsi bu kadar yani skin yapmanın aynısı
    Eğer dediklerimden bir şey anlamadıysan daha ayrıntılı bi şekilde anlatırım ama sorunun olduğu zaman çekinme her zaman sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLiJa SeBuS -- 26 Mayıs 2010; 1:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLiJa SeBuS

noble.eagle: kardeşim daha yenisin galiba hoşgeldin aramıza elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırız sorunlarına skin konusunu açıklayayım ilk önce bazı tırların sendeki tırdaki gibi skin problemleri var örneğin bende bi vabis vardı bi skin yapmaya çalıştım 3 saatte yapamadım en sonunda vazgeçtim skini yaparken paintte yada photoshopta hiç bir sorun yokmuş gibi görünüyor her şey çok güzel tam yerine oturmuş gibi fakat oyuna giriyosun bi bakıyosun renk karmaşası olmuş bence başka bi tır bul kendine diğer bir sorunun sanırım prizm3d hatası o hata genelde verir bu hatanın tam çözümü yok ekran kartının driverlarını güncelleştirmek belki işe yarayabilir ama sorunu tam olarak kaldırmaz ayrıca eğer bu hatayı oyun tam başlarken alıyorsan mod klasöründe bi çakışma mevcuttur mod klasöründe eğer harita varsa sadece bir tane olsun 2 yada 3 haritayı mod klasörüne atma eğer oyun sırasında alıyorsan bu hatayı oyundaki tırların dinlenme tesislerindeki araçların kasması sonucudur ben kullanmadığım araçları oyunda tutmuyorum sende öyle yap bir de eğer kullandığın tırın boyutu yani megabaytı çoksa o da prizm3d hatası almanı sağlar sana önerilerim şunlar: prizm3d hatası çözümü için; eğer tam oyuna girerken alıyorsan o hatayı mod klasörünü kontol et mapları falan sadece bi map olsun eğer oyun sırasında alıyorsan aynaları açma kamerayı çok fazla değiştirme dinenme tesislerindeki araçlar yüzünden alıyorsan mapını değiştir. skin sorunu için; bence başka bir tıra bak tırda sorun olabilir. kokpite resim koymak istiyorsan koyabilirsin tabiki aynı skin yapar gibi bu iş çok kolay. aracın interiorunu bul onun içindeki dds dosyalarını DXTBmp programıyla aç interiorun kendisinde resim varsa mesela yatağın ucunda asılı bi resim var tır resmi. ismi myba onu aklında tut. şimdi gelelim senin koyacağın resme senin koyacağın resmi DXTBmp ile dds olarak kaydet isminide myba yap. onu değiştireceğin resmin yerine depola hepsi bu kadar yani skin yapmanın aynısı
    Eğer dediklerimden bir şey anlamadıysan daha ayrıntılı bi şekilde anlatırım ama sorunun olduğu zaman çekinme her zaman sor

Alıntıları Göster
    Isparta Petrol'e devam

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLiJa SeBuS

Isparta Petrol'e devam

Alıntıları Göster
    DaLiJa SeBuS

Evet üstadım yeniyim burda.yardımların için , verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.yazdıklarınıda anladım çok açıkça yazmışsın.tekrardan verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

webtime

kardeşimede yardımları için teşşekkür edrim

• quote:

DaLiJa SeBuS

Evet üstadım yeniyim burda.yardımların için , verdiğin bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.yazdıklarınıda anladım çok açıkça yazmışsın.tekrardan verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

webtime

kardeşimede yardımları için teşşekkür edrim

Alıntıları Göster
    karGOkar Skin ve Dorse

Çalışma 1

dorse ve skin bir arada

Çalışma 1 Dorse ve Skini İndirmek İçin Tıklayın

Dorse ve skini İndirmek İçin Tıklayın

dorseyi oyuna dahil etmek için
    Belgelerim\18 WoS Haulin\mod klasörünün içerisine atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webtime -- 26 Mayıs 2010; 2:28:32 >

• quote:

karGOkar Skin ve Dorse

Çalışma 1

dorse ve skin bir arada

Çalışma 1 Dorse ve Skini İndirmek İçin Tıklayın

Dorse ve skini İndirmek İçin Tıklayın

dorseyi oyuna dahil etmek için
    Belgelerim\18 WoS Haulin\mod klasörünün içerisine atın.

Alıntıları Göster
    Webtime

ellerine emeğine sağlık.süper bir çalışma kardeşim...

• quote:

Webtime

ellerine emeğine sağlık.süper bir çalışma kardeşim...

Alıntıları Göster
    beğenmene sevindim.
    çok fazla oyunla vakit geçirme zamanım olmuyor.ara ara kurup oynuyorum.her oynadığımdada o an içimden geçen skinler yapıyorum.
    bundan sonra bu yaptıklarımı paylaşmaya çalışıcam
  • 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.