Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (779. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.760.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maniaq_qs : Eyw kardesim cok tskler emegile eline saglık.
  • arkadaşlar ben bu oyuna açıkcası bayıldım fakat pc de win7 yuklu ve bir turlu çalıştıramıyorum ekran kartının driverini guncelledim herşeyi deniyorum olmuyor yardım edebilecek varmı saygılar...
  • kardeşim morelini bozmim ama tam olarakta emin değilim.win 7 yi oyun desteklemeyebilir.ama bilenler yinede sana cevap verecektir.hani bide şey yapıyoruz uyumluluk.bak hatta senin için şimdi baktım.burda da güzelce anlatmışlar

http://www.programlar.com/tr/yazdir/?id=0Ja4uEaS98oA109
  • teşekkkürler araştırman için ama bunları denedim bir kısım win7 kullanıcısı oyunu oynayabiliyor bende o grafik bölümünde olan yerde değişim yapılamıyor ama yinede sağol...
  • bende senin gibi birşeyi yapamayınca çok bunalırım.yardım ararım.yardım edemedğim için kusuruma bakma kardeş.ama üstatlar sana yardım edecektir
  •  18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]
  • bu arada oyunun içine girebildim fakat artık son oyunu açmak istediğimde prisma3d çalışma durduruldu hatası alıyorum darlandım artık yardımcı olursanız sevinirim bu arada bu oyunun baya bi fan ı varmış guzel oyuna benziyor fakat oynayamamak kötü yapcak birşey yok yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

noble.eagle : ilgin için teşekkürler (=
  • Prism3d Hatası :Vallahi Kardesim Googlede arattır bir suru sey cıkıyor ben hemen hemen butun soylenenlerı yaptım ekran kartını guncelledım,modlarda cakısma oluyor diye mod klasorunu komple sıldım,prism3d.txt dosyasını sıldım ama fakat halen ugrasıyorum bi turlu olmuyor.
  • Beyler jant yanağını çıakrmayı yada jantı değiştirmeyi nasıl yapabilirim bilen varsa yada bi yerde anlatımı varsa link verebilirmsiniz
  • Prism3d dosyasını upload edebilicek varmı ?
  • Tır ve tankerin skini bana ait :) eksiklikler var ama daha yeniyim photoshopta umarım beyenirsiniz

• cok guzel omus
  • receb & huseyın elinize sağlık beyler ssler güzel olmuş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır ss ekleyememiştim

umarım beğenirsiniz

• bu arada arkadaşlar oyuna ne yaptım ettiysem 1.6 packt yükleyemedim o yüzden pek oynayasım gelmiyo araçlara aksesuar takamıyorum
  • mehmet827 ve yusuf teşekkür ederim öncamdaki yazı eksik çıkmış yeni fark ettim :D yaşananların tekrarı yok olması lazımdı
    boss 620 bana özelden msn adresini at sana bendeki pacthi atam belki olur senin sslerde güzl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyete26

receb & huseyın elinize sağlık beyler ssler güzel olmuş

sağolasın Yusuf'm seninde ssleri bekliyoruz
  • Arkadaslar ben bu foruma daha yeni üye oldum ve uzun zamandır oynadıgım bir oyun 18 wheels of steel haulin. Şimdi sizlerin işine yarayabilecek olan map vereceğim...

http://www.4shared.com/file/49475455/54530f7e/Mex-Usa-Canada-mapV25.html

Resim koyamadım sanırsam yeni üye oldugum için.İşine yarar umarım

(Yollar tek şerit )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45Leeee

Prism3d dosyasını upload edebilicek varmı ?

Prism3d dosyası

http://uploaded.to/file/1q5j5g
  •  18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]

DX2 manı paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webtime -- 25 Mayıs 2010; 14:34:29 >
  • 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.