Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.760.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WeStAnBuL

beyler biraz yabancı formları gezdim adamlar man,mack,volvo mer...vb araçları çatır çatır kullanıyo mod lar indimi acaba bence sizde formları gezin çok farklı harita modları falan var...

Alıntıları Göster
    http://haulin.scssoft.com/patch_1_05.zip indirmeyenler için yeni

• quote:

Orijinalden alıntı: WeStAnBuL

http://haulin.scssoft.com/patch_1_05.zip indirmeyenler için yeni

Alıntıları Göster
    @yellowmoon sağol

Ayrıca elinde Renault Magnum SS'i olan varsa buraya koyabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: brotcinekmegi

@yellowmoon sağol

Ayrıca elinde Renault Magnum SS'i olan varsa buraya koyabilir mi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha önce sorulduysa özür dilerim, ben bu oyunda Hız Sabitleyiciyi (Cruise Control) çalıştıramıyorum, sabitleme tuşuna basıyorum hız değerine kadar çıkıyor gazı bıraksam da gaza bassam da sabitleme değeri tekrar sıfıra iniyor.

Sebenlim;

Aşağıdaki resimde olan tır, verdiğin download linklerinden hangisi?Bazı linkler kırık sanırım bende çalışmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Arkadaşlar daha önce sorulduysa özür dilerim, ben bu oyunda Hız Sabitleyiciyi (Cruise Control) çalıştıramıyorum, sabitleme tuşuna basıyorum hız değerine kadar çıkıyor gazı bıraksam da gaza bassam da sabitleme değeri tekrar sıfıra iniyor.

Sebenlim;

Aşağıdaki resimde olan tır, verdiğin download linklerinden hangisi?Bazı linkler kırık sanırım bende çalışmadı.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar benim en sinir olduğum adamın çok çabuk uykusu geliyo Bunun içinde bi yama mod yok mu??

edit:Ya bu arada imzam kural dışı diyo ya ilk defa karşılaştım böyle bi şeyle En son 4 ay önce falan değiştirdim şimdi mi kural dışı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 11 Ekim 2006; 1:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GökCell*

Ya arkadaşlar benim en sinir olduğum adamın çok çabuk uykusu geliyo Bunun içinde bi yama mod yok mu??

edit:Ya bu arada imzam kural dışı diyo ya ilk defa karşılaştım böyle bi şeyle En son 4 ay önce falan değiştirdim şimdi mi kural dışı oldu

Alıntıları Göster
    Vay Çok Güzel Birşeye Benziyor Oyun Ne Özellikler İstiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Windows 98/ME/2000/XP
    Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
    256 MB RAM
    540 MB HD Space
    64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
    DirectX 9.0c or later
    DirectX compatible sound card
    Mouse
    CR-Rom drive

• quote:

Orijinalden alıntı: yellowmoon

quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Windows 98/ME/2000/XP
    Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
    256 MB RAM
    540 MB HD Space
    64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
    DirectX 9.0c or later
    DirectX compatible sound card
    Mouse
    CR-Rom drive

Alıntıları Göster
    ooo 18WosHaulin taraftarlarında artış olmuş..
    Bir iki gunluk gecikmle ile sorulara cevaplar geliyor...sondan başlayalım..

@yellowmoon... in dedigi gibi minimum gereksinimler onlar ama ekran kartı full ozelliklerde kasıyor.. medium ozelliklerde sıkıntı olmuyor..

@*Gökcell* ..oyunun bence guzel bir ozelliği o.uyku modu icin yama şimdilik gormedim ben.. elemanıı 8 saat uyut sür.. yazık adama yaw

@ Saltuk.... linkelere bakıyorum.. Bulunca haber vereyim.. Bende hatırlamıyorum simdi hangisiydi.. ama buyuk ihtimal scania r620 veya 500 yazan tır.. başkası olamaz..

@Snake Pliskin...ben henuz beceripte reno yu oyujna ekleyemdim.. ama yabancı sitelerde ss gordum..

@WeStAnBuL .. link icin tesekkurler...insallah 1.04 teki hatalar giderilmistir..

@alican5555 .. yükü boşaltacagın yere yani kırmızı sınırları olan bolgeye geri
    geri dorseyi yanaştırman lazım.. eger zor modda oynuyorsda daha milimetrik olarak dorse o bolgede olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: KillBurndeluxe

quote:

Orjinalden alıntı: ali_

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

millet bende patch1.03 var ama onu yükledikten sonra telsiz konuşmalarını okyamıyorsunuz alt yazılar çıkmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı

patch 1.03 ü nasıl upload yapacaz

baba sen msn i al bana ordan ulas yada pm yoluyla anlaşalım ali88_5@hotmail.com

ya kimse bilmiyomu bu nerde ya delirtmeyin lan adamı

Alıntıları Göster
    kardeş hitap şekline dikkat et

ayrıca sistemini bi yaz belki yetersizdir..son patch i indir dene..
    bu kadar insan oynayabiliyorsa sıkıntı senin sistemde olabilir..

quote:

quote:

quote:

millet bende patch1.03 var ama onu yükledikten sonra telsiz konuşmalarını okyamıyorsunuz alt yazılar çıkmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı

patch 1.03 ü nasıl upload yapacaz

baba sen msn i al bana ordan ulas yada pm yoluyla anlaşalım ali88_5@hotmail.com

ya kimse bilmiyomu bu nerde ya delirtmeyin lan adamı

• quote:

Sebenlim;

Alıntıları Göster
    hocam linklerin cogu ucmuş..
    scania r580 olan modeldi..senin istedigin..
    araştırıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Sebenlim;

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmEthem

hocam linklerin cogu ucmuş..
    scania r580 olan modeldi..senin istedigin..
    araştırıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Sebenlim;

Alıntıları Göster
    @ Saltuk.... hocam hız sabitleme hakknda sadece istedigin hıza cıkınca bas tuşa ..
    gaz veya frene basarsan dogal olarak devreden cıkar..
    eger acil durman gerekirse motor freniyle veya park frenine bas....

bu arada r580 icin link bulamadım.. baglantımdaki sorun gidince upload ederim ama elinde olan arkadaş varsa benden hızlı davransın..

iyi tır.. severim kendini..

edit:upload olan sitede sıkıntı var.. eski linkler ondan calışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmEthem -- 11 Ekim 2006; 12:57:10 >

• quote:

@ Saltuk.... hocam hız sabitleme hakknda sadece istedigin hıza cıkınca bas tuşa ..
    gaz veya frene basarsan dogal olarak devreden cıkar..
    eger acil durman gerekirse motor freniyle veya park frenine bas....

bu arada r580 icin link bulamadım.. baglantımdaki sorun gidince upload ederim ama elinde olan arkadaş varsa benden hızlı davransın..

iyi tır.. severim kendini..

edit:upload olan sitede sıkıntı var.. eski linkler ondan calışmıyor

Alıntıları Göster
    18 WoS Across America'da dediğin gibi yapıyordum ve hız sabitleniyordu.Ama bunda bir türlü beceremedim.

Linki inşallah bulursun, ben de bir arayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 11 Ekim 2006; 13:11:05 >

• quote:

18 WoS Across America'da dediğin gibi yapıyordum ve hız sabitleniyordu.Ama bunda bir türlü beceremedim.

Linki inşallah bulursun, ben de bir arayayım.

Alıntıları Göster
    linke gerek yok oyunda belli bir hıza ulaştığında c tuşuna bas hız sabitleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

linke gerek yok oyunda belli bir hıza ulaştığında c tuşuna bas hız sabitleniyor.

Alıntıları Göster
    Olmuyor malesef, olmuyor.18 WoS Across America'da oluyor, ancak Haulin'de olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sonunda pc me format atarak prism3d sorununun üstesinden geldim
    fakat yeni bi tır aldım oyunda ben los angeles tayım aldığım tır new yorkta benim newyork amı gitmem gerekiyo?
  • quote:

arkadaşım dorseler tır ı aldıgın gibi n tuşuna basıp actıgın menude hemen tır alımın altında ..
    rdan yuke gore dorse al..7binle 20bin arası degerleri

kontrat olayı sen mesela xxx firmasnda bi yuk aldın.. o firmadan bi iki defa daha mal taşı.. sonra kontrat icin n ye bas.. sol ust kose de kontrat icin linke tıkla..
    o firmanın karşısında kontrat imzala goreceksin.. tıkla ona..
    surucu tır ve dorseyi sec..

simdi vaktim kısıtlı ..inşallah anlatibilmişimdir..

quote:

quote:

hocam sen oyuna bi başla bu sorularının cevapları zaten gelecek..
    sana verilen bi tırın sahibisin..

seatle olayı garip.. neresi merkezinse aldıkların oraya geliyor..
    sen sadece 1 tır kullanabilirsin.. aralarında gecis yapamazsın...olsaydı keşke..

kontrat imzalaman laım bir firmayla.. o da ancak oradan bir kac yuku taşımanla alakalı..
    sonra bi sofor tır ve dorse alacaksın..
    onları kontrat yaptıgın yerde sececeksin.. yuke uygun dorse alman lazım dikkat...

anlaşılmayan nokta?

quote:

arkadaşlar öncelikle oyun çok hoşuma gitti ki bu oyundan önce hard truck, king or the road, accros ve convoy oynamama rağmen bu versiyonu çok daha gerçekci accros taki gibi 15dk newyork tan l.a. gidemiyorsun convoy daki newyorktan l.a. a abartısız 3 saatte gitmiyorsun convoy insanı bezdiriyordu malı bırakmadan saveliyemiyordun fitil ediyordu adamı her neyse bir kaç sorum olcak

anlamadığım ben oyuna kiralık şöför olarak mı başlıyorum eğer öyleyse altımdaki çekiciyi nasıl satıp yenisi alabiliyorum malum benim değil

ben oyuna seatle dan başladım l.a. den çekici aldım ya getirteceğim ya ben gideceğim vurdum kendimi yollara gittim seatle a garaja gittim çekici yok sonra burayı okudum parka gittim çekici orda iyide benim oyuna başladığım yer seatle niye çekici garajda değildi

bu aldığım çekiciyi ben kendim mi kullanacağım yoksa şöför mü kiralayacağım yani bu çekiciye şöför kiralamam için şirketim mi olması lazım lazımsa nasıl kuracağım

diyelimki şöför kiralayıp benim şirkette çalıştırcağım çekiciyi aldığım gibi birde buna romörk mü alacağım hadi aldım diyelim bu çekici bu romörkle nasıl buluşacak yani garajamı gönderecez çekiciyi ne yapacaz

şimdilik sorularım bu kadar teşekkürler

hocam cvp lar için saol kontratı nasıl imzalıyoruz onlarmı teklif ediyor yoksa biz mi biz ediyorsak nerden ediyoruz dorseler nerde satılıyor daha hiç bulamadım

teşekkürler

Alıntıları Göster
    selamlar
    arkadaşlar truck upgrade de aksesuarlarda ABS , BBW ve AVI ne işe yarıyor bilen var mı acaba ?
    AVI sanırım hotel + scale olan yerde hotelde dinlenme süresinde scalaya tekrar girmene gerek kalmadan scala tamam diyor ama dierlerini anlamadım.yardımlar için herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

bu tür oyunlarda en çok hoşuma giden şey ise retarder süper bişey yaaaa keşke benim arabada olsa

benim tırda yok galiba retarder basıyorum frene yok fayde etmiyor

Alıntıları Göster
    oyun süper resimler için herhesse teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: stewart99

oyun süper resimler için herhesse teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hız sabitleyicisinden vazgeçtim artık.Olan benim gaz pedalına olacak ama olsun.

Benim şirket işiyle ilgili bir sorum olacak.

Şimdi ben her şeyi ayarladım, şu an kimyasal madde ile sefer yapan bir şoförüm var.Pek fena da kazandırmıyor ama merak ediyorum en çok hangi dorse para kazandırır?
    Bir de kiraladığımız şoförlerin yıldız sayıları zamanla yükseliyor mu?

• quote:

yine tekra ve gene aynı cumle..
    yukarıda yazıyor...

bu scs uzantılı dosyaları belgelerim altında 18woshaulin dosyası altındaki mod klasorune at
    tırları nerden bulacam dersen gene bi kac post uste bak..linkler var
    indir at mod klasorune sür..

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

arkadaşım delircem kafayı yicem bu tırları nası oyun ekliycez.hangi klösöre atcaz neyi nereye atcaz nası yapcaz bi yardım et arkadaşım nolur.bi yardım edermisin.

Alıntıları Göster
    yüklüyorum suan topigi gorunce kafaya taktım oyunu :]

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

yüklüyorum suan topigi gorunce kafaya taktım oyunu :]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu manzaraya bakın ne kadar güzel, Erasmus'la Kanada'ya gidilebiliyor mudur acaba?

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]

• sonunda indirdim oyunu ama benım ekran simsiyah sinyallerimi falan yakıyorum bos bos gaza basıyorum görüntü ne zaman gelicek heralde dediginiz gibi uyuyomu benım herif naapıyo :( simdi söyle birsey dikkatimi cekti showroomda tırlara bakıyorum farlar sinyaller dısında birseyleri gözükmüyo suan icin grafiklerle ilgili bir sorun yasadıgım kanaatine vardım oyuna giristeki ayarlardan birseyler yapmam gerek anlasılan ati ekran kartı ile oynayanlar giristeki ayarları nasıl yaptılar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 12 Ekim 2006; 12:20:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.