Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.760.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende arıyorum 1.03 versiyonu ama bulamadım..
    1.04 burda
    http://haulin.scssoft.com/patch_1_04.zip

elinde 1.03 olan varsa upload edebilirmi?
  • sebenlim verdğin bilgiler için teşekürler oyuna yeni başladım biraz acemiyim
    ama burda verdiğiniz bilgiler dorultusunda bişeyler yapmaya çalışacam artık

• Bunu UFO olaylarıyla ünlü Roswell'a giderken gördüm. Hatta üstümde birkaç tur attı, tırı yukarı çekecek diye korktum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brotcinekmegi -- 9 Ekim 2006; 0:10:09 >

• ufo gören masum tırcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeStAnBuL

ufo gören masum tırcı

Aynen.

Arkadaşlar (özellikle sebenlim) ben Notebook'tan Order Truck kısmından yeni tır aldım. Aldığım tırı nerden alacam? (Biraz garip oldu ama) Oyuna başladığım yerdeki garaja mı gitmem gerekiyor?
  • 18 Wheels'ı bi ara ama uzun zaman önce oynamıştım sarmamıştı...Demek ki sevenleri varmış.....
  • Arkadaşlar oyunda yeni bir tır aldım ( Hile ile Tabii ) Ama bu tırı kullanamıyorum. Hala eski tırı kontrol ediyorum. Yeni Aldığım tırı nasıl kontrol edebilirim. ( Tırı başladığım şehirde aldım. ne garada nede park yerinde bulamadım tırı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowmoon -- 9 Ekim 2006; 17:18:22 >
  • ya biri yardım etsin ne yaptıysam olmadı prism3d enginee sorunu var hala oynuyamıyorum 1.4 versiyonu yükledim ama olmadı ayaralarlada oynadım yine olmadı napıcam ben bu oyunu oynuyamıycakmıyım ya
  • millet bende patch1.03 var ama onu yükledikten sonra telsiz konuşmalarını okyamıyorsunuz alt yazılar çıkmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı

patch 1.03 ü nasıl upload yapacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

millet bende patch1.03 var ama onu yükledikten sonra telsiz konuşmalarını okyamıyorsunuz alt yazılar çıkmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı

baba sen msn i al bana ordan ulas yada pm yoluyla anlaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillBurndeluxe -- 24 Ekim 2006; 19:13:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

millet bende patch1.03 var ama onu yükledikten sonra telsiz konuşmalarını okyamıyorsunuz alt yazılar çıkmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı

baba sen msn i al bana ordan ulas yada pm yoluyla anlaşalım ali88_5@hotmail.com

ya kimse bilmiyomu bu nerde ya delirtmeyin lan adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

Bunu UFO olaylarıyla ünlü Roswell'a giderken gördüm. Hatta üstümde birkaç tur attı, tırı yukarı çekecek diye korktum.

bu ufoda bütün 18 wos larda var.Convoyda da vardı.

• Satın aldığı Tır'ı garajında bulamayan arkadaşlar. Ben en yakın şehire gittim ve tır'ı trasfer ettim. Park yerine gittiğimde Tır park yerindeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowmoon

Satın aldığı Tır'ı garajında bulamayan arkadaşlar. Ben en yakın şehire gittim ve tır'ı trasfer ettim. Park yerine gittiğimde Tır park yerindeydi

Tırı nasıl transfer ettin arkadaşım biraz daha anlatabilir misin?
  • arkadaşlar ben yeni yükledim ve oynamaya çalışıyorum ben tır alıyorum fakat bulamıyorum ben kendim kllanmak istiyorum aldığım tırı lütfen yardımcı olrmusunuz
  • fazla zaman harcamaya değecek bi oyun değil gibime geliyo ama genede zevkler ve renkler tartışılmaz derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

quote:

Orjinalden alıntı: yellowmoon

Satın aldığı Tır'ı garajında bulamayan arkadaşlar. Ben en yakın şehire gittim ve tır'ı trasfer ettim. Park yerine gittiğimde Tır park yerindeydi

Tırı nasıl transfer ettin arkadaşım biraz daha anlatabilir misin?

Klavyeden N'ye basınca sol altta transfer var. onu kullanarak tırı tranfer ettim.
  • ya arkadaşlar bi cevap verin yaw.. aldığım yükü hedefe götürünce indiremiyorum bile..
  • garip.. yükü gösterdiği bölgeye tam olarak oturtman lazım t bastınmı iş biter
  • beyler biraz yabancı formları gezdim adamlar man,mack,volvo mer...vb araçları çatır çatır kullanıyo mod lar indimi acaba bence sizde formları gezin çok farklı harita modları falan var...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.