Şimdi Ara

18 WHEELS OF STEAL PEDAL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun en son çarem sizlersiniz ben 18 wheels of steal pedal bu oyunu cd cimden aldım oyunu kurdum herşey tamam ama oyuna girince bi kamyon resmi çıkıyor ve oyun takılıyor kafayı yicem sistemin kötü demeyin sistemim gayet iyi

• CD de bir sorun wardır sistemin gayet iyi ise eksik olabilir CD nin içindeki dosyalar.
  • oyunun içinden crack çıkmadı sorun bu olabilirmi????
  • Ses kartın kaldırmıyordur veya anakartındaki ses kartın kaldırmıyordur.Oyuna girmeden setup'ına gir ve hardware 3d seçeneği seçili ise seçiliyi kaldır.Büyük ihtimal düzelir.Aynı oyunda aynı sorun bende vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLscream2* -- 15 Ağustos 2006; 19:32:22 >
  • kardeş bu dediğin dosya tam olarak oyunun neresinde bulunuyo çözemedim bi yardımcı oluver minnettar kalcam sana
  • Başlat/Programlar/18 Wheels of steel (veya oyunun yapımcı veya yayıncı firmasının ismi)ve oyunun bulunduğu sekmeye gelirsen setup diye başka bir exe olacak ona gir.Veya oyunun kurulu olduğu klasörde blulunabilir.
  • bu oyunu bende yükledim ve 1 aydır oynuyorum çok hoşumada gitti hani

bu oyunun cracki yok sorun o değil tamam mı directx9 kurulu mu kurulu değilse onu kur anakart cd sinden sesi tekrar yükle belki bu sorunu halledebilir bu ikiside olmazsa yarın adama götür cd yi değiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa yok aga hiç biri deyil sen bi pc nin özelliklerini yazsana banada öyle yaptı dingil oyun ram i 512 yaptı ayarlarıda kıstım düzeldi 128 g force fx 5200 ekran kartı vardı bence boşver daha iyi kamyon oyunları var
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

yaa yok aga hiç biri deyil sen bi pc nin özelliklerini yazsana banada öyle yaptı dingil oyun ram i 512 yaptı ayarlarıda kıstım düzeldi 128 g force fx 5200 ekran kartı vardı bence boşver daha iyi kamyon oyunları var

daha iyi var mı söylede alayım ben kamyon oyunu hastası oldum hangi oyunlar bu oyundan güzel big mutha deme sakın iğrendim ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

yaa yok aga hiç biri deyil sen bi pc nin özelliklerini yazsana banada öyle yaptı dingil oyun ram i 512 yaptı ayarlarıda kıstım düzeldi 128 g force fx 5200 ekran kartı vardı bence boşver daha iyi kamyon oyunları var

daha iyi var mı söylede alayım ben kamyon oyunu hastası oldum hangi oyunlar bu oyundan güzel big mutha deme sakın iğrendim ondan

hard truck dı galiba tam bilmiyorum o dan sonra bırak tım kamyon oyunlarını benim için çok uzun sürüyo yollar

• quote:

quote:

quote:

hard truck dı galiba tam bilmiyorum o dan sonra bırak tım kamyon oyunlarını benim için çok uzun sürüyo yollar

hard truck'da resmen berbat grafik vardı bu muydu iyi oyun dediğin birçok tır oyunu oynadım tırlara en çok bu oyunda özzenilmiş grafik güzel yetiyo artıyo bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

hard truck'da resmen berbat grafik vardı bu muydu iyi oyun dediğin birçok tır oyunu oynadım tırlara en çok bu oyunda özzenilmiş grafik güzel yetiyo artıyo bile

la tam bilmiyom dedim ya o oyunuda iki günde bıraktım zaten ne öyle git git bitmiyo yollar

• bu oyunda bitiyo çok zevkli şuan ki param 900.000 dolar ve tırım da 75 mil yapıyo yollar sıkılınmasın diye biraz çabuk bitmesini sağlamışlar yani oynadın mı sıkılmıyorsun
  • valla ben o kadar sabırlı deyilim yolar aynı şehirler küçük en iyi şeyler de tırlar zırt pırt polis çıkıyo uyuz ediyo falan ama daha iyi bi şeyler yaparlarsa san adreas benzer bişer seneryolu falan dahaiyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

Başlat/Programlar/18 Wheels of steel (veya oyunun yapımcı veya yayıncı firmasının ismi)ve oyunun bulunduğu sekmeye gelirsen setup diye başka bir exe olacak ona gir.Veya oyunun kurulu olduğu klasörde blulunabilir.

kardeş bide bu oyunda tırlar çok yavaş gidiyo bunun nedeni nedir bi yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

valla ben o kadar sabırlı deyilim yolar aynı şehirler küçük en iyi şeyler de tırlar zırt pırt polis çıkıyo uyuz ediyo falan ama daha iyi bi şeyler yaparlarsa san adreas benzer bişer seneryolu falan dahaiyi olur

bu oyunda böyle değil işte zırt pırt polis çıkmıyor inanırmısın 1 aydır oynuyorum 2 kere yakalandım polise yani bu da farkı gösteriyor
  • quote:

quote:

valla ben o kadar sabırlı deyilim yolar aynı şehirler küçük en iyi şeyler de tırlar zırt pırt polis çıkıyo uyuz ediyo falan ama daha iyi bi şeyler yaparlarsa san adreas benzer bişer seneryolu falan dahaiyi olur

bu oyunda böyle değil işte zırt pırt polis çıkmıyor inanırmısın 1 aydır oynuyorum 2 kere yakalandım polise yani bu da farkı gösteriyor

OYUNU ACTIKTAN SONRA é (SHIFT+")BUSEKILDE YAPILIYOR BUNA BASIN VE CIKAN EKRANA (cheat all)
    YAZIN =600.000$+10YILDIZ+BUTUN KAMYON SATICILARINI ACACAKSINIZ VE HER YAPTIĞINIZDA 600,000 KAZANACAKSINIZ KENDI TIR FILONUZU OLUSTURURSUNUZ BU PARAYLA BEN SİMDİ PARAYA PARA DEMIYORUMYANLIZ BUNUN OLABILMESI İÇİN AŞAGIYI OKUYUN

Belgelerimin içindeki 18 WoS Across America dosyasını bulup config.cfg dosyasını açın (Açmadan önce yedeğini almayı unutmayın). Yazının en başına uset g_console "1" ekleyin. uset g_console "0" var sız o 0 ı 1 yapıcaksınız okadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: yalcin1905

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

Başlat/Programlar/18 Wheels of steel (veya oyunun yapımcı veya yayıncı firmasının ismi)ve oyunun bulunduğu sekmeye gelirsen setup diye başka bir exe olacak ona gir.Veya oyunun kurulu olduğu klasörde blulunabilir.

kardeş bide bu oyunda tırlar çok yavaş gidiyo bunun nedeni nedir bi yardımcı olursan sevinirim

İlerde hızlanır ama evet çok yavaş gidiyolar ikinci oyun oln pedal to the medal gerçekten çok yavaş gidiyo tırlar.Bide tır oyunlarının hastası olan arkadaş bu oyunu Convoy isimli süper bir 3. oyunu çıktı.Tavsiye ederim.Bu serinin devamlı takipçisi ve piyasadaki bütün tır oyunlarını denemiş biri olarak bu oyundan ve King Of The Road isimli diğer tır oyunundan daha güzel bir tır oyunu bulamazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.