Şimdi Ara

18 Şubat Kupon Denemesi-Tutmuştur:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu 3 maçı yarın 50 TL ile deniyim diyorum;ne dersiniz?Başka önerilerinizide bekliyorum...

Ankaragücü(1h)-Samsun 1.95

H.Berlin-Dortmund 2.25

Real-Santander üst(2.5) 1.25

İddaadan oynamıyorum başka bir siteden oynuyorum;daha garanti maçlar var mı sizce?

Kuponu biraz değiştirdim ve tuttu,yorum yapan arkadaşlara teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EяdiL -- 18 Şubat 2012; 22:54:01 >

• Benmi yanlıs gordum idda bulteninde 2h oranı 1.50
  • Hocam Gamesligada 1.95 handikaplı samsun galibiyeti
  • o uyudurk yerin adını yazma tipicoda 2.35 2h oranı 4.50 ondan sasırdım zaten iddanın orana
  • peki kupon gelir mi sence,Samsuna düz mü oynayim?
  • bence tek samsuna gir h olarak
  • Hocam bende tam tersini düşünüyordum,Samsun düz Dortmund handikap ama yarın karar veririm artık,,teşekkürler yorumlar için..
  • Samsun handikapsiz alir mı 1,5 oranı var?
  • güzel kupon bence. ben de samsun'a h2 giricem. direk ms2 de giricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superslow -- 17 Şubat 2012; 23:19:57 >
  • Hocam Hertha berbat durumda;Dortmundda handikap yapar diye düşünüyorum..Geçen hafta tek kale oynadılar Leverkusene ama şanssızlık 1 gol oldu sadece.Realinde evinde en az 3 gol olmuş oda 1 maç zaten;10 liralık kuponu pek etkilemiyorda 50 lirayı etkiliycek..Geriye bitek Samsun kalıyor;onada düz mü handikap mı karar veremiyorum:)
  • Bugün son anda kupona beraberlik ortada Monchengladbach'ı ekledim,Dortmund ve Sivasıda düz yaptım.Real 3-0 önde,geldi kupon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.