Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

@maxiyavuz

dostum bu konuda bilgim yok ama mantığımla cevaplamaya çalışırsam; şimdi sınavdan geçmek kolay ama %100 değil sonuçta.o yüzden çok düşük de olsa kalma ihtimalin bulunduğu için böyle bişey olmaz zannedersem ama dediğim gibi net bi bilgim yok

Cevap için çok sağol. Aynı soruyu 14 Şubatta girenlere de sordum. Sınavdan kalırsak harç boşa gidiyormuş. Onun için direksiyon sınavından hemen sonra yatırmamı tavsiye ettiler. O aralar daha dosyalar adaylara teslim edilmediğinden emniyet yoğun olmuyormuş. Artık öyle yapıcam. Umarım yoğun olmaz oralar.

• umarım istediğin gibi olur dostum seni anlıyorum er ya da geç alacaz ehliyeti ama sabırsızlanıyo insan işte ve o gün yaklaştıkça günler geçmiyo.ben de öyle.8 yaşımda gün saydığımı bilirim ehliyete 9 yıl şu kadar ay kaldı falan sonunda mayıs ayında alıyorum ehliyeti ya büyük mutluluk benim için
  • quote:

umarım istediğin gibi olur dostum seni anlıyorum er ya da geç alacaz ehliyeti ama sabırsızlanıyo insan işte ve o gün yaklaştıkça günler geçmiyo.ben de öyle.8 yaşımda gün saydığımı bilirim ehliyete 9 yıl şu kadar ay kaldı falan sonunda mayıs ayında alıyorum ehliyeti ya büyük mutluluk benim için

Yok ben sabırsızlanmıyorum yav. Yani öyle birşey olsaydı alırdım B ehliyetimi 4 sene önce otururdum. Eğer erken yatıramazsam parayı ve çok sıra olursa finallere denk geldiği için alamıyacağım. Sonra da okul bitince mezun oluyorum. Buralarda dolaşmam pek fazla. Yani uğraşamam da kalır gider taa yaz sonuna. Bari emek veriyoruz alalım değil mi? Ama kalabalık olursa da zaten yaz sonuna sarkacak görünen o ki. Öyle olrsa D sınıfını da aradan çıkarır öyle alırım artık ehliyeti.

• ben hayatta dayanamam o kadar ya.18 yaşımı şubatta doldurdum ve şimdi direk sınava giriyorum 14 şubattaki sınava yaşım tutmuyomuş ben de şimdi giriyorum o yüzden.yoksa ehliyet elimdeydi şimdi
  • quote:

ben hayatta dayanamam o kadar ya.18 yaşımı şubatta doldurdum ve şimdi direk sınava giriyorum 14 şubattaki sınava yaşım tutmuyomuş ben de şimdi giriyorum o yüzden.yoksa ehliyet elimdeydi şimdi

İhtiyacım olmadı ki ehliyete. Kendi arabam yok. Evde bir tane araba var onun da kullananı çok. Bi işim olduğunda abilerim ya da babamla giderim. Sırf işte çalışırken uğraşamam diye alıyorum. Daha okuyacak olsam almam, çünkü bu gidişle baya da bi lazım olmayacak.

• 18 Nisanda B ehliyeti alacak biri daha geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

ben hayatta dayanamam o kadar ya.18 yaşımı şubatta doldurdum ve şimdi direk sınava giriyorum 14 şubattaki sınava yaşım tutmuyomuş ben de şimdi giriyorum o yüzden.yoksa ehliyet elimdeydi şimdi

İhtiyacım olmadı ki ehliyete. Kendi arabam yok. Evde bir tane araba var onun da kullananı çok. Bi işim olduğunda abilerim ya da babamla giderim. Sırf işte çalışırken uğraşamam diye alıyorum. Daha okuyacak olsam almam, çünkü bu gidişle baya da bi lazım olmayacak.

anladım dostum inşallah ehliyeti alınca sık sık lazım olur ne diyelim

@NoNİCK_

hoşgeldin dostum

• quote:

anladım dostum inşallah ehliyeti alınca sık sık lazım olur ne diyelim

Araba alırsam olur tabii.

@NoNİCK_ hoşgeldin.

• Arkadaşlar sınava da az kaldı. Durumlar nedir? Hadi canlanın biraz. Yoksa hepiniz ders mi çalışıyonuz? Benim vizelerim devam ediyo. Bu sene ne yapıp edip mezun olmam lazım ama daha en kritik sınavıma girmedim. ÇArşamba da o sınavıma gircem. Sonra da 18 Nisan için kasıcam artık.

• sorma dostum ders çalışıorum ama ehliyet için değil öss maalesef
  • quote:

sorma dostum ders çalışıorum ama ehliyet için değil öss maalesef

Ooov öyleyse kolay gelsin sana.
  • sağol dostum kolay zaten şimdilik sorun yok soru çözüyorum,yapamadığımı soruyorum ve zaman su gibi akıyo.öss sınavından sonra da herşey böyle güzel olur inşallah.hepimiz için
  • sınava kaldı 2 gün arkadaşlar... ben bugün çalışmaya başladım hafiften.trafik çalıştım bugün.yarın da ilkyardım ve motor.bugün 2 saatte bitti trafik.darısı yarına trafikten 85 soru çözdüm 7 yanlışım var.onları da bildiğim halde uykum olduğu için yanlış anlamışım ve yanlış çözmüşüm sizin nsl gidiyo çalışmalar?
  • sınava kaldı 1 gün...
    Güngören'de sınava giricek arkadaş varmı ?
    herkez için hayırlısı olur umarım.
  • Ben de 3-4 deneme çözdüm bugün, hepsinde de bölümlerden 85 ve üzeri aldım. 10 puan hata payı koysak bile 5 puan farkla geçiyorum. Umarım bi sakatlık çıkmaz. Yoksa iş uzar gider. Daha D almayı düşünüyorum, eğer bu uzarsa yatar D işi.
  • tam gaz çalışıyorum
  • Herkese sınavda başarılar.
  • teşekkürler maxiyavuz

herkese başarılar arkadaşlar inşallah hepimiz bu sınavdan geçeriz de iş uzamaz.ben kitabı bitirdim ama aceleyle bitti hepsi karıştı şu anda yarın sınavda yerine gelir bilgiler umarım bildiğimi de karıştırmaya başladım çünkü:D
  • herkese başarılar
    1 tane daha deneme çözeyim bende yatıcam sabah işin yoksa 7 de kalk 2 saatlik yolçek
  • sınavdan çıktım arkadaşlar süperdi.full bekliyorum.inşallah hepinizinki benim gibi geçmiştir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.