Şimdi Ara

18 Nisan'da ehliyet sınavına girecekler kulübü :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
0
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sah!n

Direksiyon kursuna ise 40 TL gibi bir rakam isteniyor diye biliyorum ben.

Saat başı 40 lira mı? Eğer öyleyse 1 saat kullansam yeter de artar bile. Masrafa gerek yok.
  • Benim tek sıkıntım ehliyet sinavi direksiyonu takmiyorum bile 4 senedir araç kullandigim için.. hayli hayli geçerim direksiyonu.. ve bende 14 subati çözdüm arkadaşlar bundan 2 hafta önce 87-94-97 aldim.. zaten 14 şubat sorulari sorulursa ki SANMİYORUM herkes geçer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shopar.

Benim tek sıkıntım ehliyet sinavi direksiyonu takmiyorum bile 4 senedir araç kullandigim için.. hayli hayli geçerim direksiyonu.. ve bende 14 subati çözdüm arkadaşlar bundan 2 hafta önce 87-94-97 aldim.. zaten 14 şubat sorulari sorulursa ki SANMİYORUM herkes geçer...

Ben hayatımda hiç otobüs sürmedim, hatta duruyorken bile topu topu 2-3 kere direksiyonuna oturmuşumdur. Ama mesela abim de aynı ben gibiyken hiç direksiyon kursu almadan sınavı tek seferde geçmişti. Ben de ona güvenerek direksiyon sınavından çekinmiyorum. Yazılı sınav konusunda zaten rahatım. Sınav bizim işimiz. Hallederiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

Benim tek sıkıntım ehliyet sinavi direksiyonu takmiyorum bile 4 senedir araç kullandigim için.. hayli hayli geçerim direksiyonu.. ve bende 14 subati çözdüm arkadaşlar bundan 2 hafta önce 87-94-97 aldim.. zaten 14 şubat sorulari sorulursa ki SANMİYORUM herkes geçer...

Ben hayatımda hiç otobüs sürmedim, hatta duruyorken bile topu topu 2-3 kere direksiyonuna oturmuşumdur. Ama mesela abim de aynı ben gibiyken hiç direksiyon kursu almadan sınavı tek seferde geçmişti. Ben de ona güvenerek direksiyon sınavından çekinmiyorum. Yazılı sınav konusunda zaten rahatım. Sınav bizim işimiz. Hallederiz.

Valla dostum ben kime sorsam öle öküzler geçiyo ki sen hayli hayli geçersin çok kasma diyolar ama işte insan görmeden girmeden sinava ister istemez bi stres bi düşünce fln takiliyo kafama..

• Canınız sıkıldıkça farklı sitelerden online testleri çözün.

Yanlışınızı görünce aklınızda kalıyor zaten

Hadi bakalım şurda ne kaldı ya biraz canlandıralım ortamı
  • Sevgili dh üyeleri. 16 mayısta 18 'e gireceğim. Ne zaman ehliyet alabilirim çok lazım bu yaz içinde. Cevaplarsanız sevinirim. Çünkü temmuza kadar almam gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Sevgili dh üyeleri. 16 mayısta 18 'e gireceğim. Ne zaman ehliyet alabilirim çok lazım bu yaz içinde. Cevaplarsanız sevinirim. Çünkü temmuza kadar almam gerekiyor.

4 Temmuz sınavına girebilirsin. Ağustos ortasında falan da ancak alabilirsin ehliyeti.
  • quote:

quote:

Sevgili dh üyeleri. 16 mayısta 18 'e gireceğim. Ne zaman ehliyet alabilirim çok lazım bu yaz içinde. Cevaplarsanız sevinirim. Çünkü temmuza kadar almam gerekiyor.

4 Temmuz sınavına girebilirsin. Ağustos ortasında falan da ancak alabilirsin ehliyeti.

Ewet agustos ayinin sonlarina kadarda anca ehliyeti alabilirsin o zaman..

• quote:

quote:

quote:

Ewet agustos ayinin sonlarina kadarda anca ehliyeti alabilirsin o zaman..

hmm tşkler arkadaşlar cevapladığınız için. Pek işime yaramıycak o zaman ama yine de bulunsun bi kenarda.:)

• Yarın kursun son günü.Ben ise tek bir derse dahi girmedim.Yarın gidip bakayım bi ne yapıyorlar ne anlatıyorlar Sınava girecek tüm arkaşdaşlara başarılar dilerim.Umarım sorular kolay olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ultima_

Yarın kursun son günü.Ben ise tek bir derse dahi girmedim.Yarın gidip bakayım bi ne yapıyorlar ne anlatıyorlar Sınava girecek tüm arkaşdaşlara başarılar dilerim.Umarım sorular kolay olur

nasi kursun son günü yaa.. ! daha ay'in 15 ve 18 ine çook var sizin kurs nasil bir kurs oyle !
  • quote:

quote:

Yarın kursun son günü.Ben ise tek bir derse dahi girmedim.Yarın gidip bakayım bi ne yapıyorlar ne anlatıyorlar Sınava girecek tüm arkaşdaşlara başarılar dilerim.Umarım sorular kolay olur

nasi kursun son günü yaa.. ! daha ay'in 15 ve 18 ine çook var sizin kurs nasil bir kurs oyle !

Şöyle izah edeyim toplamda 4 hafta kursun süresi.Tabi bu değişiyor mu bilmiyorum.Benim gittiğim kurs böyle.Hafta sonları cumartesi-pazar toplam 16 saat ders var.Cumartesi 8 pazar 8 saat olmak üzere.4 haftada 64 ders saati ediyo zaten.Yarında son 8 saatlik bölüm var(4 saat trafik-2saat motor-2 saat ilkyrdm) ve bitiyor bizim kurs 18 ine kadar boşuz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ultima_ -- 4 Nisan 2009; 23:05:57 >

• Kanuni olarak 63 saat ders olmak zorunda. Söylediğine göre sizin kurs erken tamamlamış demek ki. Bizim kursun da toplam süresi 40 saat. 63 ders yerine geçer mi bilmem, zaten çok da gelen yoktu ilk gün gittiğimde. Daha sonra da hiç gitmedim.

Ayrıca yine pratik direksiyon ders saati en az 20 saat olmak zorunda. Ama sanırım hiçbir kurs bunu uygulamıyor maliyetinden ötürü. Bakalım kaç saat pratik kurs verecekler.
  • quote:

Kanuni olarak 63 saat ders olmak zorunda. Söylediğine göre sizin kurs erken tamamlamış demek ki. Bizim kursun da toplam süresi 40 saat. 63 ders yerine geçer mi bilmem, zaten çok da gelen yoktu ilk gün gittiğimde. Daha sonra da hiç gitmedim.

Ayrıca yine pratik direksiyon ders saati en az 20 saat olmak zorunda. Ama sanırım hiçbir kurs bunu uygulamıyor maliyetinden ötürü. Bakalım kaç saat pratik kurs verecekler.

Valla ben kendi durumumu soylim; benim 4-5 senelik direksiyon tecrübem oldugu için deil 20 saat kaç kez araba kullandirttilar 1 saati geçmedi henüz.. hoca sen araba kullanmayi biliyosun bari sen derslere girme dedi kurstaki diger ögrencilere de zaman ayiririz bari dedi bende oke dedim..

Ya direksiyon dersinde ve motor derslerinde ne komediler çikiyo anlatamam.... genelde kizlar hep saçma salak sorular soruyolar hoca'nin o dumur halleri beni bitiriyo.. bir keresinde hocanin emniyet kemerini tak demesi üzerine kizin hangisi o demesi ve hocanin da bakişi beni mahvetmişti yaaa... ALLAH'im trafikte bizleri koru lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Nisan 2009; 1:45:20 >

• quote:

quote:

quote:

Şöyle izah edeyim toplamda 4 hafta kursun süresi.Tabi bu değişiyor mu bilmiyorum.Benim gittiğim kurs böyle.Hafta sonları cumartesi-pazar toplam 16 saat ders var.Cumartesi 8 pazar 8 saat olmak üzere.4 haftada 64 ders saati ediyo zaten.Yarında son 8 saatlik bölüm var(4 saat trafik-2saat motor-2 saat ilkyrdm) ve bitiyor bizim kurs 18 ine kadar boşuz yani

Benim kursta 3 Nisan da bitti. 4 hafta boyunca, hafta içi her akşam kursa gitmeye çalıştım. Sınava annemle birlikte gireceğiz.

18 Nisan sınavına benim gibi annesiyle girecek başkaları var mı içimizde?

• quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

quote:

Benim kursta 3 Nisan da bitti. 4 hafta boyunca, hafta içi her akşam kursa gitmeye çalıştım. Sınava annemle birlikte gireceğiz.

18 Nisan sınavına benim gibi annesiyle girecek başkaları var mı içimizde?

Annemle degil ama kankalarla giricem bende..

• @fuckulteli

kardes bende annemle sınava gırdım.. hatta kursa bıle beraber gıttık.. aynı sınıfta.. ben bu kadar makara olucagını bılmıodum.. acayıp eglendık..

hatta bı keresınde kursta sınıfın ıcınde trafık levha ısaretlerının asılı oldugu buyuk bır pano var..
    hocada 5 yalnıssız kım bunu bastan sona bılebılır dedı.. bende atladım ben dedım.. kaybedersen herkeze cıkolatalı gofret alıcaksın fılan dedı.. yapamaz dıe aksını ıdda eden varmı dedı.. 2 kısı var dedı.. o zamanda eger yapabılırse sız 2 nız sınıf toplamı kadar cıkolatalı gofretı alıcaksınız dedı.. yanı 1 sınıf dolusu cıkolatalı gofretım olucaktı.. neyse ben kaybedersem dıe onceden basladım sınıfı saymaya.. annemı saymadım.. sınıf koptu fılan eglencelıydı.. hoca dedı olm asıl annene 2 tane alman lazım dedı.. dedım hocam zarara gırersem hıc yoktan 1 tane cıkolatalı gofretten kurtulmus olurum fılan dedım..
    yanı cok eglencelı ve karlı olabılıyo.. tabı sonucunda butun tabelaları okudum.. 4 yalnısla tabı.. kazandım ancak cıkolatalı gofretlerı ıstemedım..

oyle guzel guzel makaralar oldu yanı anlıyacagın..

• ben daha hiç derse girmedim kursta ya dersler nasıl geçti acaba kurs bitti zaten bizim.şimdi sınav var,sonra da direksiyon dersleri.direksiyon dersine de girmem sanırım.arabaya alışmak için 1-2 kez sürsem yeter sınavdan önce
  • Arkadaşlar sınavlardan önce emniyete yatırılacak parayı yatırabilme şansımız var mı? Zira sertifika dosyasını teslim aldığımda emniyet kalabalık olacak ve benim o dönemde finallerim var. Ardından da şehirde işim bitecek memlekete gideceğim. Sanırım başka şehirden sertifikayı karta bastırma mümkün değil, kurs hangi emniyete kayıtlıysa oradan alabiliyoruz ehliyeti. Gecikmesin de istiyorum bi yandan çünkü okuldan mezun oluyorum ve tekrar çok uzun bir süre sonra gelebilirim buraya. Yani ya finaller döneminde çile çekicem(ki bunu hiç istemiyorum), ya 3-5 ay sonra alcam(eğer önceden para yatıramıyorsam öyle de olacak galiba), ya da önceden yatırcam parayı(ki bu mümkünsde çok güzel olacak). Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • @maxiyavuz

dostum bu konuda bilgim yok ama mantığımla cevaplamaya çalışırsam; şimdi sınavdan geçmek kolay ama %100 değil sonuçta.o yüzden çok düşük de olsa kalma ihtimalin bulunduğu için böyle bişey olmaz zannedersem ama dediğim gibi net bi bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.