Şimdi Ara

18 günde 22.000tl üzerine koyan al-satçı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: customofficer

İfşaya boşu boşuna diyorsanız gocunuyorsunuz demektir. Konuya al-satçılar sataşmazsa sevinirim!
    ya hocam iyi guzelde o zaman bir tane sahibinden.com ifsa basligi olsun.
    Oradaki her hasarsiz yazan hasarli arac icin konu acilacaksa burada baska konu kalmaz ki. Yuzlerce hatta binlerce araba vardir ifsa edilecek.

Konuda gelirsek Hocam sonucta siz niye tanidik diye indirim yaptiniz orasi sizin tercihiniz demekki o kadar da iyi tanimiyormussunuz adami.
    Siz hasarini soylemissiniz gonlunuz rahat soylemeseniz belki sizde o paraya satardiniz ama iciniz rahat etmeyecekti. Arastirmak kanmamak da artik alicinin bilecegi is yapacak da cok bir sey yok.
  • Bu dilencilerden ben de bıktım.

Yok biniciyim. Kardeşime alıyorum. Karstan gelicem yol masraflarım var 5 bin düş.

Memlekette o kadar mal var ki söv söv, engelle engelle bitmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibiyiz ciddi ciddi piyasayı yükselten al-sat yapan adamı savunmuşlar

Konuda takıldıgım şu oldu degişen parçalar konusunda neden kızdınız. Yalanmı söylüyor arabayı satan al-satcı kardeşimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 27 Haziran 2020; 8:10:15 >
  • Arabamı satıyorum haberiniz olsun eş dost akrabaya duyrulur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Ben dürüst bir şekilde değişen tüm parçaları yazdım satarken. Burada eksik olanlar bagaj sacı değişimi yazılmamış ve 22.000tl lik zincirleme trafik kazasından gelen tramer kaydının dışında bir de 5bin tl lik hasar kaydı var ondan hiç bahsedilmemiş bile. Neyse bıraktım peşini yorumlara bakar mısınız biz insanlara doğrunun peşinde gidilmesinin gerektiğini söylüyoruz ama buradaki arkadaşlar yok kardeşim boşver alan alır diyor. Alın size müstehaktır diyorum ben de. Bu tip al-satçı veya yalancı 2.el satçılarından bıktığım için gittim sıfır araba aldım.

• Satarken kusuru söylememesi sorun ama 20 günde bile piyasa değişiyor serbest piyasa ekonomisinde istediği fiyatı istemesi suç değil devletin tanıdığı hak kadar araba alıp satması da suç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Yeter la kim kaçtan fiyat veriyor, kaça alıp kaça ilana koyuyor ho hooo her gün aynı tip başlıklar...

Almazsın olur biter
    Forumun al satçısı belli oldu
  • Ticaret bakanlığı Eihaden alın , atsatciya gitmesin devlete gitsin, al sat yapanda öylece bakakalir , elinde patlar, malum site bilinirliğini kullanıyor piyasayı şişiriyor

22 bin TL az para değil bugün bankanın kapısını çalsan maaşın az yaşlisin diye kredi vermeyebilir, evet utanmıyorlar direk dede sen mezara girecen sana kredi çıkmıyor denebilir

www.eihale.gov.tr
    E-İhale - Güncel İhaleler
    https://www.eihale.gov.tr/Site/Ihale/Guncel/4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 27 Haziran 2020; 10:11:21 >

• Mal artık ona ait istediği fiyatı yazar, zaten satma amacındaysa mecburen fiyat kırar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaja yazsaydın hocam plaka ve gerçek boya değişen durumunu. Madem ifşa.

Fakat şu da var, adam olta atmış sazan düşerse tutar satarım yoksa binerim diye. Ederinin üstünü yazmış. O fiyata satarsa da sen çok ucuza vermişsin demektir.

• customofficer kullanıcısına yanıt
    sen sonuna kadar haklisin .
    canini sikma.ders olsun bundan sonrasi icin.berberinle de iletisimi kes

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben piyasasının 5bin lira altında sattım bu arkadaşa. Acil satmam gerekiyordu çünkü sıfır alacağım araç hazırdı. Gerçekten konuyu açtığıma pişmanım çünkü bizim halkımıza müstehakmış. Şişirin efendiler.

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Adama mesaj attım kardeşim hayırdır bu nasıl bir iş, dostluk ahlakı diye. Cevap: Bu fiyata satamayacağımı biliyorum ama yine de koydum ilana. Yani biri düşer illaki diyor. Toplumun özeti bu. O yüzden Civiclere 200bin tl değil 300 bin tl bile deseler müstehaktır diyorum yorumları okuduktan sonra.

• Sahibinden e Facebook a bakıyorum durumlar çok kötü 20 yaş arabalar 50 bin lira olmuş. Devlet el atacak diye bekliyoruz bizde.

Al satçılar plakadan hemen belli oluyor zaten 3 harf 3 rakam 1 senedir dağıtılıyor. Yeni plakalar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 27 Haziran 2020; 10:47:57 >
  • customofficer kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladın mı eşe dosta akrabaya neden araba satılmaz... Dilin yanmıştır artık dondurmayi bile üfleyerek yersin

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Yarası olan gocunur!

Kelimesi nedir, nerede kullanılır?

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Adam olana araba satılır.

• Dostum bunun alsatçılıkla ilgisi yok arabayı satmışsın adamda daha yüksek fiyatla satışa koymuş ki satabilir gibi duruyor malını ucuza verdiğin için gelip buraya başlık açmışsın malda aklın kalacaktı madem vermeseydin bu da yeni moda ifşamı :) sen bu konuyu açtın diye adam onu satamayacakmı yani hikayee forumdaşlar görse ne görmese ne

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.