Şimdi Ara

18-04-2010 20:45 derbi sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer maçta bjknin zararına bir skor oluşursa şimdiden belliki istedikleri sipariş hakem yerine sevmedikleri bir hakem verildiği için futbolu değil hakemi ve sonrasında federasyonu eleştirecekler ardından da haftaya paf takımla çıkıyoruz gibisinden yine bir şaka yapacaklar..

(kastım bjk taraftarı değil şu anki yönetimi)

• yeter ya hakem hakem valla bıktım. futboldan çok hakem konuşuluyor güzel ve futboldan anlamayan ülkemde.
    tamam hakemin kararları eleştirilebilir, ama "hakem yüzünden..." diye giden sözlere fitil oluyorum.

bu laflar size değil. futboldan anlamayan dediğim, ne bir sistemi olan ne de futbol anlayışı olan bir ülkeyiz.
  • İtalya'da İspanya'da bizim hakemlerden kötü hakemler var..Adamlar bişey demiyor..Adamlar işlerini hakeme bırakmadan gollerini atıyorlar.
  • Bloomberg TV'ye konuşan Demirören, "Bizim itiraz ettiğimiz, hakem Hüseyin Göçek'in maça verilmesidir. Kulüp olarak istemediğimiz iki hakemden biri atandı. 4. hakem de Fırat Aydınus olsun o zaman.
  • umarım hiç bir bariz hata olmazda konuşmayız.

ancak böyle bir ortamda bu maça bu hakemi atayanların hiç mi suçu yok.
  • FB aleyhine bir skor olursa onların yöneticileri farklı birşey mi yapacaklar sanki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4. hakem Fırat Aydınus mu olsun
    ayrıca hakem belli olmadan Beşiktaş'ın istemediği iki hakem Bünyamin Gezer ve biri dahaydı ama çok büyük ihtimalle Hüseyin Göçek değildi. umarım yanılmıyorumdur ama.
    ayrıca yine tam hatırlayamıyorum, bu seneki evimizdeki Diyarbakırspor maçında iki penaltımızı vermeyip 2 puan kaybetmemize neden olan, maçı katleden hakem de Hüseyin Göçek'ti galiba.
  • hani, hüseyin göcek'in daha 20. dakikada bilica'ya direk kırmızı kart vermeye cesaret edemediği diyarbakırspor maçı mı?

tabi millet hatırlamıyor maçı, kendi kırmızı kartınızı es geçin, aleyhinizdeki kararları söyleyin.

hakemin arkasına sığınmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

hani, hüseyin göcek'in daha 20. dakikada bilica'ya direk kırmızı kart vermeye cesaret edemediği diyarbakırspor maçı mı?

tabi millet hatırlamıyor maçı, kendi kırmızı kartınızı es geçin, aleyhinizdeki kararları söyleyin.

çok da güzel hatırlıyorum, Bebe'ye yapılan hareket kırmızı kartsa konuşmayalım.
    maçtan sonra burada yazdıklarımdan farklı bir şey yazmıyorum.
    aynı şekilde Bebe'nin ikinci sarıdan 44. dakikasında atılması gereken maç?
  • quote:

hani, hüseyin göcek'in daha 20. dakikada bilica'ya direk kırmızı kart vermeye cesaret edemediği diyarbakırspor maçı mı?

şşşşşşşşş kıskanmayın.bu sene her kulvarda yendik sizi hala konuşuyorlar.yahu kendinizi yere atıyorsunuz sonrada beleşten penaltı veriyor hakemler size.sonra gelip burda boş konuşuyosunuz.
  • quote:

ayrıca, Kadıköy'de 3-1 yendiğimiz maçtan sonra yazılanlar ne olacak?
  • eğer o maçta, bilica'nın kırmızı görmesi gerektiğini, fenerlilerin büyük çoğunluğu da söylüyorsa zaten tartışmaya gerek de yok.
    ben o maçı, hakemin iyi yönettiğini söylemiyorum, ama hala hakem de hakem, tek taraflı hata yaptığı izlenimi bırakmaya çalışıyorsun.
    şark kurnazlığından öteye gitmez.

ya futboldan anlamııyorsunuz hakemden başka bir şey konuşmuyorsunuz ya da takımına güvenmüyorsun hakeme bağlıyorsun her şeyi.
    futbolun kamburunu büyütmeye devam edin siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

quote:

yahu, git o yazıları yazanlara çat. ben senin gibi hakemden başka bir şey konuşmayanları doğrudan hedef alıyorum, madem sen de böyle düşünüyorsun git onları hedef al.

kadıköy'deki maçta, ilk golde ince bir ofsayt vardı, ikinci gol ise penaltı bile değildi.
    yine maçı 3 galatasaraylı 5 fenerli ve 2 beşiktaşlı izledik, tekrar tekrar gösterildi pozisyon. penaltı diyen yok o pozisyona.

ama maçtan sonra git bak bakalım 1 kere hakem demiş miyim?
    çünkü oyun itibariyle zaten kazanmayı hak etmedik.

biraz daha kendini geliştirmen lazım

• Bu memlekette ne zaman futbol konuşulacak ?
  • bu ortamda o sahaya cıkıcak olan hakemin way haline
  • quote:

quote:

quote:

yahu, git o yazıları yazanlara çat. ben senin gibi hakemden başka bir şey konuşmayanları doğrudan hedef alıyorum, madem sen de böyle düşünüyorsun git onları hedef al.

kadıköy'deki maçta, ilk golde ince bir ofsayt vardı, ikinci gol ise penaltı bile değildi.
    yine maçı 3 galatasaraylı 5 fenerli ve 2 beşiktaşlı izledik, tekrar tekrar gösterildi pozisyon. penaltı diyen yok o pozisyona.

hakem ile ilgili konu açılmış. maçtaki rakibimizin başkanı hakem ile söyledikleriyle "bu hakem bi tek bize böyle böyle yaptı" demeye getiriyo. ben de aynı maça çıkacak olan diğer takımın da bu hakem yüzünden puan kaybettiğini söyledim. ki durum hakikaten böyle.
    verilmeyen iki net penaltı, rakibe kırmızı kart. bilica'nın pozisyonunu tekrar izleyin, müdalahe var mı bakalım. evet bilica'ya kırmızı gerekiyodu ama bu maçın son anlarında, mehmet topuz'a çıkarılan karttan da daha sonra.

ayrıca, evet iyi ki fener-gs derbisi sonrası hakemle ilgili bir şey söylememişsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hakem ile ilgili konu açılmış. maçtaki rakibimizin başkanı hakem ile söyledikleriyle "bu hakem bi tek bize böyle böyle yaptı" demeye getiriyo. ben de aynı maça çıkacak olan diğer takımın da bu hakem yüzünden puan kaybettiğini söyledim. ki durum hakikaten böyle.
    verilmeyen iki net penaltı, rakibe kırmızı kart. bilica'nın pozisyonunu tekrar izleyin, müdalahe var mı bakalım. evet bilica'ya kırmızı gerekiyodu ama bu maçın son anlarında, mehmet topuz'a çıkarılan karttan da daha sonra.

ayrıca, evet iyi ki fener-gs derbisi sonrası hakemle ilgili bir şey söylememişsiniz.

bariz gole giden oyuncuyu, oyunun durmasına sebep olacak şekilde engellemek kırmızı kart gerektirir.
    yani, bariz gol şansını faulle, el ile, tehlikeli hareket ile kesmek kırmızı kart sebebidir.
    bilica'nın hareketi de buz gibi kırmızı karttır.

neyse son kez deveye hendek atlatmaya çalışıyorum.
    hakem hataları konuşulabilir, değerlendirilebilir. nasıl futbolcu hataları da konuşulabileceği gibi.
    hakem de futbolun içindedir.

ama hakem kararlarını baz alıp "vay efendim böyleydi şöyleydi, bize böyle yaptılar" gibi konuşulması, futbol cehaletidir.
    hakem ile ilgili bir şey söylemiş miyim git bak, senin yaşındayken çok şükür böyle değildim, yenmenin de yenilmenin de, tebrik etmenin de erdeminin farkındaydım.

• bravo valla, başarılarının devamını diliyorum.
    hakemle ilgili açılan konuya aynı hakemle ilgili bi yorum yaparız, adımız "hakemden başka bir şey konuşmayana" çıkar.

ve de, gole giden oyuncuya arkadan üflemek de kırmızı kart mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Bu memlekette ne zaman futbol konuşulacak ?

Hiç bir zaman...

Arda gibi bir yeteneğin bitirilmeye çalışıldığı bir ülkede yaşıyoruz.Ne biçim insanlarımız var anlamak mümkün değil.Fanatizm insanların kanına işlemiş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.