Şimdi Ara

18.000-22.000TL ARASI ARAÇ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba yaklaşık iki haftadır yoğun şekilde araç arıyorum sahibindende fiyatlar 2-3bin tl yukarıda iki ay öncesine göre az yakıtı(benzin&lpg-dizel)olan temiz( büyük bir kazası olmayan) araç bakıyorum tekliflerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnr777

Herkese merhaba yaklaşık iki haftadır yoğun şekilde araç arıyorum sahibindende fiyatlar 2-3bin tl yukarıda iki ay öncesine göre az yakıtı(benzin&lpg-dizel)olan temiz( büyük bir kazası olmayan) araç bakıyorum tekliflerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

dostum alfa 156 2005-2006 model tavsiye ederim. 2. eli yoktur ama bence bu avantajdır. 2ay önce sattım. kullandığım en karizma araçtı. tabi temiz bulmak şart
  • Aslında 156 dan çok 147 aklımda hocam ama bi yandan da çekiniyorum problem yaşarmıyım yakıtta lpg bile olsa beni üzer mi tabi en önemlisi ikinci eli gerçi önceki arabam cruze u alırken de piyasası yok demişlerdi 6 saatte ilk gelen aldı aracı nasip kısmet yani siz eski bir alfa kullanıcısı olarak artı eksileri söylermisiniz bir de 2003-2004 3.16ti 3.18ti düşünüyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• brkçlk kullanıcısına yanıt
    :D Araç illaki senin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

:D Araç illaki senin :D

neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    1.000.000 TL Araç önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brkçlk kullanıcısına yanıt
    Genelde forumda bu tarz dolasırken gördüm filan yazanların araçlar kendilerine ait cıkıyo :D sen ya rize yada trabzonlusun.araç ta rize de satılmakta ondan büyük ihtimal senindir dedim araç :)
  • alimakgrav A kullanıcısına yanıt
    Hocam lacetti düşünmüyorum size hayırlı satışlar saolun

• Caner Bey Merhaba,

Araç için özellikle tercih ettiğiniz bir model, km ve başka kriterleriniz var mı? Sizi ona göre severek kullanabileceğiniz bir araca yönlendirelim.
  • Merhaba,

Opel Astra H Kasa HB (2014 model 2014de en son çıkan kasalardan bir önceki kasa yani)

Araçta iki parça değişmiş ve bir kaç parça boya var. Bir kaç küçük kazası olmuş aslında kaza denmez ama hasar kaydından ve değişen boyanan parçalardan dolayı adı kaza olmuş oluyor. Ufak bir kazada suçlu bulunduğu için karşı tarafın hasarınıda bu aracın kaskosu ödediği için hasar kaydı buna yazılmış. Bir diğer kazada ise aracın ön çamurluğuna inek değmiş ve kaputun kenarı ile çamurlukta hafif göçük oluşmuş bunuda yetkili servis değiştirmiş. Aracı arkadaşımın halasından aldım, halası doktor ve zamanı olmadığı için aracı direkt kasko ile irtibat kurup yetkili servise vermiş. Ben aracı bildiğim için aldım tabi siz bilmediğiniz için temkinli yaklaşabilirsiniz.

Aracın hasarsız boyasız değişensizlerinin piyasa değeri yaklaşık 30.000 TL'dir. Ben daha uygun aldım tabiki. Aldıktan sonra 3500 TL civarında masrafım oldu. Lastikleri sıfır değiştirdim, ufak tefek bir çok şeyini yaptırdım. Araç 3 aydır bende ve ankara - adana arası yol yaptım. hiç bir problem yok çok şükür, bu güne kadar kullandığım en problemsiz araba maşallah.

Araç 1.3 DİZEL. ankara adana arası 175 kuruş civarı yaktı. Şöyle söyleyeyim 167 TL'ye depoyu fulledim. Adanaya gittim, adanada gezdim 1 hafta, mersine gittim, mersinde gezdim geri adanaya gittim. adanadan çıktım ankaraya gelirsen aksarayda benzin aldım 173 TL fulledim. Adana ve mersinde gezmediğimi düşünürsek yaklaşık 170 TL full depo benzin ile ANKARA- ADANA ve tekrar ADANA - ANKARA yapabiliyordum. 1000 KM.

Aracın en sevdiğim yönü YAKIT. en sevmediğim yönü ise hantallık diyebilirim. Araç çok sağlam tank gibi 1250 KG ve 1.3 DİZEL. bu motor gücüne ve ağırlığa sağlamlığa göre hantallık konusunda iyi bile aslında :) Turbo Dizel olduğu için 1700 devirden sonra mükemmel hızlanıyor.

Aracı ilana koymadım, koymayıda düşünmüyorum bu aracı satsam bu ayarda hiç bir araç alamam bunuda alamam bu fiyata zaten tekrar ama araba ihtiyacım çok olmadığı için düşünürseniz 22.000 TL ye verebilirim.

• Helper H kullanıcısına yanıt
    Hocam pm den numaranı atarsan görüşelim hemen

• Up

• eğer hala araç arıyorsanız;

2004 Model Chevrolet Kalos'um var. Piyasa işini bilmiyorum, işimi görecek bir araba arıyordum, gördüm, beğendim aldım. Aldığımda(28.06.2012) 148.000'de idi, şimdi 185.000'de.

Ağır denilebilecek kazası yok, ben alırken tramerden baktım yoktu. İstersen sende bakabilirsin.

Boya takıntım yok demişsin, ona dayanarak buraya yazmaya karar verdim. Tavanda kesinlikle boyası olmamakla birlikte, parça parça olarak boyalıdır. Bendeyken sadece arka tampon ve sağ marşpiyel boyandı.

Üzerinde ses sistemi, çelik jant (14") bulunmaktadır. Lastikler 5 aylıktır. Fiyat olarak 17.250 istiyorum. Ankara'da ikamet ediyorum. Senin için uygunsa pm atarsın.

• Bende 19bin- 22bin arası bir araç arıyorum. Mesela 2004 polo 1.4 tdı veya bu tarz bir araba.
  • Cnr777 C kullanıcısına yanıt
    2000 model volvo s40 t4 ümü satıyorum araç 221 binde sağ ön çamurluk ve arka çamurluk boyalı ben 3. sahibiyim. gri renk sıralı sistem lpg li tatile gideceğim için yazlık bakımlarını yaptım 1000 tl ye yeni michelin performans lastik aldım fren balatalarını değiştirdim. düşünürseniz detayları konuşuruz fiyat olarak 21.500 diyorum
  • Renault clio symbol 2011 1.4 benzinli 97.000 km sol iki kapı sürtünmeden boyalı ön tampon köpeğe son anda çarpmadan ufak kırık değiştirmedik 21.000 e düşünüyoruz alıcı gözüyle bakan varsa ilan koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutex -- 24 Haziran 2014; 21:03:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.